Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πόσο ύπουλος είσαι ρε Αδωνι;

΄
Του Κώστα Βουκελάτου

Τελικά παρά τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις του ανεκδιήγητου τοποθετημένου απο το Σαμαρα ανεπαρκή και επικίνδυνου για την δημόσια υγεια υπουργο υγειας Αδωνι οτι τα φάρμακα δεν θα αυξηθούν μονο οργή φέρνουν γιατι υπαρχουν τελικα κρυφές αυξήσεις στα φάρμακα χωρίς συνταγή.




Τελικα οι φαρμακοποιοί δεν ηταν όλοι ΣΥΡΙΖΑ και έλεγαν την αληθεια οταν ανέφεραν σε όλα τα κανάλια τους φόβους τους για την απελευθέρωση των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων με αποτελεσμα να αυξηθούν οι τιμές.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του iatropedia.gr ενα φθηνό φάρμακο που δε χρειάζεται συνταγή και πληρωνεται με μετρητά από τους ασθενείς, ξαφνικά αποκτά νέα συσκευασία. Μια μικρή αλλαγή στο κουτί ή στο σωληνάριο εάν πρόκειται για κρεμώδη μορφή και το προϊόν αποκτά και νέα τιμή. Φυσικά πολύ υψηλότερη.

Η σύνθεση βέβαια παραμένει η ίδια. Ο ανεκδιήγητος Αδωνις υποστήριζε οτι αν τα ΜΗΣΥΦΑ έφθαναν στα σούπερ μάρκετ θα έπεφταν οι τιμές τους, επιχείρημα που υποστήριζε με νύχια και με δόντια και η τρόικα, τελικώς συνέβη ακριβώς το αντίθετο με τον ψεύτη όργανο των απατεώνων της ΤΡΟΙΚΑ γιατι τιποτα δεν εινα τυχαίο εαν αναρωτιέστε με τι προσόντα έγινε υπουργός υγειας!!!

Όπως καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί, η άνοδος των τιμών έχει ήδη ξεκινήσει περίπου δύο μήνες μετά τη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου και ακομα βγαίνει στα κανάλια και μιλαει αν και τωρα μετα την Κυριακή τον εχουν περιορίσει τύπου κατω τζακ, κατω!!! Ενδεικτικά οπως αναφέρει το iatropedia.gr γνωστή αλοιφή με αλλαγή στο καπάκι από 4,99€ εκτοξεύθηκε στα... 6,61€, όπως καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί.

Αντίστοιχα αποσυμφορητικό σπρέυ που επίσης ...εμφανίστηκε με νέα συσκευασία, από 3,38€ και πηγαίνει στα 4,96€! Και το ζήτημα είναι ότι οι φαρμακοποιοί είχαν προειδοποιήσει ότι ακριβώς επειδή η χώρα μας έχει από τις χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη στα συγκεκριμένα σκευάσματα, μετά την απελευθέρωση πώλησης τους, θα εκτιναχθούν και ο Αδωνις έβγαινε κα τους κατηγορούσε όλους ΣΥΡΙΖΑ για να παραπλανήσει τον ελληνικο λαό!! Αυτη ειναι η κυβερνηση Σαμαρα θέλετε δεν θέλετε και εαν υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση όλοι αυτοι θα ηταν στα σπίτια τους η εξω απο την Ελλαδα εκει οπου ανήκουν.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου