Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Έρχεται ο ασύρματος καρκίνος

Μια ακόμα ασύρματη και άκρως επικίνδυνη ανοησία μπαίνει στη ζωή μας στο όνομα της δήθεν καλύτερης εξυπηρέτησής, αλλά στην ουσία είναι του απόλυτου ελέγχου, όπως το Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα και οι «πράσινες» τοξικές λάμπες οικονομίας». Η έξυπνη τακτική των γνωστών λόμπι υποστήριξης της «αβλαβούς»ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, πίσω από το οποίο βρίσκονται θηριώδη κερδοσκοπικά κι ενεργειακά συμφέροντα έχει επιφέρει αυτά και παρόμοια αποτελέσματα.


Η δουλειά που έχει γίνει από αυτό το λόμπι (στρατιωτικό – βιομηχανικό – οικονομικό σύμπλεγμα), αρχίζει να έχει αποτελέσματα. Για παράδειγμα δείτε τα σχετικά κείμενα άγνοιας, αλλά και τα αντίθετα τους, που επιβεβαιώνει την Σκόμιμα και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ επικρατούσα σύγχυση για το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό το ζήτημα.
Το λόμπι των γνωστών Προτεσταντικών σχολών,μεταξύ άλλων, «έπεισε» άσχετους, ή ανόητους που βρίσκονται στην Κομισιόν να θέσουν σε ισχύ την οδηγία 72/2009 η οποία προβλέπει την αντικατάσταση μέχρι το 2020 τού 80% των μετρητών ρεύματος, με συσκευές που θα στέλνουν τις μετρήσεις τής κατανάλωσης ηλεκτρισμού, από εμάς, με ασύρματο τρόπο, (μέσω μικροκυμάτων) σε εκείνους που θα τις καταχωρούν στους λογαριασμούς μας. !!!! Εδώ να επισημανθεί, πως το ασύρματο ρεύμα δεν έχει καμία σχέση με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Τέσλα. Αλλο το ένα κι άλλο το άλλο !!!
[Κατά τη διάρκεια της παραμονής του διεξήγαγε μάλιστα κι ένα μικρό πείραμα μεταφοράς ηχητικών σημάτων μέσω του εδάφους. Βασισμένη στις αισιόδοξες δηλώσεις του Τέσλα η κυριακάτικη έκδοση του World δημοσίευσε στις 8 Μαρτίου του 1896 την άποψη ότι η περίφημη Ελεύθερη Ενέργεια δεν ήταν μακριά: «Ο ηλεκτρισμός θα μπορούσε να είναι ελεύθερος, όπως ο αέρας… Έρχεται το τέλος των τηλεγραφικών και τηλεφωνικών εταιρειών… Όλα τα μονοπώλια θα συντριβούν…»]
Ο Τέσλα πίστευε πως ήταν δυνατή η μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας με ασύρματο τρόπο κι έφτιαξε ολόκληρα σχέδια για ένα παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα. Το όραμα του ήταν ένα παγκόσμιο σύστημα, που ταυτόχρονα θα μετέδιδε ραδιοσήματα και θα μετέφερε με ασύρματο τρόπο ηλεκτρική ενέργεια! Το σχέδιο του ήταν τόσο προχωρημένο και ριζοσπαστικό για την εποχή του, που μόλις δημοσιοποιήθηκε οι πόρτες των επιχειρηματιών της Wall Street έκλεισαν γι’ αυτόν. Τα μονοπωλιακά συμφέροντα, ακόμη κι εκείνοι που επένδυσαν εκατομμύρια δολάρια στο σύστημα εναλλασσόμενου ρεύματος, αρνήθηκαν να τον χρηματοδοτήσουν.
Όταν ο μεγαλοτραπεζίτης Τζον Πίερποντ Μόργκαν, που αρχικά χρηματοδότησε με 150.000 δολάρια (λαμβάνοντας βεβαίως το 51% των κερδών από τις μελλοντικές πατέντες του Τέσλα πάνω στις ραδιοεπικοινωνίες) το σχέδιο του εφευρέτη στο Γουόρντεκλιφ του Λονγκ Άιλαντ, πληροφορήθηκε πως ο στόχος του Τέσλα ήταν η ασύρματη μεταφορά ενέργειας ρώτησε τον εφευρέτη: «Και ποιος θα πουλάει την ενέργεια στους αποδέκτες της;» «Κανείς», απάντησε με ειλικρίνεια ο Τέσλα, «ο καθένας θα μπορεί να τη λαμβάνει καρφώνοντας μια ράβδο στο έδαφος ή τοποθετώντας μια κεραία στη στέγη του σπιτιού του. Σκεφθείτε το: δεν θα υπάρχουν καλώδια, αερόπλοια θα πετούν χρησιμοποιώντας την εκπεμπόμενη ενέργεια» «Αρκετά», τον διέκοψε ο μεγαλοτραπεζίτης. «Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Τέσλα. Θα σας στείλω την απάντηση μου». Η απάντηση, και τα χρήματα, δεν ήρθαν ποτέ. Μέχρι το τέλος της ζωής του ο Τέσλα περίμενε μιαν απάντηση…
Εκατοντάδες έως χιλιάδες επιστημονικές εργασίες δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι προκαλούνται κάθε είδους βλάβες στην ανθρώπινη υγεία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Ακόμα και οι «αθώες» ηλεκτρονικές και ηλεκτρομαγνητικές συσκευές, που βρίσκονται σε κάθε οικία έχουν τη δυνατότητα να καταστρέφουν το DNA, όπως διακρίνεται σαφώς από την φωτογραφία η οποία προέρχεται από πανεπιστημιακό εργαστήριο. Δείτε πιο κάτω στο άρθρο πως θα τις εντοπίσετε και τι να κάνετε.
«Θα μεταφέρουμε ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς κανένα είδος καλωδίου» λέει ο Δρ Hall, γενικός διευθυντής του τμήματος τεχνολογίας στην WiTricity – μια νεοσύστατη επιχείρηση ανάπτυξης ασύρματης τεχνολογίας. Στην πραγματικότητα, δεν βάζουμε την ηλεκτρική ενέργεια στον αέρα. Αυτό που κάνουμε, είναι να δημιουργούμε ένα μαγνητικό πεδίο στον αέρα».
(Ευρύτατες οι βλάβες από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση: Επιληψία, ημικρανίες, διαβήτης, δερματικά προβλήματα, πολλαπλή σκλήρυνση, καρκίνος)
Λειτουργεί κάπως έτσι: Η Wi Tricity δημιούργησε μια «Πηγή Συντονισμού» – μια σπείρα ηλεκτρικών καλωδίων που παράγει ένα μαγνητικό πεδίο, όταν είναι συνδεδεμένο με μια πηγή τροφοδοσίας. Όταν ένα άλλο πηνίο φέρεται κοντά, δημιουργείται σε αυτό ένα ηλεκτρικό φορτίο. Δεν απαιτούνται καλώδια. «Όταν φέρνετε μια συσκευή σε αυτό το τεχνητό μαγνητικό πεδίο, αυτό επάγει ρεύμα στη συσκευή, και είστε στη θέση να μεταφέρετε ρεύμα», εξηγεί ο Δρ Hall.
«Μην ανησυχείτε για κανένα είδος ηλεκτροπληξίας» (για καρκίνο δεν αναφέρει τίποτα το σαίνι) ο Hall διαβεβαιώνει ότι τα μαγνητικά πεδία που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά ενέργειας είναι «απολύτως ασφαλές» – στην πραγματικότητα, είναι το ίδιο είδος πεδίων που χρησιμοποιούνται σε Wi-Fi routers (θέλει ο βλάκας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει) Στα σπίτια του μέλλοντος, η μεταφορά ενέργειας χωρίς καλώδια θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολη όσο η ασύρματη σύνδεση στο internet. Δεν είναι όμως ακριβώς ασφαλές γιατί θα κάνει τους εγκεφαλους μας ομελέτα.
Αν όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια της Wi Tricity, τα smartphones θα φορτίζουν στην τσέπη σας ενώ περπατάτε, οι τηλεοράσεις θα αναβοσβήνουν χωρίς συνδεδεμένα καλώδια, και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα εφοδιάζονται με καύσιμα, ενώ είναι παρκαρισμένα στο γκαράζ και εσείς θα είστε γεμάτοι καρκίνο από τα ηλεκτρομαγνητικά κύμματα.
Η Wi Tricity έχει ήδη αποδείξει την ικανότητά της να περνάει ρεύμα σε φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, και τηλεοράσεις με σύνδεση πηνίων συντονιστή και μπαταριών – ενώ ο ηλεκτρικός φορτιστής αυτοκινήτων είναι στα τελικά του στάδια.
Ο Hall βλέπει ένα λαμπρό μέλλον για οικογένειες χωρίς άλλα καλώδια: «Απλά δεν το σκεφτόμαστε πια: Πάω να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου και δεν πρόκειται ποτέ να πρέπει να πάω στο βενζινάδικο ούτε και να το συνδέσω στην πρίζα. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς θα αλλάξουν τα πράγματα όταν αρχίσουμε να ζούμε έτσι.» Τότε δηλαδή που οι άνθρωποι θα είναι όλοι άρρωστοι από τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες!!
Πέρα από αυτές τις εφαρμογές με σκοπό να μας διευκολύνουν, ο Hall βλέπει πιο επαναστατικά στάδια να εισέρχονται στην καθημερινή μας ζωή. Όταν ο Hall είδε για πρώτη φορά μια ασύρματη λάμπα, αμέσως σκέφτηκε την ιατρικής τεχνολογία – σκεπτόμενος τις συσκευές που μεταμοσχεύονται κάτω από το δέρμα, (Ω ΝΑΙ τα γνωστά τσιπάκια) και πως θα μπορούσαν να επαναφορτίζονται χωρίς ενοχλήσεις. Η Wi Tricity εργάζεται τώρα με μια ιατρική εταιρεία για την επαναφόρτιση μίας συσκευής υποβοήθησης της καρδίας.
Η τεχνολογία αυτή, ανοίγει την πόρτα σε έναν μεγάλο αριθμό κινητών ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες, μέχρι στιγμής, δεν μπορούσαν να εξελιχθούν λόγο της περιορισμένης ζωής της μπαταρίας. «Η ιδέα της εξάλειψης των καλωδίων θα μας επιτρέψει να επανασχεδιάσουμε τα πράγματα με τρόπους που δεν έχουμε ακόμα σκεφτεί, αυτό είναι που πρόκειται να κάνει τις συσκευές μας και όλα όσα αλληλεπιδρούν μαζί μας, πολύ πιο αποτελεσματικά, πιο πρακτικά και ίσως μας δώσει μερικές ολοκαίνουργιες λειτουργικότητες.»
Ποιο είναι το μέλλον; Η πρόκληση τώρα είναι η αύξηση της απόστασης που μπορεί να μεταδοθεί το ρεύμα αποτελεσματικά. Αυτή η απόσταση – ο Hall εξηγεί – συνδέεται με το μέγεθος του πηνίου, και η WiTricity θέλει να τελειοποιήσει τις μεταβιβάσεις μεγάλων αποστάσεων στις συσκευές. Για το λόγο αυτό, η ομάδα έχει μεγάλες ελπίδες για τη νέα τους δημιουργία: AA μεγέθους ασύρματα επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.
Για τον Hall, οι εφαρμογές είναι ατελείωτες: «Πάντα λέω ότι σε λίγα χρόνια τα παιδιά θα κάνουν την εξής ερώτηση: «Γιατί αυτό ονομάζεται ασύρματο;» «Τα παιδιά που θα μεγαλώσουν σε μερικά χρόνια, δεν θα χρειαστεί να συνδέσουν καλώδια για να φορτίσουν κάτι.» και επιπλεόν συμπληρώνω «θα έχουν ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι υγιής»
Τι γίνεται στον κόσμο με το Wi-Fi; Μετάφραση από σχετική ιστοσελίδα τής Αυστραλίας* αναφερόμενο στην ασύρματη ακτινοβολία, τα κινητά τηλέφωνα, τα ασύρματα τηλέφωνα και το Wi-Fi, στο οποίο περιγράφονται οι διαφορές αντιμετώπισης τού ζητήματος τής ασύρματης ακτινοβολίας από κυβερνήσεις και άλλα κέντρα εξουσίας.
«Χώρες όπως η Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Βουλγαρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ρωσία και Κίνα έχουν θέσει όρια έκθεσης 100 έως 10.000 φορές λιγότερο από την Αυστραλία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αναγνωρίζουν ότι μπορεί να έχει μη θερμικές βιολογικές επιπτώσεις η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε επίπεδα κάτω από τα ισχύοντα όρια έκθεσης που έχουμε στην Αυστραλία.
Περισσότερες από δώδεκα χώρες περιορίζουν τη χρήση των κινητών τηλεφώνων από παιδιά και συμβουλεύουν να υπάρχουν προφυλάξεις σχετικά με τη χρήση τους. Υπάρχει επίσης αύξηση του αριθμού των αρχών σε όλο τον κόσμο που απαγορεύουν ή προειδοποιούν για τη χρήση τού Wi-Fi σε σχολεία.
Το Ισραηλινό Υπουργείο Παιδείας έχει θέση νέες οδηγίες σχετικά με τη χρήση τού Wi-Fi στα σχολεία. Από τις 27 Αυγούστου 2013 οι κατευθυντήριες γραμμές απαγορεύουν την εγκατάσταση ασύρματων δικτύων σε αίθουσες διδασκαλίας πριν από την πρώτη τάξη και περιορίζουν τη χρήση τού WiFi μεταξύ πρώτης και τρίτης τάξης. Οι καθηγητές θα πρέπει να απενεργοποιηθούν τα κινητά τηλέφωνα και τους Wi-Fi δρομολογητές (ρούτερ), όταν δεν χρησιμοποιούνται.
Τον Ιούλιο του 2013 το Ισραηλινό Ανώτατο Δικαστήριο διέταξε την ισραηλινή κυβέρνηση να διερευνήσει τις αιτίες και τον αριθμό των παιδιών που πάσχουν από ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία.
Η γαλλική εθνοσυνέλευση στις 19 Μαρτίου 2013 υιοθέτησε την αρχή της προφύλαξης για το Wi-Fi σε σχολεία προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των παιδιών. Γάλλοι υπουργοί ψήφισαν την προώθηση των ενσύρματων συνδέσεων στα σχολεία και όχι τη χρήση Wi-Fi.
Μετά τη δημοσίευση της έκθεσης BioInitiative το 2007, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος, κάλεσε για άμεση δράση με στόχο τον περιορισμό της έκθεσης σε ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα, Wi-Fi και κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
Το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει καλέσει για την απαγόρευση χρήσης τού Wi-Fi σε σχολεία και συνιστά ενσύρματες συνδέσεις για το ίντερνετ στα σχολεία.
Ορισμένα σχολεία στην Αγγλία,Γαλλία και Καναδά έχουν αποσυνδέσει τα Wi-Fi και επανήλθαν σε ενσύρματη σύνδεση λόγω ανησυχιών που εκφράζονται από τους γονείς και τους δασκάλους και επίσης λόγω προβλημάτων υγείας που βιώνονται από μερικά παιδιά.
Η Γαλλική Εθνική Βιβλιοθήκη, μαζί με άλλες βιβλιοθήκες στο Παρίσι, και διάφορα πανεπιστήμια έχουν αφαιρέσει όλα τα δίκτυα Wi-Fi. Έχουν αφαιρεθεί επίσης δίκτυα Wi-Fi από όλα τα σχολεία τής Πόλης τού Herouville-Saint-Clair.
Το Βαυαρικό Κοινοβούλιο συνέστησε στα σχολεία τής επαρχίας να μην χρησιμοποιούν ασύρματο δίκτυο.
Η πόλη τής Φρανκφούρτης ανέφερε ότι δεν θα εγκαταστήσετε Wi-Fi στα σχολεία της, έως ότου έχει αποδειχθεί ότι είναι αβλαβές.
Η Γερμανική κυβέρνηση συνιστά τη μη εγκατάσταση Wi-Fi στα σχολεία. Συνιστά επίσης την απομάκρυνση των ασύρματων τηλεφώνων και προτείνει καλωδιωμένες συνδέσεις και όχι τη χρήση Wi-Fi και Bluetooth.
Το Τμήμα δημόσιας υγείας του Σάλτζμπουργκ συμβουλεύει τα σχολεία να μην χρησιμοποιούν Wi-Fi.
Το 2008 η Ρωσική Εθνική Επιτροπή Ακτινοπροστασίας από μη Ιονισμένες Ακτινοβολίες (RNCNIRP) εξέδωσε προειδοποιητική ανακοίνωση σχετικά με τις σοβαρές και ανεπανόρθωτες συνέπειες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, ειδικά για τα παιδιά. Μέσα στο 2011, με νέα ανακοίνωση προειδοποίησε ότι το Wi-Fi δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στα σχολεία.
Στην Αυστρία, ο Αυστριακή Ιατρικός Σύλλογος πιέζει για την απαγόρευση τού Wi-Fi στα σχολεία.
Η Ελβετική κυβέρνηση έχει εκδώσει ανακοινώσεις με προφυλάξεις όσον αφορά την ασύρματη ακτινοβολία που εκπέμπεται από συσκευές παρακολούθησης παιδιών, κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, κ.λπ.».
Τι συνεπάγεται η υπόσχεση για δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και ασύρματο ηλεκτρισμό;
Χιλιάδες νέες κεραίες εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών υψηλών συχνοτήτων Wi-Max (= Wi-Fi μεγαλύτερης ισχύος και εμβέλειας) θα εγκατασταθούν σε όλη τη χώρα αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα ακτινοβολίας, ιδιαίτερα στις κατοικίες γύρω από τα σημεία εγκατάστασης.
Ήδη κεραίες Wi-Μax έχουν εγκατασταθεί σε Αττική και Θεσσαλονίκη για να καλύψουν περιοχές όπου οι εταιρείες έχουν ελλιπή ενσύρματα δίκτυα χαλκού ή οπτικών ινών, καθώς το κόστος εγκατάστασης Wi-Max είναι πολύ πιο οικονομικό για τις εταιρείες.
Αναρωτιόμαστε πως θα χρηματοδοτηθούν οι νέες απαραίτητες υποδομές για το δωρεάν ίντερνετ στην Ελλάδα της κρίσης..
Οι επιπτώσεις στην υγεία; Οι ασύρματες ακτινοβολίες έχουν πλέον ενταχθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στα «πιθανά καρκινογόνα» και έχουν συνδεθεί με την αϋπνία, την κατάθλιψη, τον καρκίνο του εγκεφάλου, των όρχεων, του δέρματος, του σιελογόνου αδένα, την ανδρική στειρότητα, τις αποβολές εγκυμοσύνης, την λευχαιμία, κ.α.
Καθώς οι εκπομπές των κεραιών Wi-Max είναι παρόμοιες με αυτές από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, να σημειώσουμε ότι τουλάχιστον 5 επιδημιολογικές έρευνες έχουν συνδέσει την παρουσία κεραιών κινητής τηλεφωνίας με την σημαντική επιδείνωση της υγείας του γειτονικού πληθυσμού (αύξηση των καρκίνων, αϋπνίας, πονοκεφάλων, αδυναμίας συγκέντρωσης, απώλειας μνήμης, διαταραχών όρασης και ακοής, ναυτίας, ευερεθιστότητας, δερματικών, καρδιοαγγειακών και κινητικών προβλημάτων).
Πέντε κορίτσια της πρώτης λυκείου από τη Δανία έκαναν ένα επιστημονικό πείραμα που έχει προκαλέσει σάλο στην επιστημονική κοινότητα. Ξεκίνησε με μια παρατήρηση και μια ερώτηση. Τα κορίτσια παρατηρήσαν ότι αν κοιμόταν με τα κινητά τους τηλέφωνα κοντά στο κεφάλι τους τη νύχτα, είχαν συχνά δυσκολία συγκέντρωσης στο σχολείο την επόμενη μέρα.
Θέλησαν να δοκιμάσουν την επίδραση της ακτινοβολίας ενός κινητού τηλεφώνου στον άνθρωπο, αλλά το σχολείο τους, το Hjallerup School στη Δανία, δεν έχουν τον εξοπλισμό για να χειριστεί ένα τέτοιο πείραμα. Έτσι, τα κορίτσια, σχεδίασαν ένα πείραμα γαι να δοκιμάσουν την επίδραση των κινητών τηλεφώνων ακτινοβολίας σε ένα φυτό.
Οι μαθητές τοποθέτησαν έξι δίσκους σποράς με Lepidium sativum, ένα είδος κάρδαμου, σε ένα δωμάτιο χωρίς ακτινοβολία, και έξι δίσκους των ίδιων σπόρων σε ένα άλλο δωμάτιο δίπλα σε δύο router που σύμφωνα με τους υπολογισμούς των κοριτσιών, που εξέπεμπαν το ίδιο είδος της ακτινοβολίας όπως ένα συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο.
Τις επόμενες 12 ημέρες, τα κορίτσια που παρατήρησαν, μέτρησαν, ζύγισαν και φωτογράφησαν τα αποτελέσματά τους. Στο τέλος του πειράματος, τα αποτελέσματα ήταν ολοφάνερα – οι σπόροι κάρδαμου που είχαν τοποθετηθεί κοντά στο router δεν είχαν ανπτυχθεί. Πολλοί από αυτούς ήταν εντελώς νεκροί. Ενώ οι σπόροι που φυτεύτηκαν στο άλλο δωμάτιο, μακριά από τα routers, άνθισαν. Τα κορίτισα με το πείραμα τους κέρδισαν κορυφαίες διακρίσεις σε περιφερειακό διαγωνισμό επιστήμης και το ενδιαφέροντων επιστημόνων σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με τον Κ.Horsevad, καθηγητή στο Hjallerup Skole της Δανίας, όπου πραγματοποιήθηκε το πείραμα με το κάρδαμο, ένας καθηγητής νευροεπιστήμης από το Ινστιτούτο Καρολίνσκα στη Σουηδία, ενδιαφέρεται για την επανάληψη του πειράματος σε επαγγελματικά ελεγχόμενο επιστημονικό περιβάλλον.
Περισσότερα για τις επιπτώσεις από κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
Μεγαλύτερος ο κίνδυνος για παιδιά και εγκύους. Οι αναπτυσσόμενοι οργανισμοί είναι πιο ευάλωτοι στις ακτινοβολίες αφού το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, τα νεανικά κύτταρα πολλαπλασιάζονται ταχύτερα με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο ευάλωτα στις γενετικές βλάβες ενώ η διείσδυση των ακτινοβολιών γίνεται σε μεγαλύτερο βάθος.
Μερίδα επιστημόνων υποστηρίζει ότι οι νέες παλμικές ασύρματες ακτινοβολίες που εκπέμπονται από τα δίκτυα ασύρματου ίντερνετ (Wi-Fi / Wi-Max) παρεμποδίζουν την διαμόρφωση της φυσιολογικής ηλεκτρομαγνητικής δραστηριότητας του εγκεφάλου και σχετίζονται με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων αυτισμού , συνδρόμου έλλειψης προσοχής κ.α.
Η Ρωσική Επιτροπή για την Προστασία από την Μη-Ιονίζουσα Ακτινοβολία προειδοποιεί: «Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το Wi-Fi δημιουργεί πρόσθετη επιβάρυνση για τον εγκέφαλο των παιδιών, των οποίων το σώμα είναι σε μια κατάσταση ανάπτυξης και δημιουργίας νοητικής δραστηριότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα σε δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.»
Πως θα διαπιστώσετε πόση ακτινοβολία δέχεστε από κεραίες Wi-Max, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα τηλέφωνα και μόντεμ κ.α. Ποιες είναι οι ασφαλείς τιμές έκθεσης;
Μπορείτε να διαπιστώσετε πόσο επιβαρύνεστε ενοικιάζοντας τον μετρητή ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων HF38B ή ζητώντας τον Έλεγχο Ηλεκτρομαγνητικής Επιβάρυνσης του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας. Πολύ αξιόπιστος τον έχω κάνει, τοποθετώντας μια από τις Πυραμίδες orgonOdrome ή 1 Drink Charger MWO εξουδετερώνεται η αρνητική συνιστώσα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Δοκιμάστε το.

Τα όρια ασφαλούς μακροχρόνιας έκθεσης που προτείνουν διάφοροι επιστημονικοί φορείς τα τελευταία χρόνια, αλλά και οι ευρωπαϊκοί μέσοι όροι έκθεσης του πληθυσμού (European Health Risk Assessment Network on Electromagnetic Fields Exposure, Report on the level of exposure in the European Union) κυμαίνονται σε τιμές <100 μW/m2. Μια ρεαλιστική προσέγγιση για όσους θέλουν να περιορίσουν την έκθεση σε ανεβασμένες (σύμφωνα με τα προτεινόμενα όρια) τιμές ασύρματης ακτινοβολίας, είναι να αποφύγουν χώρους με τιμές >100 μW/m2 κατά τη διάρκεια της ημέρας και χώρους με τιμές >10 μW/m2 κατά τις νυχτερινές ώρες ύπνου.




Ντοκιμαντέρ BBC για τις επιπτώσεις από Wi-Fi και Wi-Max. Δείτε στο ρεπορτάζ “BBC Panorama – Wi-Fi – A Warning Signal” τις νέες κεραίες Wi-Max, τις πιθανές επιπτώσεις υγείας, τα λανθασμένα όρια ασφαλείας, την αλλεργική αντίδραση μερίδας πληθυσμού στις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, τι προτείνουν κορυφαίοι επιστήμονες στους γονείς κ.α.
Η αμερικάνική Ακαδημία Περιβαλλοντικής Ιατρικής προειδοποιεί για του κινδύνους του ασύρματου ίντερνετ στα σχολεία The American Academy of Environmental Medicine Statement on WiFi in Schools
Το κόμμα των Πράσινων στη Γαλλία προειδοποιεί για τις επιπτώσεις από τα σήματα Wi-Fi στους σταθμούς του μετρό στο Παρίσι: Greens warn of health risks from Wi-Fi/ 3G in Paris metro




Κι άλλα για τους κινδύνους του Wi-Fi:
Experts warn schools over potentially hazardous Wi-Fi microwaves
*Worldwide – Governments and Authorities Around the World – http://www.wifi-in-schools-australia.org/p/worldwide.htm



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου