Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η ένταση ανεβαίνει επικίνδυνα… Πώς θα εξελιχθεί η χρονιά;


Νεότερα που πρόκειται τις επόμενες ημέρες να δείτε στα πρωτοσέλιδα και θα προβληματίσουν όσους από εσάς συνεχίζετε να σκέφτεστε…

Η τιμή χρυσού σκαρφαλώνει…




Το GPS παύει να λειτουργεί στην Ρώσικη επικράτεια. Shut Down και οι 11 σταθμοί…

Η Κίνα αναπτύσσει στην Σανγκάι το νέο παγκόσμιο εμπορικό κέντρο (περιοχή ολόκληρη) με δικό της τραπεζικό σύστημα και έλεγχο-χρηματοδότηση offshore εταιρειών. Το παγκόσμιο εμπόριο μετακομίζει.

Η Κίνα ετοιμάζεται για αλλαγή στον τρόπο πληρωμών.
Καταργεί το επόμενο τρίμηνο το δολάριο…

Η Ρωσία τις επόμενες εβδομάδες ξεκινάει να εμπορεύεται με Ευρώ. Τέλος το δολάριο…

Όλη η χρηματοδότηση του κοινού διαστημικού προγράμματος με την ΝΑΣΑ διακόπτεται και τα κονδύλια αναδιανέμονται σε Ρωσικά διαστημικά προγράμματα αποκλειστικά. Οι Αμερικανοί πρέπει να ψάξουν για πυραύλους διότι δεν μπορούν ούτε δορυφόρο να σηκώσουν στο διάστημα…

Το σύστημα AEGIS απενεργοποιήθηκε από Ρωσικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου. Κατάρρευσε η άμυνα των αμερικανικών αεροπλανοφόρων. Η “απαγωγή” και κατάρριψη περισσότερων από 7 UAV το τελευταίο έτος έχει θορυβήσει και τους αεροπόρους. Το τελειωτικό χτύπημα είναι ότι το F35 είναι ανιχνεύσιμο.

Τρισεκατομμύρια δολάρια επενδύθηκαν στην νέα γενιά αεροσκαφών του ΝΑΤΟ και βγήκαν άχρηστα. Η σχεδίαση νέων ΔΕΝ είναι πλέον δυνατή. Υπάρχει χάσμα τρομερό στα αεροσκάφη 4-5ης γενιάς μεταξύ Ρώσων και ΝΑΤΟ.
Τα συστήματα των Ρωσικών αεροσκαφών επιτρέπουν εμπλοκές από διπλάσια απόσταση από αυτήν που τα Αμερικανικά μπορούν να επιτεθούν.

Η αντιαεροπορική άμυνα των Ρώσων θεωρείται πλέον αδιαπέραστη μετά την κατεπείγουσα ενεργοποίηση των S500.

Η εισαγωγή του νέου άρματος μάχης ARMATA αλλάζει επίσης τις ισορροπίες στο έδαφος.
Μόνος τρόπος αντιμετώπισής τους είναι τα πυρηνικά…

Εσείς τι λέτε; 
Θα συνεχιστεί ομαλά το 2014; 
Θα μπει το 2015 ομαλά;

30.000 τζιχαντιστές αποχωρούν από Συρία. Ανεβαίνουν βόρεια (Τουρκία). 
Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι τους απαγόρευσαν την επιστροφή στις χώρες από τις οποίες προήλθαν και τον Σεπτέμβριο σταματάει η χρηματοδότησή τους από την Αμερική. 
Που λέτε να τους στείλουν; 
Ουκρανία; Αρμενία ή Ελλάδα; Τελευταία επιλογή Αίγυπτος…

Καλή χώνεψη κυρίες και κύριοι. 
Και σαν συμβουλή, επειδή τα δικά μας τα καλόπαιδα δεν έχουν κάνει καμία προετοιμασία, βάλτε κανά ζυμαρικό στην άκρη, καμιά ζαχαρίτσα, καμιά ελιά και δυό σακιά αλεύρι ή ότι άλλο νομίζετε πως θα σας κρατήσει στη ζωή. Γιατί, ο τρόμος και ο πόνος δεν είναι τίποτε μπροστά στην πείνα…

Αναγνώστης 

Υ.Γ.: Για το κάθε ένα από αυτά υπάρχουν δεκάδες πηγές στα αγγλικά… Τίποτε από τα ανωτέρω δεν αμφισβητείται.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου