Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!



Τα δημοψηφίσματα είναι η φωνή του λαού, αποδεικνύουν ότι η Δημοκρατία λειτουργεί! Στην Ελλάδα η Δημοκρατία έχει καταληθεί, ιστορικά δεν λειτούργησε ο θεσμός των δημοψηφισμάτων σε κανένα από τα ιστορικά γεγονότα όπως είναι πρόσφατα η αποδοχή του Συμφώνου της Λισσαβώνας. 




Ο Γιούνκερ πρόσφατα δήλωσε* πως πρέπει "να προλάβει η ΕΕ να προσαρτήσει τη Μολδαβία πριν τη διενέργεια του δημοψηφίσματος" που ζητούν οι Μολδαβοί, προκειμένου να προσαρτηθούν και εκείνοι στη Ρωσία! Ο Γιούνκερ δηλαδή έτρεχε να προλάβει τον .... Πούτιν! 

Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει, το ίδιο και οι κανόνες εμπλοκής. Σύντομα στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου 2014 θα κληθούμε ως λαός να απαντήσουμε για το μέλλον της Ελλάδας και των επόμενων γενιών της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και πρέπει να μείνουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η φωνή της Ελλάδας δεν ακούστηκε ποτέ τα χρόνια αυτά της κρίσης όπως θα έπρεπε, με σθένος, μέσα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Η φωνή της Ελλάδας, όσο και παράδοξο να φαίνεται ήταν και είναι εκείνη του Νάϊτζελ Φάρατζ, του Άγγλου, ο οποίος στήριξε την Ελλάδα όσο δεν την στήριξαν οι ίδιοι οι Έλληνες που έχουμε στείλει στο ναό της Ε.Ε. Αυτό είναι Εθνική ντροπή για τη Χώρα που γέννησε το όνομα της ίδιας της Ευρώπης. 

Η φωνή της Ελλάδας πρέπει επιτέλους να ακουστεί εντός του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, να ενωθεί με τις υπόλοιπες φωνές που στηρίζουν την Πατρίδα μας και να συμβάλλει πρωταγωνιστικά στις επερχόμενες αλλαγές που σύντομα θα συντελεσθούν για μία πραγματική Ευρώπη των Λαών και των Εθνών. 

Οι εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο της 25ης Μαϊου είναι ιστορικής σημασίας και πρέπει όλοι να συμμετέχουμε στηρίζοντας με την ψήφο μας εκείνους τους υποψήφιους που μπορούν και θέλουν να υψώσουν τη Φωνή της Ελλάδας μέσα στη Ευρώπη. 

Μαρία Μιχ. Πολύζου
Ένωση για την Πατρίδα και το λαό
Υποψήφια Ευρωβουλευτής


*(Ζ. Γιούνκερ: «Πρέπει η ΕΕ να προσαρτήσει τη Μολδαβία πριν προλάβει ο Β. Πούτιν»! | DefenceNet.gr: http://www.defencenet.gr/defence/item/ζ-γιούνκερ-«πρέπει-η-εε-να-προσαρτήσει-τη-μολδαβία-πριν-προλάβει-ο-β-πούτιν»#.Uy6Y8LXHNUw.twitter)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου