Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Γιατί να μην κάνουμε ένα κόμμα κι εμείς;


Αγαπητοί φίλοι, συναγωνιστές, αναγνώστες και σχολιαστές, το Antinews πήρε μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώνει, ανήμερα της Εθνικής Επετείου. Αποφασίσαμε να κάνουμε τη δική μας… Επανάσταση. 




Να σηκώσουμε το λάβαρο και όποιον πάρει ο χάρος. Το antinews με χαρά σας ανακοινώνει ότι γίνεται… κόμμα. Ή για να μη είμαστε σαν όλους τους άλλους, θα γίνουμε… think tank(s), ή θα φτιάξουμε μια… tasks force που λέει και ο πρόεδρος στη διαφήμιση. 
Μπαίνουμε μπροστά για να αλλάξουμε την κοινωνία, να φέρουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η Ελλάδα. Να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις που δεν τόλμησαν οι άλλοι. Θα σαρώσουμε κανονικά γιατί το δικό μας… ποτάμι δεν είναι ρυάκι, είναι χείμαρρος που θα πάρει μαζί του όλα τα φθαρμένα υλικά. 
Γιατί το σκεφτήκαμε αυτό; Είπαμε: «αφού κάνει και ο Θεοδωράκης κόμμα και παίρνει 10% γιατί όχι κι εμείς; Αφού έχουν κόμμα εδώ και τρία χρόνια κόμμα οι Ψεκασμένοι, εμείς θα κωλώσουμε; Μέχρι και ο Πολύδωρας έφτιαξε πολιτικό σχηματισμό, δεν θα τα καταφέρουμε εμείς που δεν είμαστε και παλαιοκομματικοί;» 
Προσοχή δεν είναι Πρωταπριλιά, πιστέψτε μας, μ’ αυτά που βλέπουν τα μάτια μας είναι μονόδρομος η απόφασή μας. Όταν βλέπουμε ένα τυπάκι της φάπας να διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας εμείς θα καθόμαστε να κοιτάζουμε; 
Όταν έχει αναγορευτεί σε σοβαρό γεγονός που μας απασχολεί νύχτα μέρα τι θα πει ο Βαλλιανάτος και πώς θα ξυπνήσει ο Κορτώ(ς) γιατί να μείνουμε εμείς πίσω στις εξελίξεις; 
Όταν ο Βενιζέλος είναι αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών και καμώνεται πως έχει κόμμα αλλά δεν μπορεί να γεμίσει με συγκέντρωση ούτε ένα ...περίπτερο, εμείς που μπορούμε να κινητοποιήσουμε χιλιάδες θα καθόμαστε και θα τον κοιτάμε; 
Αφού το αγαπημένο παιδί του Mega, ο πρώην κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος έστησε το Ποτάμι και είναι έτοιμος να μπει στο Μαξίμου με το σακίδιο τι πρέπει να κάνουμε εμείς; 
Εδώ εν έτει 2014 και μετά από τόσα που τραβήξαμε στην Ελλάδα ακόμη κάνουν κουμάντο ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης και ο Λάτσης εμείς θα κάτσουμε να τους κοιτάμε και δε θα φέρουμε την ανατροπή (όχι του Πρετεντέρη); 
Πήραμε λοιπόν το δικό μας σακίδιο, βάλαμε τα φάρμακά μας, τις βιταμίνες μας, το λάπτοπ για να γράφουμε απ’ όπου κι αν είμαστε (λόγω επαγγελματικής διαστροφής όχι σαν τον Θεοδωράκη που παράτησε τη δημοσιογραφία), πήραμε και δύο – τρεις γκόμενες (για να θυμόμαστε τα νιάτα μας), βάλαμε μέσα και το πολύτιμο αρχείο μας (που έκαψε και θα κάψει πολλούς) και ξεκινάμε τον αγώνα. Δεν έχουμε προέδρους και στελέχη. Όποιοι μας γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαστε ένα τσούρμο παλαβοί. 
Κι επειδή η πρωτοτυπία στην Ελλάδα είναι στο DNA μας οι βασικές δεσμεύσεις μας είναι: 
Θα αυξήσουμε τις συντάξεις στους ηλικιωμένους. Και θα βρούμε και γκόμενες σε όλους τους 65 και άνω.
Θα προσλάβουμε 500.000 Έλληνες στο δημόσιο, διότι υπάρχουν κενά γραφεία (εννοείται πάνω στα γραφεία όχι καρέκλες).
Θα επαναπροσλάβουμε όσους πήρε η λαίλαπα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και θα τους αποζημιώσουμε και με 100 μισθούς μπόνους.
Θα φτιάξουμε δρόμους σε όλη την Ελλάδα χωρίς τον Μπόμπολα που θα κοιτάζει τη σκόνη μας.
Θα μοιράσουμε σε όλους τους άστεγους, ανασφάλιστους, άνεργους και φτωχούς χρυσά κουτάλια γιατί εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους.
Κι επειδή κάποιοι κοροϊδεύουν τα μεγάλα έργα τους ανακοινώνουμε το μεγαλεπήβολο έργο μας που το Ελληνικό θα ωχριά μπροστά του: Θα φέρουμε θάλασσα στην Καρδίτσα και θα κατεβαίνουν όλα τα Άγραφα να τσαλαβουτάνε στα γαλανά νερά. 
Τα έχετε ξανακούσει όλα αυτά; Είμαστε οι πρωτοπόροι και θα σαρώσουμε. Και μη διανοηθούν οι γκαλοπατζήδες της διαπλοκής να μας θάψουν. Ήδη έχουμε ένα 20% στο τσεπάκι μας. Τρέμετε όλοι. Έρχονται οι antinewsάριοι.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου