Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Θράκη: Οι κάμερες έφυγαν, το έγκλημα συνεχίζεται


Η παρέλαση των τουρκόψυχων στα γραφεία του DEB (κόμμα των Γκρίζων Λύκων Θράκης) συνεχίζεται, χωρίς ντροπή, χωρίς καμία αναστολή και με περίσσιο θράσος. 
Πρόκειται για μουσουλμάνους που μετέχουν στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και είναι υποψήφιοι με τα «μεγάλα» κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) είτε σε ψηφοδέλτια δημοτικών συνδυασμών, είτε σε ψηφοδέλτια περιφερειακών συνδυασμών και τρέχουν να καταθέσουν τα πιστοποιητικά τουρκοφροσύνης τους και, φυσικά, την σύμπλευσή τους με τα ιδεώδη των Γκρίζων Λύκων…




Ταυτόχρονα, από τους επικεφαλής (Παυλίδη, Γιαννακίδη, Μορφίδη, Πετρίδη) των συνδυασμών  αυτών δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση, καμία ανακοίνωση καταδικαστική. Και πώς να υπάρχει, άλλωστε, αφού είναι γνωστό σε όλους πως για τα κόμματα και τους εκλεκτούς τους, οι ψήφοι που επηρεάζει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, είναι σπουδαιότερες ακόμη και από την (υποτιθέμενη) πατρίδα τους, την Ελλάδα;

Έτσι, λοιπόν, και σύμφωνα με δημοσίευση της ιστοσελίδας του DEB (υπενθυμίζουμε ότι είναι το κόμμα των Γκρίζων Λύκων), στις 30 Απριλίου ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παυλίδη (σημ μεταφρ: της Ν.Δ) περιφερειακός σύμβουλος Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά(πληροφορίες για τις δραστηριότητές του) επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB, συνεχάρη τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την απόφαση της συμμετοχής στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχίες.
Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς συνεχάρη τον Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά για την υποψηφιότητα του, τον ευχαρίστησε για την ευγενική του επίσκεψη και του ευχήθηκε να έχει επιτυχίες.

Την ίδια ημέρα, στις 30 Απριλίου ημέρα Πέμπτη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δικηγόρος Εμρέ Αχμέτ (δημοτικός συνδυασμός ΠΑΣΟΚ για την πόλη της Κομοτηνής) επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς.
Συνεχάρη τον πρόεδρο για την απόφαση συμμετοχής στις ευρωεκλογές και του ευχήθηκε επιτυχίες.
Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς συνεχάρη τον δικηγόρο Εμρέ Αχμέτ για την υποψηφιότητα του, τον ευχαρίστησε για τις ευγενικές του ευχές και για την επίσκεψη και του ευχήθηκε να έχει επιτυχίες.
Ο κύριος Εμρέ Αχμέτ είναι υποψήφιος με τον νυν δήμαρχο Πετρίδη, ενώ θυμηθήκαμε σχετικά μια πρόσφατη ακόμη φωτογραφία στο… ίδρυμα της οδού Ιώνων (τουρκικό προξενείο Κομοτηνής) μαζί με τον πρόξενο. Η φωτογραφία που ακολουθεί αναρτήθηκε από τον πρόξενο στο twitter του.


Επίθεση με μηνύματα μίσους κατά της Ελλάδας και καθοδήγηση ψήφων από τον ψευτομουφτή Ξάνθης
Σε μηνύματα πολιτικού προσανατολισμού, καθώς και αντίστασης κατά της ελληνικής πολιτείας, διανθισμένα με στοιχεία ρατσισμού (βάλλοντας κατά Χριστιανών και Εβραίων), προχώρησε ο γνωστός ψευτομουφτής Αμέτ Μετέ, μέσα από μία ανακοίνωσή του που δημοσίευσε η εφημερίδα Γκιουντέμ.

Το μήνυμα του ψευτομουφτή Ξάνθης
Με αφορμή το μήνυμα για το Ρετζαίμπ θα ήθελα να σταθώ σε κάποια θέματα και να προβώ σε υπενθυμίσεις.
Το να ζει κάποιος μουσουλμάνος-Τούρκος στην πατρίδα μας την Ελλάδα δεν είναι εύκολη δουλειά. Το κράτος στο οποίο ζούμε, δυστυχώς συνεχίζει σε κάθε επίπεδο πολιτικές καταπίεσης και αποτελειώματος μας. Κάθε τι που μας παρουσιάζει ως χάρη, στην πραγματικότητα είναι μια παγίδα.
Ο στόχος του τελευταία ψηφισθέντος και επιβαλλόμενου νόμου των 240 ιμάμηδων, είναι ο μέσω εξαπάτησης και τυραννίας βιασμός των δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Σκοπός είναι να πάρουν τον έλεγχο των μοναδικών πύργων μας που αποτελούνε τα τζαμιά, να διδάξουν στα παιδιά μας την θρησκεία μας το Ισλάμ στα ελληνικά, θρησκεία που στα μαθήματα Κορανίου μας την διδάσκουμε στην μητρική μας γλώσσα τα τούρκικα και να μας αποκόψουν έτσι από τις θρησκευτικές και εθνικές μας αρετές. Επίσης αποσκοπούν σε μια πιθανή εκλογή μουφτή να μετάσχουν οι δικοί τους ιμάμηδες και να εκλέξουν έτσι αυτούς που θέλουν. 
Σας καλώ όλους να επαγρυπνείτε για αυτό το θέμα. Να μην μπούμε σε αυτό το παιχνίδι. Εάν εμείς κινηθούμε με ενότητα και Αλλάχ επιτρέποντος, αυτά τα βρώμικα παιχνίδια που αποσκοπούν στην εξαφάνιση μας, δεν πρόκειται να περάσουν ποτέ.
Πολύτιμοι Αδερφοί μου
Μπροστά μας είναι οι εκλογές. Οι εκλογές έρχονται και φεύγουν. Το σημαντικό είναι η ύπαρξη των αδερφών μας που θα υπηρετήσουν τον μουσουλμάνο Τούρκο της δυτικής Θράκης. Με αφορμή αυτό συγχαίρω και εύχομαι επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Να διεξαγάγουμε σε κλίμα αδερφοσύνης τις εκλογές έτσι ώστε και μετά τις εκλογές να έχουμε πρόσωπο να βλέπουμε ο ένας τον άλλο. Και το σημαντικότερο όταν στη μέρα της κρίσης ανοιχτεί το βιβλίο των πράξεων μας, να μην απολέσουμε ο ένας τον άλλο. Ο Αλλάχ να μην δώσει και χαλάσει η αδερφοσύνη μας. 
Στις εκλογές θα στηρίξουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Άλλωστε όταν υπάρχει Αχμέτ και Μεχμέτ, δεν είναι ενδεδειγμένο να στηρίζουμε άλλους. Διότι ως μειονότητα έτσι πρέπει να φερόμαστε χάριν της διασφάλισης της ενότητας και της ομοψυχίας μας και για να αγωνιστούμε ακόμη πιο ισχυρά για την απόδοση των δικαιωμάτων.
Τέλος με μεγάλη λύπη και ανησυχία αντιμετωπίστηκε σε όλη την Δυτική Θράκη το άσχημο περιστατικό κατά το οποίο στις 13/4/2014 άφησαν ένα κομμένο κεφάλι γουρουνιού στην πόρτα του μεστζίτ της συνοικίας Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη. Καταγγέλλουμε αυτή την άσχημη επίθεση που πραγματοποιήθηκε από ψυχικά άρρωστους.
Εμείς ως Τούρκοι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης θα διαφυλάξουμε την ψυχραιμία μας και δεν θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Διότι εμείς σεβόμαστε τους ιερούς χώρους. Αλλά να μην ξεχνάμε αυτή την αλήθεια που μας διδάσκει το Κοράνι: ¨Οι εβραίοι και οι Χριστιανοί για όσο και εσύ δεν γίνεσαι εβραίος και χριστιανός ποτέ δεν θα σε δεχτούν¨.
Να μην έχετε καμιά αμφιβολία πως αν εμείς ως Τούρκοι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης συνεχίσουμε όπως κάναμε μέχρι σήμερα να προστατεύουμε τις εθνικές και θρησκευτικές μας αρετές, ο βοηθός μας ο Αλλάχ θα εξυψωθεί και θα δοξαστεί.
Μουφτής Ξάνθης
Αχμέτ Μέτε
Τα σχόλια περιττεύουν. Άλλωστε, η "Θράκη" και τα προβλήματά της, έχουν ξεπεραστεί σαν μόδα (κατά τη λαϊκή θυμοσοφία "μέγα θαύμα τρεις ημέρες") και τα "μεγάλα" κόμματα αποφάσισαν να μην ασχοληθούν μαζί της, με την πρόφαση της εθνικής ευαισθησίας, ενώ στην πραγματικότητα δεν θέλουν να αποκαλυφθούν οι χρόνιες εθνικά εγκληματικές σχέσεις και συναλλαγές τους με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, το οποίο αντιμετωπίζουν πλέον (άτυπα) ως ομοτράπεζό τους στα θέματα αποφάσεων που αφορούν την Θράκη. Το πρόθεμα "ελληνική", άλλωστε, απέφυγαν να το χρησιμοποιήσουν στη Θράκη όλοι εκείνοι που πρόσφατα διερρύγνυαν τα ιμάτιά τους για το παρατεταμένο έγκλημα εις βάρος του Θρακικού Ελληνισμού, στο οποίο το παρόν πολιτικό σύστημα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο...

Πηγή «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»
Πληροφορίες «Τουρκικά Νέα»

ΥΓ: Θυμίζουμε κάποιες παρόμοιες παραινέσεις του Αμπντουλαχήμ Ντεντέ, σε μία προεκλογική παλαιότερη συγκέντρωση τουρκοφρόνων. Η συνάντηση αυτή έγινε στην "Τουρκική Νεολαία Ξάνθης", το 2007 και οι τότε τουρκόφρονες υποψήφιοι παρουσιάζουν τις... προεκλογικές τους απόψεις... Να τους χαίρονται στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Κομουνδούρου, στην Χαριλάου Τρικούπη και, φυσικά στο υπουργείο Εξωτερικών...



http://kostasxan.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9904.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου