Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΑΓΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΕ ΣΦΑΧΤΑΡΙ???


Για μερικές ώρες ακόμη θα είσαι «κυρίαρχος λαός», αλλά μόλις το σκοτάδι αρχίσει και πάλι να πέφτει πάνω από την πόλη σου, ο εφιάλτης θα επιστρέψει ξανά, κι από αύριο θα είσαι και πάλι το αποκλειστικό θύμα των επιλογών σου... 




του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Σε καλούν να ψηφίσεις τους λεβέντες που επέλεξαν οι δήμιοι σου. Άλλοι πάλι δηλώνουν πως αυτονομήθηκαν απ το μαντρί, και πως σήμερα στέκονται δίπλα σου, παρατηρώντας το δράμα σου στο μονόδρομο της γενοκτονίας που άνοιξαν με την προσκυνημένη τους ψήφο. 

Μην αναρωτιέσαι γιατί επιχειρούν να κρύψουν την κομματική τους ταυτότητα. Ο λόγος που το κάνουν είναι γιατί ουδέποτε την αρνήθηκαν. Είναι γιατί όταν κλήθηκαν ν αποφασίσουν για τη ζωή σου, συμπαρατάχθηκαν ανοικτά με τους δολοφόνους σου. Είναι γιατί όταν θα έπρεπε να επιλέξουν το δρόμο της περηφάνιας, αυτοί επέλεξαν το δρόμο της υποταγής όπως ακριβώς έκαναν και οι προσκυνημένοι ηγέτες τους. 

Αν η διαδρομή τους ήταν διαδρομή τιμής και αξιοπρέπειας, δε θα μοχθούσαν με κάθε τρόπο να την αποσιωπήσουν. Σ αυτό τον τόπο που όλοι έχουν παρελθόν, είναι τραγικό που εσύ επιμένεις να μην έχεις μνήμη. 

Τι σου ζητάνε??? Την ψήφο σου. Δηλαδή να οπλίσεις το χέρι τους με το μαχαίρι που θα μετατρέψουν αύριο το παιδί σου σε σφαχτάρι, μέσα σ αυτό το απέραντο...
γκεσταπίτικο κολαστήρι, που έχτισαν χωρίς ντροπή και χωρίς ίχνος προσωπικής και εθνικής αξιοπρέπειας. 

Όλοι αυτοί δεν έπεσαν από τον ουρανό. Όλοι αυτοί σέρνουν βαριά πάνω τους την κατάρα κάποιων από τους δολοφονημένους συμπολίτες μας. Πως τολμάς λοιπόν να τους αθωώνεις??? 

Μαλάκες προκειμένου να τους παραμυθιάσουν αναζητούν, και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που δηλώνεις εθελοντής σ αυτή την ελεεινή λίστα. 

Στο παραβάν θα μπεις όρθιος. Γιατί θα πρέπει βγαίνοντας να μην τολμάς να κοιτάξεις στα μάτια το απελπισμένο και καταδικασμένο παιδί σου. Με ποιο δικαίωμα γίνεσαι φονιάς και δολοφονείς έτσι αδίστακτα το εγγόνι σου??? 

Δεν είναι ουδέτεροι… 
Δεν είναι άμοιροι ευθυνών… 
Δεν αντιστάθηκαν στην κατοχή και τις πολιτικές της… 
Ποτέ δεν υπήρξαν δικοί σου σύμμαχοι… 
Δε σε κάλεσαν να αντισταθείς… 
Δε μπήκαν μπροστά για να οργανώσουν την εξέγερση της περηφάνιας σου… 

Σε αντιμετωπίζουν ως νούμερο και ανταγωνίζονται μπροστά σου για τα νούμερα και τα εκατομμύρια που διαχειρίστηκαν, πλειοδοτώντας σε υποτιθέμενη εντιμότητα μέσα σ ένα θεσμό που βρωμά στη διαφθορά και την αδιαφάνεια… 

Τέσσερα χρόνια σε καταδίκασαν να είσαι ραγιάς. Στάσου για μια μέρα ορθός για ν αποδείξεις ότι αυτή η μοίρα δε σου αξίζει… 

Θυμήσου πως δε ζητούν την ψήφο σου για να σου βελτιώσουν αύριο την ποιότητα της ζωής. Τη ζητούν για ν αποδείξουν ότι ενέκρινες με αυτή το δολοφονικό τους έργο. 

Τσάκισε τους… Αφάνισέ τους… Πάρε τη γαμημένη τη ζωή σου στα χέρια σου… Αφόπλισε τα ρεμάλια της γκεστάπο και οδήγησε τους σήμερα στο περιθώριο και αύριο στο εκτελεστικό απόσπασμα προκειμένου ν αποδοθεί δικαιοσύνη. 

Αν βγεις σκυμμένος και σιωπηλός από το παραβάν, θα έχεις δώσει ακόμη μια πισώπλατη μαχαιριά στην οικογένειά σου και την ίδια σου την πατρίδα 
Αν βγεις με το κεφάλι ψηλά, τότε οι λαοί της Ευρώπης θα σε ευγνωμονούν και θα σε τιμούν για τη στάση σου. 

Σε καλούν να ψηφίσεις τους τιμιότερους και τους ικανότερους. Ποιοι σε καλούν??? Αυτοί που σε ατίμασαν και αποδείχτηκαν ανίκανοι να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της πατρίδας και της αξιοπρέπειάς σου. 
Σήμερα δεν καλείσαι να ψηφίσεις δημοτικούς άρχοντες. Μη γελιέσαι. Σήμερα καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε ανδρείκελα πρόθυμα να συνεργαστούν με τον Φούχτελ της κατοχής, ή να επιλέξεις τους πρωταγωνιστές της αυριανής πολιτικής σου χειραφέτησης. 

Αυτή την Κυριακή καθώς και την επόμενη, η κατοχή και τα ανδρείκελά της τρέμουν το ξέσπασμα της σιωπηλής σου οργής. Αν δε τους τσακίσεις αυτήτη φορά, από τις 26 και μετά ξεκινά το απίστευτο γαμήσι. Βοήθειά σου κυρίαρχε λαέ...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου