Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

Ετοιμος να διαφύγει στο εξωτερικό ο Βενιζέλος;


Aπολαμβάνοντας μια κούπα με πράσινο τσάι η Ζωή Κωνσταντοπούλου διάβαζε νωρίς το πρωί της Κυριακής την ανάρτηρη του διάσημου Πιτσιρίκου για την φυγή του Βενιζέλου στο εξωτερικό και ταυτόχρονα τακτοποιούσε τους φακέλους της...


Η Ζωή ετοιμάζεται να αναλάβει το υπ. Δικαιοσύνης σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να ζητήσει κάποιες μετατροπές στις φυλακές υψίστης ασφαλείας που κτίζει ο Αθανασίου.

Εδώ δεν θα φιλοξενηθούν τρομοκράτες αλλά πολιτικοί και μηντιάρχες των ΜΜΕ που εμπλέκονται σε πλείστες όσες τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος του ελληνικού λαού.

Τα καλύτερα έρχονται.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι φήμες πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση –αφού το ΠΑΣΟΚ θα γνωρίσει τη συντριβή στις ευρωεκλογές- και ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό για να αποφύγει τη Δικαιοσύνη.

Μετά το δημοσίευμα των Financial Times για τον ρόλο του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου, λάκισαν και οι τελευταίοι πασόκοι γιατί κατάλαβαν πως πλησιάζει η ώρα που θα πέσει πολύ ξύλο.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως –όπως έγινε και μετά τις Κάννες τον Νοέμβριο του 2011- το πρόσωπο που τον επηρέασε στην απόφασή του να διαφύγει στο εξωτερικό δεν ήταν ο Μπαρόζο αλλά η κόρη του.
Η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου του έστειλε προχτές ένα e-mail που έλεγε «Μπαμπά, ό,τι είναι να κάνεις, κάν’ το τώρα».
Μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να διαφύγει στο εξωτερικό έπαιξε και η αλλοδαπή παραδουλεύτρα του που του είπε «Κυρ Βαγγέλη, θα μπορούσατε να μου πληρώσετε πέντε μήνες μπροστά, μη σας χώσουν στη φυλακή και μείνω απλήρωτη;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου