Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Προεκλογικός κλαυσίγελος το κυνήγι της καρέκλας


Από το Βάιο Φασούλα

Υποκριτές, ανάλγητοι και υπερόπτες, κερδοσκόποι, δούλοι του μερκαντιλισμού και συμφεροντολόγοι, αδιάφοροι, ψυχροί και εξανδραποδισμένοι, «έμψυχες» συσκευές ενσωματωμένες στο κράμα των αγρίων, θεατρίνοι αποτυχημένων και εγκαταλειμμένων θεάτρων, που ενώ μας τύφλωσαν με τα μνημόνια...


τα χαράτσια και τα ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας, εξακολουθούν να μας παρουσιάζουν τα θέατρά τους με φτηνό εισιτήριο, το οποίο, το ανάλγητο και ξεπουλημένο «κράτος» της δεξιάς και της παΣΟΚικής δυναστείας και τώρα «ελιάς», μέσω χαρατσιών και δεκάδων φόρων, εξακολουθεί και εισπράττει.


Αυτοί, οι υποστηριχτές των μνημονίων, πρωταγωνιστές της αθλιότητας και διεκδικητές της καρέκλας που από το αέναο καθισιό της έχει πλέον σαπίσει, με το απόλυτο θράσος που τους διακρίνει, βγαίνουν σαν φτηνοί θεατρίνοι στο προεκλογικό παζάρι και μας…τρατάρουν τα προγράμματά τους με πλήρη αναισθησία θεωρώντας ολόκληρη την κοινωνία, κοινωνία κωφάλαλων προβάτων και αθλίων.

Σήμερα λέμε πως και οι επιλογές των καναπεδάκηδων, των καλοπερασάκηδων, των μοσχαναθρεμμένων και αδιάφορων, αυτών που κάτω από τη μηλιά με ανοιχτό το στόμα περίμεναν να πέσει το μήλο των…σύγχρονων πολιτών έφταιξαν ΚΑΙ αυτοί για το κατάντημά μας. Αύριο, εάν αυτοί οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που διεκδικούν θώκους και ιδιαίτερα οι δοκιμασμένοι των μνημονιακών κομμάτων δεν μαρκαριστούν με μαύρη μπογιά και εξακολουθούν σαν επιβήτορες να είναι ανεβασμένοι στο σβέρκο μας, εάν επαναληφθεί και τούτη τη φορά θα είμαστε ολοκληρωτικά άξιοι της μοίρας μας.

Μένει μόνο ένα: Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές- ρυθμιστές των ρου των πραγμάτων, για να είναι επάξιοι να φέρουν το τίτλο του Πολίτη οφείλουν, χτες, να αλλάξουν…στρατόπεδο…


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου