Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Να καταστείλουν «σκοτεινά ένστικτα» του ανθρώπου θέλουν ξαφνικά οι παγκοσμιοποιητές


Δημιουργείται το πρόβλημα πλασάρεται η λύση, η οποία αντικατοπτρίζει τα πραγματικά σχέδια των παγκοσμιοποιητών.
Έτσι η δημιουργία εστιών έντασης σε διάφορες περιοχές καθώς και η χρησιμοποίηση ακραίων ισλαμιστικών οργανώσεων, πολλές παρακλάδια της CIA, για την προώθηση σχεδίων (Λιβύη, Συρία, Νιγηρία κ.α.) ή η μέχρι στιγμής ανοχή της διεθνούς Κοινότητας απέναντι σε ακραία ισλαμιστικά καθεστώτα πλήρους καταπίεσης της ατομικής ελευθερίας (π.χ. Σαουδική Αραβία), αποτελεί το πρόβλημα.




Την λύση κλήθηκε να ανακοινώσει ο «πλανητάρχης» Μπαράκ Ομπάμα με αφορμή την απαγωγή των κοριτσιών στην Νιγηρία. Αντί να μιλήσει βέβαια για κακομεταχείριση ή ακόμα και σφαγή χριστιανών και άλλων ομάδων από ισλαμιστές έκανε λόγο «για θρησκευτικές συγκρούσεις σε ολόκληρο τον κόσμο που δείχνουν ότι δεν έχουμε καταστείλει τα σκοτεινότερα ένστικτα του ανθρώπου», (ποιους εννοεί με το εμείς και με ποιο δικαίωμα αποφασίζουν αυτοί για όλον τον πλανήτη;) αναφερόμενος και στις συρράξεις στην Ουκρανία και την Συρία, στις οποίες αναμείχθηκαν μυστικές υπηρεσίες της Δύσης χρησιμοποιώντας ακραία στοιχεία, όπως ναζί και ισλαμιστές για να ανατρέψουν τα εκεί καθεστώτα. Την ίδια ώρα πολιτικάντηδες-υπάλληλοι της παγκοσμιοποίησης «σπέρνουν» το μίσος,  φωτογραφίζοντας την Ορθοδοξία ως εχθρό του δυτικού «πολιτισμού»

Ουκ ολίγες φορές έχουμε από την ιστοσελίδα μας καταδικάσει παραβιάσεις των δικαιωμάτων του ανθρώπου, τον μη σεβασμό στην άποψη του άλλου, αλλά και τις άδικες σφαγές αμάχων. Αλλά δεν δεχόμαστε μαθήματα από αυτούς που μιλούν για μείωση πληθυσμού του πλανήτη, έχουν καταδικάσει με τις δήθεν «οικολογικές» πολιτικές τους τα παιδάκια στην Αφρική, τα οποία μάλιστα εμβολιάζουν με εμβόλια θανάτου και γενικά αποσκοπούν να φτάσουν τον πλανήτη στο απόλυτο όριο απελπισίας με δάνεια υποδούλωσης.

Ποια είναι λοιπόν η λύση που ανακοίνωσε ο Ομπάμα; Ο άνθρωπος έχει σκοτεινά ένστικτα που πρέπει να κατασταλούν. Όλοι οι άνθρωποι, καθώς δεν έγινε κάποιος διαχωρισμός. Και τα ξερά και τα χλωρά σε καθεστώς καταστολής της ανθρώπινης ελευθερίας.

Πως; Μα με την επιβολή ενός τρόπου σκέψης που θα διέπεται δήθεν από «ειρηνικά» ιδεώδη σε μορφή παγκόσμιας δικτατορίας Μεγάλου Αδελφού, για της οποίας την προσπάθεια έλευσης και εμείς, μεταξύ των άλλων, προειδοποιούμε σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα είχαμε χαρακτηριστικά γράψει στο άρθρο με τίτλο «Το παγκόσμιο πολίτευμα» ότι θα μας μιλήσουν για «κατάργηση θρησκευτικών και εθνικών διαφορών «που ενισχύουν το μίσος μεταξύ των λαών» μέσω μιας παγκόσμιας ιδεολογίας-θρησκείας και επομένως τον αφανισμό της πολιτισμικής ποικιλομορφίας» Πράγματι ακόμα και «αστέρες» του Χόλιγουντ «επιστρατεύτηκαν» για την υπόθεση στην Νιγηρία, ώστε με την απήχηση που έχουν στο ευρύ κοινό να δοθεί ακόμα πιο δραματικός τόνος στην έκκληση των σύγχρονων «σταυροφόρων» της παγκοσμιοποίησης.

Εμείς να θυμίσουμε απλά τι γράφαμε σε προηγούμενα πρωτοσέλιδα:

30.7.2013: Η Δύση συνεχίζει με έντονο τρόπο, πλέον και μέσω του νέου Πάπα, την προπαγάνδα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να συσπειρώσει τον δυτικότροπο κόσμο. Το ψεύδο-φιλανθρωπικό προσωπείο των παγκοσμιοποιητών έχει ξεγελάσει πολλά άτομα δυστυχώς και εντός Ελλάδας. Πολλοί δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι πίσω από τις διακηρύξεις «ηγετικών» φυσιογνωμιών καθώς και πλήρως ελεγχόμενων «μη κυβερνητικών οργανώσεων» κρύβεται το σχέδιο υποδούλωσης των ανθρώπινων συνειδήσεων με τελικό στόχο την επιβολή ενός τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς.

16.8.2013: Πόση προπαγάνδα έχει δεχθεί ο «παγκόσμιος λαός»; Πόσες απόψεις έχουν επηρεάσει και επηρεάζουν ακόμα τα μεγάλα ΜΜΕ ανά τον πλανήτη; Η απάντηση είναι της συντριπτικής πλειοψηφίας, πάνω στην οποία πατάει το «κατεστημένο» για να διατηρεί το παρόν σκηνικό παραλογισμού. Αυτή η πλειοψηφία θα παρακαλάει, όπως οι εφημερίδες που την κατευθύνουν, για την επιτακτική ανάγκη επιβολής του παγκόσμιου κράτους, καθώς κανείς δεν θα αντέχει την «στημένη» αιματοχυσία που αδίστακτα προκαλούν οι «πρεσβευτές τους χάους» και οι λάτρεις της επικράτησης του απόλυτου μεσαίωνα στον πλανήτη μας.

23.7.2013: Οι κοινωνικές και φυλετικές διαφορές παρουσιάζονται υπερδιογκωμένες από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, όπως έγινε στην υπόθεση του άτυχου 17χρονου, Τρέιβον Μάρτιν,  που σκοτώθηκε τον Φεβρουάριο του 2012 από πυρά αστυνομικού. Οι άνθρωποι, ενώ θα έπρεπε ενωμένοι να στέκονται απέναντι στο διεθνές σύστημα διαπλοκής, τελικά θα αποδεχθούν την λύση μιας «παγκόσμιας ειρήνης», η οποία υποτίθεται θα εξαλείψει τις διαφορές. Πολιτικοί, ακόμα και στην Ελλάδα, ζητούν την λύση της παγκόσμιας κυβέρνησης. Πράγματι η δημιουργία της προχωράει σε όλα τα επίπεδα: Κοινωνία, οικονομία, πολιτισμός, αθλητισμός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου