Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Aμερικανοί επικοινωνιολόγοι προτείνουν Παπακαλιάτη για την ηγεσία της ΝΔ!


Είναι τόσο η αγωνία των ταλαίπωρων νεοδημακρατών για την τύχη του κόμματός τους εξαιτίας της επέλασης του Σταύρου Θεοδωράκη που έκανε συγκεκριμένο μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος διαχρονικά στηρίζει την ΝΔ να φωνάξει αμερικανική εταιρεία πολιτικής επικοινωνίας στην Αθήνα.




Για την ακρίβεια στελέχη της αμερικανικής εταιρείας είχαν καταλύσει τις τελευταίες μέρες στο Χίλτον και αφού ενημερώθηκαν για τις πολιτικές εξελίξεις είδαν 5 στελέχη της ΝΔ και έκαναν μαζί τους συνεντεύξεις τις οποίες videoγραφούσαν.

Σκοπός των αμερικανών ήταν να εντοπίσουν τον νεοδημοκράτη με τις περισσότερες πιθανότητες να σταθεί με επιτυχία απέναντι στον Σταύρο Θεοδωράκη. Το αποτέλεσμα των συνεντεύξεων ήταν απογοητευτικό. Κανείς από τους νεοδημοκράτης δεν διέθετε την απαραίτητη προσωπικότητα. Κανείς δεν ξεχώριζε!

Την ώρα λοιπόν που κάποια από τα στελέχη της αμερικανικής εταιρείας έπιναν καφέ στο lobby του Χίλτον εμφανίστηκε ο γνωστός ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μια φίλη του. Οι αμερικανοί αφού τον παρατήρησαν με προσοχή, τον φωτογράφισαν διακριτικά και έστειλαν τις φωτογραφίες του στον Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία που τους κάλεσε στην Αθήνα να εντοπίσουν τον κατάλληλο ηγέτη της ΝΔ ο οποίος θα μπορούσε να κερδίσει τον Θεοδωράκη.

-Μόνο αυτός μπορεί να σταθεί απέναντί του...

Ήταν η εισήγηση των Αμερικανών ειδικών. Αντιλαμβάνστε λοιπόν σε τι απόγνωση βρίσκονται οι ταλαίπωροι νεοδημοκράτες καθώς διαπιστώνουν ότι τους ξεπέρασε η εποχή και τους περιμένει πανωλεθρία αντίστοιχη με εκείνη των πασόκων. Όπου νάναι χάνουν την κουτάλα της εξουσίας μετά από δεκαετίες ολόκληρες...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου