Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Έμμεση ομολογία Σαμαρά πως βρισκόμαστε ακόμα υπό κατοχή (βίντεο σοκ)


Ο Αντώνης Σαμαράς εξακολουθεί να υποστηρίζει πως η Ελλάδα έχει ανακτήσει την ανεξαρτησία της. Τον διαψεύδουν, όμως, ακόμα και οι γερμανοί φίλοι του. 



Ο γερμανός πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων, Ρίχαρντ Βέμπερ αποκάλυψε χθες Παρασκευή, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Αθήνα, πως ο πρωθυπουργός τον παρακάλεσε να διαμεσολαβήσει στην Ανγκελα Μέρκελ ώστε η καγκελάριος της Γερμανίας να επιτρέψει να αλλάξει η νομοθεσία για τις συνδρομές στα Επιμελητήρια, η οποία καταργείται από την 1η Ιανουαρίου 2015.

Ο κ. Βέμπερ, μάλιστα, ανάφερε πως ο κ. Σαμαράς του διαμήνυσε πως τα χέρια του είναι δεμένα. Ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων τόνισε πως ο ίδιος δεν επιτρέπει ο πρωθυπουργός μιας χώρας να παρακαλεί έναν ξένο αξιωματούχο να μεσολαβεί στον ηγέτη ενός άλλου κράτους.

Η ανωτέρω ομολογία της «κατοχής» της Ελλάδας από ξένες δυνάμεις είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, ακούστηκε από σχεδόν όλους τους παριστάμενους και φυσικά είναι αποτυπωμένη στην κάμερα που υπήρχε στον χώρο.

Δείτε το βίντεο (κυρίως από το 4:41 και μετά): 




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου