Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ - ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Εδώ και τρεις ημέρες ο Ε.Βενιζέλος απειλεί και εκβιάζει τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές ειδάλλως σε περίπτωση που θα λάβει ποσοστό κάτω από το 10 % θα αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα αφήνοντας την Ν.Δ με ισχνή πλειοψηφία η οποία θα οδηγήσει σε κυβερνητική και πολιτειακή αστάθεια και χάος. 



Για να μην μείνουν αμφιβολίες στους Έλληνες σχετικά με το μέγεθος της κρίσης που μπορεί να επιφέρει η απόσυρση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση ο υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος δήλωσε ταυτόχρονα με τις απειλές του Ε.Βενιζέλου σε εκδήλωση της Ελιάς στο Βόλο.'' Πριν ψηφίσουν οι πολίτες, ας σκεφθούν αν θέλουν την Ελλάδα... Ουκρανία!" και συνέχισε «Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;» (http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2617.html)

Δηλαδή απειλούν ανοιχτά και απροκάλυπτα με εμφύλιο εάν δεν ψηφισθεί το ΠΑΣΟΚ -ΕΛΙΑ.


Παράλληλα διαβάζουμε στο DEFENCE NET (http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B2%) ότι ο Ε.Βενιζέλος ως ΥΠΕΞ της Ελλάδας που είναι προεδρεύουσα χώρα της Ε.Ε. οργάνωσε συνδιάσκεψη των Βουλγαρίας -Ρουμανίας-Ελλάδας για την αντιμετώπιση της Ρωσικής απειλής. Φυσικά η ενεργοποίηση του Ε.Βενιζέλου για την δημιουργία μετώπου ενάντια στην Ρωσία αποτελεί εκτέλεση εντολής της Γερμανίας δείχνοντας έτσι τους δεσμούς αλλά και την εξάρτηση του απο την χώρα του Αόυσβιτς.


Από καιρό έχει εκφρασθεί στο HELLENIC SUNRISE η πιθανότητα για την πρόκληση πολιτειακής κρίσης πριν η μετά τις ευρωεκλογές σε περίπτωση που είτε οι δημοσκοπήσεις είτε τα αποτελέσματα θα προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης που αποτελεί τον εργολάβο των Γερμανών για την καταστροφή της Ελλάδας.(περισσότερα στο http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/02/blog-post_889.html )


Πριν από δύο εβδομάδες την Ελλάδα επισκέφθηκε ο Τ.Σόρος ο οποίος συναντήθηκε με πιστούς συνεργάτες του στην πολιτική και επιχειρηματική ελληνική ελίτ. Ο ίδιος ο Σόρος έχει διαθέσει 5 δις δολάρια στην Ουκρανία τα τελευταία είκοσι χρόνια για την υποστήριξη των φασιστών που την κυβερνούν σήμερα και οι οποίοι καίνε ζωντανούς Ρωσόφωνους στην Οδησσό.

Είναι φανερό ότι η Ελλάδα βαίνει προς αστάθεια που θα προκληθεί από την Γερμανία με τον ίδιο τρόπο που έγινε στην Ουκρανία. Η μεγάλη πρόβα έχει γίνει τον Δεκέμβριο του 2008 και τον Μάιο του 2010. Ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθούν όλοι οι εν υπνώσει πυρήνες στις τάξεις των ισλαμιστών μεταναστών που ξεπερνάνε τα 3 εκατομμύρια.Από καιρό η ΕΥΠ ανησυχεί για την συνεργασία αναρχικών κύκλων με τζιχαντιστές μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας. 


Η έναρξη των επεισοδίων θα γίνει λίγο πριν ή την επόμενη των ευρωεκλογών εφόσον είτε οι δημοσκοπήσεις είτε τα αποτελέσματα θα δώσουν στο ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ ποσοστά κάτω από10 %. Θα έχουν την μορφή συγκρούσεων οπαδών πολιτικών παρατάξεων στο κέντρο της Αθήνας οι οποίες γρήγορα θα ''καπελωθούν '' και θα υποδαυλισθούν από αλλοδαπούς πράκτορες με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά , της ίδιας προέλευσης με τους αλλοδαπούς που φέρανε στολές των ΜΑΤ που έχουν παρατηρηθεί να επιχειρούν ενάντια στο παρελθόν εναντίων των Ελλήνων διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας. Οι πράκτορες θα προβούν σε ωμότητες ανάλογες με το κάψιμο των αθώων θυμάτων του υποκαταστήματος της MARFIN που κάηκαν ζωντανοί εγκλωβισμένοι μέσα στον εργασιακό τους χώρο τον Μάιο του 2010.

Ποιος αμφιβάλλει ότι η σημερινή πολιτική σκηνή ελέγχεται από την Γερμανία; Ποιος αμφιβάλλει ότι η Γερμανία διέλυσε την Ουκρανία; 


Η Γερμανία γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποπληρωθεί. Βέβαια οι 'δόσεις'' των δανείων που δήθεν λαμβάνει η Ελλάδα γυρνάνε αυτόματα στην Γερμανία για την αποπληρωμή του χρέους και ότι απομένει πηγαίνει στις τράπεζες.Παρόλα αυτά, ακόμα και έτσι, η Γερμανία δεν ενδιαφέρεται για την διατήρηση μια αέναης οικονομικής ομηρίας της Ελλάδας αλλά προσβλέπει στην

α. απόκτηση των κοιτασμάτων των ελληνικών υδρογονανθράκων τους οποίους θα εκμεταλλευτεί από κοινού με την Τουρκία και 
β. για τον διαμελισμό της Ελλάδας και την δημιουργία ''Κοσοβοποιημένων'' κρατιδίων στην Β.Ελλάδα τα οποία θα αποτελέσουν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στις οποίες θα γίνονται επενδύσεις από Γερμανούς κολοσσούς οι οποίοι θα εκμεταλλεύονται το ουράνιο , τον χρυσό και τα πολύτιμα μέταλλα της Μακεδονίας -Θράκης.




Εάν η κυβέρνηση χάσει την εξουσία τότε ακυρώνονται τα σχέδια του διαμελισμού της Ελλάδας και της παράδοσης των υδρογονανθράκων της με εύσχημο και ειρηνικό τρόπο και πρέπει να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο Β΄.

Εξάλλου τα κυβερνητικά στελέχη έχουν κάθε λόγο να εκτελούν όλο και πιο πιστά τις εντολές της Γερμανίας για την διάλυση της Ελλάδας εφόσον φοβούνται το ενδεχόμενο να χάσουν την εξουσία μετά από τον όλο και πιο καθαρά διαφαινόμενο κίνδυνο να καταλήξουν σε ειδικά δικαστήρια.

Τι δεν καταλαβαίνει κανείς όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο υφυπουργός εσωτερικών απειλούν και προειδοποιούν απερίφραστα με εμφύλιο και αστάθεια Ουκρανικού και Αφρικανικού τύπου εάν δεν αφεθούν ησυχοι και ελεύθεροι να συνεχίσουν το ξεπούλημα της χώρας;

Το αποτέλεσμα της αναταραχής θα είναι η κατάρρευση του κράτους και η εισβολή των Τούρκων τουλάχιστον σε ένα νησί του Αιγαίου. Ταυτόχρονα το Τουρκικό προξενείο στην Θράκη θα εκμεταλευθεί την ανυπαρξία του κράτους και θα υποκίνησει ταραχές και διαδηλώσεις των μουσουλμάνων οι οποίοι θα πέσουν θύματα των Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ.

Κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν πρόκειται να μας βοηθήσει σε διπλωματικό επίπεδο , η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ανύπαρκτη τόσο οικονομικά όσο και διπλωματικά , το αφεντικό είναι η Γερμανία η οποία κάνει ότι θέλει .

Εξάλλου η εισβολή της Τουρκίας θα έχει δικαιολογία ανάλογη με αυτή του 1974 στην Κύπρο, δηλαδή την προστασία των Τούρκων μειονοτικών στην Ελλάδα οι όποιοι θα κινδυνεύουν από την πολιτειακή αστάθεια .

Γιαυτό και η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα( όπως αναφέρει και η συνθήκη της Λωζάνης ) αλλά ακραιφνώς Τουρκική την οποία θα κληθεί να προστατέψει εισβάλλοντας όπως το 1974 στην Κύπρο όπου είχε ξεσπάσει κρίση μετά το πραξικόπημα ενάντια στον Μακάριο.Καταλάβατε τώρα ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ''ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΜΑ'' ; Η Τουρκία εκτός από την Θράκη προσπαθεί να δημιουργήσει και την εντύπωση ότι οι μουσουλμάνοι της Κω και Ρόδου ( μια πολύ μικρή μουσουλμανική κοινότητα πλήρως ενταγμένη στο κοινωνικο και οικονομικό γιγνεσθαι των νησιών) είναι Τούρκοι. Έτσι θα μπορέσει να διακιολογήσει την εισβολλή της σε νησί του ΑΙγαίου , εκτός από την Θράκη.

Οι πράκτορες της ΜΙΤ εκμεταλλευόμενοι το χάος των ταραχών σε όλη την Ελληνική επικράτεια θα προβούν σε προβοκάτσιες εναντίον των μουσουλμάνων της Θράκης και των νησιών με στόχο να ενοχοποιήσουν Ελληνικούς εθνικιστικούς κύκλους.
Μην ξεχνάμε ότι μόλις πριν από ένα μήνα ο Τούρκος ΥΠΕΞ Νταβούτογλου σχεδίαζε μαζί με τον διοικητή της ΜΙΤ και ανώτατους στρατιωτικούς και κυβερνητικούς παράγοντες την δημιουργία προβοκάτσιας με εκτόξευση όλμων και αντιαρματικών πυραύλων από την Συρία προς τα Τουρκικά σύνορα. Χειριστές αυτών των όπλων θα ήταν Τούρκοι πράκτορες. Στόχος των Τούρκων ήταν η δημιουργία θυμάτων ανάμεσα σε άμαχους ομοεθνείς τους, κατοίκους των αστικών κέντρων κοντά στα Τουρκοσυριακά σύνορα.Δηλαδή ο Νταβούτογλου δεν είχε κανένα ενδοιασμό να σκοτώσει Τούρκους πολίτες προκειμένου να διακιολογήσει εισβολή στην Συρία.

Το ίδιο θα γίνει και στην Θράκη.


Όλα αυτά εάν . λέει , δεν ψηφίσουμε το κυβερνητικό σχήμα.
Greek Spirit


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου