Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΒΟΡΙΔΗ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!


Ο ακροδεξιός Έλληνας μηντιάρχης, οι ρωσικές μίζες, ο Κασιδιάρης και η Μέρκελ που ζήτησε να δει τον Σημίτη

Aπό την  Ιόλη Πιερίδη
Καταιγιστικές εξελίξεις προκαλεί η υπόθεση Μπαλτάκου στο πολιτικό σκηνικό με την αντοχή της κυβέρνησης Σαμαρά να βρίσκεται στο επίκεντρο των δανειστών της χώρας.



Κάθε άλλο παρά τυχαίες οι δηλώσεις στήριξης του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στον Σαμαρά. Κι αυτό γιατί οι Αμερικανοί θεωρούν πως πίσω από τον Κασιδιάρη βρίσκεται ρωσικός δάκτυλος. Μάλιστα φωτογραφίζουν ακροδεξιό Έλληνα μηντιάρχη, ο οποίος κατά το παρελθόν πρωταγωνιστούσε σε video με ρώσικες μίζες και Ρωσίδες κατασκόπους ως τον άνθρωπο που έφερε σε επαφή την Χρυσή Αυγή και πιο συγκεκριμένα τον Κασιδιάρη με τους Ρώσους.
Ο συγκεκριμένος μηντιάρχης, ο οποίος κατά το παρελθόν υπήρξε στενός φίλος του Τάκη Μπαλτάκου αλλά και πολλών υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή, είναι λάτρης των κατασκοπικών θρίλερ, των υποκλοπών, των μερακλίδικων video και του παρακράτους γενικότερα.
Οι Αμερικανοί λοιπόν εκτιμούν πως το video Κασιδιάρη-Μπαλτάκου δεν είναι παρά μια ρωσική απάντηση στην στάση των Αμερικανών στην υπόθεση της Κριμαίας. Μην ξεχνάτε την γεωπολιτική θέση της Ελλάδας και την διαρκή σύγκρουση συμφερόντων στην περιοχή.
Η Μέρκελ, η οποία είναι γνώστης του συγκεκριμένου παρασκηνίου, αντιλαμβάνεται πως είναι πολύ δύσκολο να διασωθεί η κυβέρνηση Σαμαρά και γι΄αυτό το λόγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού",ζήτησε να συναντήσει στην Αθήνα και τον Κώστα Σημίτη- κατ΄εξοχήν στυλοβάτη των γερμανικών συμφερόντων στη χώρα μας. Ο Σημίτης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε έναν πυρετό κινητικότητας με διαρκείς συναντήσεις με πολιτικούς που μεσουρανούσαν στην εποχή της παντοδυναμίας του, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, κλπ.
Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Στουρνάρας, είναι ίσως ο μόνος Έλληνας που γνωρίζει ότι η επικοινωνιακή καταιγίδα της εξόδου στις αγορές, δεν είναι παρά μια φούσκα γι΄αυτό και επιχειρεί να αποδράσει από το πόστο του, φιλοδοξώντας να καταλάβει μια θέση στο Δ.Σ. της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας.
Μια χρεοκοπημένη χώρα στην οποία δεν έχει γίνει ουδεμία ουσιαστική μεταρρύθμιση στο χυδαίο δημόσιο τομέα, δεν έχει γίνει καμία αξιολόγηση των (αχρείαστων) δημοσίων υπαλλήλων που αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο, δεν έχουν κλείσει άχρηστοι δημόσιοι οργανισμοί και η οποία παρουσιάζει πέτσινο πλεόνασμα εξαιτίας του χαρατσιού της ΔΕΗ, είναι καταδικασμένη να βρίσκεται στη δραχμή τα Χριστούγεννα του 2015.
Σ΄ αυτή την περίπτωση η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα θέλει να έχει έναν δικό της άνθρωπο σε θέση κλειδί ώστε να διαχειρισθεί προς όφελός της έξοδο της χώρας από το ευρώ.
Και κανείς Έλληνας δεν γνωρίζει τα οικονομικά της χρεοκοπημένης χώρας στο βάθος και το εύρος της γνώσης του Στουρνάρα. Ένα κράτος σο οποίο καμία λίστα Λαγκάρντ δεν έγινε φύλλο και φτερό και στο οποίο τα 300 δις εμβάσματα των προνομιούχων πολιτών στο εξωτερικό παραμένουν ανεξέλεγκτα μια και η κυβέρνηση δεν τολμά να ακουμπήσει τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες που την στηρίζουν, είναι καταδικασμένο σε μόνιμη σήψη.
Την ίδια στιγμή κάθε μήνα οι Έλληνες φορολογούμενοι φεσώνουν το ελληνικό δημόσιο με 1 δις ευρώ επιπλέον.
Πάμε παρακάτω. Ο πρωταγωνιστής των ημερών Τάκης Μπαλτάκος τώρα, ποντάρει στην δημιουργία του μεγάλου Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου με αρχηγό τον Μάκη Βορίδη και τον ίδιο σαν ιδεολογικό καθοδηγητή-είναι άλλωστε συγγραφέας βιβλίων με σκληρό ακροδεξιό πορνό-splatter όπως το περίφημο «Τέλος του Εφιάλτη»:
«(Μόλις πλησιάζουμε τον εχθρό) το σώμα ολόκληρο δονείται από κύματα χαράς. Είναι μια κατάσταση ευεξίας ασύγκριτης. Δεν υπάρχει στη φύση ουσία ικανή να φέρει τέτοιο αποτέλεσμα.
Ούτε διεγερτική, σαν το κρασί, ούτε παραισθησιογόνα, σαν αυτή που χρησιμοποιεί η Πυθία. Ο οργανισμός παράγει μόνος του την ουσία που είναι απαραίτητη για να φθάσουμε σε έκσταση. Με μία προϋπόθεση όμως. Πρέπει να κινδυνέψεις. Κίνδυνος, μουσική, συντροφικότητα, αυταπάρνηση οδηγούν στη μόνη έκσταση που εμείς δεχόμαστε να δοκιμάσουμε.
Είναι σύντομη αλλά είναι όλη δική μας. Μπροστά στην έκσταση αυτή η αντίστοιχη της αναπαραγωγικής πράξης έχει χαρακτήρα νηπιακό. Γι' αυτό ο πολεμιστής δίνει μικρή σημασία στην πράξη αυτή. Είναι ήδη πλήρης - Η θέα και η οσμή του αίματος επηρεάζουν;», ρωτά ο συνομιλητής «- Το αίμα είναι σπονδή για την πόλη. Γι΄ αυτήν ρέει.
Ο πολεμιστής μεθά με τον κίνδυνο, όχι με το αίμα.

Ο κίνδυνος είναι απαραίτητος για τον ίδιο, για τη δική του ευεξία, ενώ το αίμα είναι αναγκαίο για την πόλη. Η νίκη της πόλης απαιτεί διαδικασία αιματηρή».
«Κανείς δεν ήταν ποτέ έτοιμος να αντιμετωπίσει τους ελιγμούς μας. Διεισδύαμε με μια κίνηση ελικοειδή, όπως το μαχαίρι που το στρίβεις δεξιά κι αριστερά για να αυξήσεις το μέγεθος της εσωτερικής πληγής».
Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα σύμφωνα με τις τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις προηγείται με μια διαφορά που ξεπερνάει τις 10 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ και Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη που βρίσκεται κοντά στο 15% λεηλατεί την ΝΔ η οποία ψυχορραγεί ανάμεσα στο 12-14%.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται μάλιστα να παρουσιάσει σε μεγάλη συνέντευξη τύπου για πρώτη φορά ένα σοβαρά μελετημένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση με τίτλο Το Εθνικό μας 100αρι. Σ΄αυτό θα γίνεται παράθεση 100 συγκεκριμένων και εφαρμόσιμων βημάτων για έξοδο από την κρίση. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το παρουσιάσει ως το μοναδικό εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση που έχει υπάρξει στη διάρκεια των 4 τελευταίων χρόνων.
Την ίδια στιγμή τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου, όσο και η Γιάννα Αγγελοπούλου προετοιμάζουν πυρετωδώς τα κόμματά τους...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου