Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Οι 10 πιο φρικιαστικές δολοφονίες που δεν εξιχνιάστηκαν ποτέ!

Οι πιο πολυσυζητημένες δολοφονίες που συγκλόνισαν τον κόσμο παρουσιάζονται στο βίντεο που ακολουθεί και πραγματικά σοκάρουν!

Στο Νο 10 βλέπουμε τη δολοφονία της Elisabeth Short 23 ετών, μίας Αμερικανίδας που δολοφονήθηκε με τον πιο φρικιαστικό τρόπο αφού το σώμα της τεμαχίστηκε τον Ιανουάριο του 1947 στο Leimert Park στην Καλιφόρνια. Ο φόνος της δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και στο έγκλημα δόθηκε το ψευδώνυμο  "the black Dalhia"

Στο Νο 9 βλέπουμε τον 7χρονο Adam John Walsh που απήχθη από ένα πολυκατάστημα στη Φλόριντα τον Ιούλιο του 1981 και αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος και με κομμένο το κεφάλι. Η ιστορία του έγινε ταινία το 1983 την οποία παρακολούθησαν 38 εκ. θεατές και ο πατέρας του έγινε παρουσιαστής στην εκπομπή "America's most Wanted" μία εκπομπή που προσπαθεί να εντοπίσει εξαφανισμένα άτομα.

Στο Νο 8 βλέπουμε μία μαζική δολοφονία 7 ατόμων με παυσίπονα που ήταν δηλητηριασμένα. Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 1982 στο Σικάγο και ποτέ δεν βρέθηκε ο ένοχος.

Στο Νο 7 είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος με το κωδικό όνομα "Zodiac" και έδρασε για ένα χρόνο περίπου σκοτώνοντας 7 άτομα ηλικίας από 16 ως 29 στη βόρεια Καλιφόρνια. Η ιστορία αυτή ενέπνευσε τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ όπου σκηνοθέτησε την ομώνυμη ταινία.  Η ταινία ήταν μία από τις καλύτερες της χρονιάς,  αλλά δεν είχε την ίδια τύχη και στα ταμεία.

Στο Νο 6 έχουμε και πάλι μαζική δολοφονία αδιευκρίνιστη που συνέβη στα βουνά Ural το 1959 όπου 9 αναβάτες έχασαν τη ζωή τους και μετά από αυτό το περιστατικό, το βουνό μετονομάστηκε σε Dyatlov Pass που ήταν το όνομα του οδηγού του γκρουπ.

Στο Νο 5 συναντάμε τον Jason William Mizell έναν Αμερικανό μουσικό με καλλιτεχνικό όνομα Jam Master Jay όπου δολοφονήθηκε στα 37 του χρόνια το 2002 όταν πυροβολήθηκε από άγνωστο εκτελεστή.

Στο Νο 4 βρίσκουμε τον "Jack the Ripper" έναν από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους, όπου σκότωσε 6 γυναίκες και έκοψε τα σώματα τους σε κομμάτια και έδρασε στο Λονδίνο το 1888. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν εξιχνιαστεί οι δολοφονίες.

Στο Νο 3 συναντάμε τη δολοφονία του Notorious B.I.G του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Κρίστοφερ Τζορτζ Λατόρ Γουάλας (Christopher George Latore Wallace) και ήταν Αμερικανός ράπερ από την Νέα Υόρκη. Στις 9 Μαρτίου το 1997 ο Βάλανς πυροβολήθηκε στο Λος Άντζελες. Μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αλλά απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

Την ίδια περίοδο, αναπτυσσόταν μια προσωπική κόντρα με τον Τούπακ Σακούρ η οποία αποτυπώθηκε και μουσικά μέσω κάποιων τραγουδιών-επιθέσεων που αντάλλαξαν οι δυο ράπερ. Οι θάνατοι αυτών των αντρών ερμηνεύτηκε ως η αποκορύφωση αυτής της αντιπαράθεσης ωστόσο δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να συνδέουν τις δυο δολοφονίες.

Η δολοφονία του Τούπακ Σακούρ που συναντάμε στο Νο 2 έγινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, έξι μήνες νωρίτερα. Και οι δύο περιπτώσεις παραμένουν μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστες, εγείροντας έτσι πολλά ερωτηματικά.

Στο Νο1 έχουμε τη δολοφονία ενός 6χρονου κοριτσιού, της JonBenet Ramsey που είχε στεφθεί βασίλισσα στα παιδικά καλλιστεία. Δολοφονήθηκε στο σπίτι της στο Κολοράντο όπου τη χτύπησαν στο κεφάλι και μετά την στραγγάλισαν. Το πτώμα βρέθηκε στο υπόγειο του σπιτιού 8 ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισης της.





 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου