Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Εσκασε η πρώτη "βόμβα": Επιστολή δικαστικού αποκαλύπτει ολόκληρο το παρασκήνιο των διώξεων κατά ΧΑ (vid)


Eπιστολή-βόμβα κορυφαίου δικαστικού (από τα όσα παραθέτει είναι σαφές ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι πρόσωπα και πράγματα στα υψηλά κλιμάκια της Δικαιοσύνης και του δικαστικού συστήματος) κατέθεσε στην Ολομέλεια ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, στην οποία ο δικαστικός παραδέχεται ότι "οι διώξεις για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης είναι «κατασκευασμένες» από την κυβέρνηση" και μάλιστα παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία γι αυτό.




Είναι το πρώτοαπό τα ντοκουμέντα που πρόκειται να εμφανιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως χθες το βράδυ αποκάλυψε το defencenet.gr.
Κατά τη συζήτηση των αιτήσεων άρσης ασυλίας των Αρ. Ματθαιόπουλου, Κ. Μπαρμπαρούση, Αν. Γρέγου και Π. Ζησιμόπουλου, ο κ. Κασιδιάρης αποκάλυψε ότι ο συντάκτης της επιστολής αναφέρει: «Η Κλάπα (σ.σ. η μία από τις δύο ανακρίτριες που χειρίζεται την υπόθεση της ΧΑ της οποίας ο σύζυγος είναι πολιτικός που δραστηριοποιείται στην ΔΗΜΑΡ), δέκα ημέρες πριν οριστεί ανακρίτρια της ΧΑ, χοροπηδούσε από χαρά, λέγοντας "ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση και θα τους χώσω όλους μέσα".
Ο δικαστής, τα στοιχεία του οποίου έχει σβήσει από την επιστολή αλλά είναι στην διάθεση των αρχών γράφει χαρακτηριστικά ότι "όλοι οι δικαστές είναι εξοργισμένοι για διαδικασία που εξευτελίζει τη Δικαιοσύνη και σύντομα θα αντιδράσουν"».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε δικαστικός, με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει:

(το τμήμα της επιστολής που έχει καλυφθεί αφορά καταγγελία για στενές και ιδιαίτερες διαπροσωπικές σχέσεις κυβερνητικού παράγοντα με δικαστίνες, σχέσεις που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε, παρ’ ότι επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξη της υπόθεσης).
Παραθέτουμε επίσης αποσπάσματα από τα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών, που επιβεβαιώνουν απόλυτα την καταγγελία του δικαστικού.
 

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου