Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

H αντίδραση Σαμαρά για το βίντεο: "Ηταν κάτωχρος, zήτησε συγγνώμη και αποχώρησε. Nόμισα ότι ή αεροπλάνο έπεσε ή τρένο εκτροχιάστηκε"


Ποια ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού μόλις έμαθε για το βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη; Σύμφωνα με τα Νέα έπαθε σοκ και δέος όταν τον ενημέρωσαν για την ύπαρξη βίντεο με πρωταγωνιστές τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη. Γράφουν τα Νέα:«Ενας βουλευτής της Β'  Αθηνών μου διηγήθηκε την εικόνα του Σαμαρά όταν έμαθε τα καθέκαστα. Προήδρευε της σύσκεψης των βουλευτών για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Κουμουτσάκου στην περιφέρεια Αττικής. Χτύπησε το τηλέφωνό του. Είδε ποιος ήταν και απέρριψε την κλήση. Το τηλέφωνο ξαναχτύπησε.

Αυτή τη φορά, σηκώθηκε και βγήκε από την αίθουσα. Οταν ξαναγύρισε “ήταν κάτωχρος. Ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε ύστερα από λίγο. Εγώ νόμισα ότι ή αεροπλάνο έπεσε ή τρένο εκτροχιάστηκε” μου ανέφερε ο βουλευτής.

Ποιος ήταν όμως στο τηλέφωνο; Αρχικά κυκλοφόρησε ότι ήταν ο “πιστός” Δ. Σταμάτης αλλά από το Μέγαρο Μαξίμου με ενημέρωσαν χθες το βράδυ ότι ο πρόεδρος ενημερώθηκε από τη Βουλή, από συνεργάτη του γραφείου Τύπου που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου