Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δεν θέλουμε μόνο ένα τζαμί στην Αθηνά …. Θέλουμε πολλά τζαμιά … Όπου υπάρχει μουσουλμάνος στην Ελλάδα να μας κτίσετε και από ένα τζαμί .


From HEIL GAP ( or mind the GAP)
"Δεν θέλουμε μόνο ένα τζαμί στην Αθηνά …. Θέλουμε πολλά τζάμια … Όπου υπάρχει μουσουλμάνος στην Ελλάδα να μας κτίσετε και από ένα τζαμί! " ... τάδε έφη Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Εργατών στη συνέντευξη Τύπου της ΚΕΕΡΦΑ.




Ότι θέλεις μεγάλε …και
τζαμιά …. και από ένα χαρέμι … και ουρί του παραδείσου … και αγοράκια όπου υπάρχει μουσουλμάνος !
Ότι γουστάρετε φτάνει να μην σας χάσουμε από πελάτες ….


Χα, χα ... ως φαίνεται είχαμε δίκιο όταν στις 22 Απρίλιου γράφαμε : Εν τω μεταξύ, η ιστορία του αμφιλεγόμενου τζαμιού ενόψει των προσεχών τοπικών εκλογών, έχει γίνει το πρώτο θέμα της διαμάχης μεταξύ των διαφόρων υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας περιπλέκοντας περαιτέρω το πολιτικό τοπίο.http://heilgap.blogspot.nl/2014/04/blog-post_22.html
Ο δε κ. Γκαργκάνας, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην ομιλία τουσυμφωνεί προφανώς με τον πακιστανό για το χρέος της Ελλάδας απέναντι στους λαθροεισβολεις να τους αναγείρουμε σε « κάθε πόλη και τέμενος ... κάθε χωριό και τζαμί » αλλά αποφεύγει να τον ενημερώσει ότι τζαμί υπάρχει …. και μάλιστα είναι υπερσύγχρονο.

Τζαμί υπάρχει από το 2007 στο Μοσχάτο …. στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κύπρου 2 σε διαμορφωμένο χώρο των 1.800 τ.μ. στην έδρα του Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Κέντρου …

Χμ, οι μουσουλμάνοι όμως το σνομπάρουν και ενώ είναι τεράστιο, ελάχιστοι προσεύχονται σε αυτό …. διότι γιατί ως φαίνεται θέλουν τέμενος στην καρδιά της Αθήνας ….

Ο κ. Γκαργκάνας λέει πολλά κοινότυπα περί ιμπεριαλιστικών δυνάμεων μπλα, μπλα …. κατά των Η.Π.Α. μπλα, μπλα …

Αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πώς ένας αντιιμπεριαλιστής βάζει υποψηφιότητα ώστε να εκλεγεί ευρωβουλευτής στην Ε.Ε. την μεγαλύτερη αφανή δικτατορία όλων των εποχών ;;;

Σκέπτομαι λοιπόν ….Χμ, καλά εγώ είμαι χρόνια τώρα εναντίον της ευρώ-χούντας … αλλά εγώ δεν θα συμμετάσχω στην κοροϊδία των ευρωεκλογών … και δεν πρόκειται να πάω να ψηφίσω.




Ο κ. Γκαργκάνας που κατά τα αλλά μάχεται τον ιμπεριαλισμό, δηλαδή ... θέλει να πάει στις Βρυξέλλες για να υπηρετήσει ποιους ;


Τους ευρωπαίους νέο-ιμπεριαλιστές που κατέφαγαν την γλυκιά πατρίδα μας ; ή αυτούς που δολοφόνησαν τον συνταγματάρχη Καντάφι διέλυσαν την Λιβύη και την παρέδωσαν στην Al-Qaeda και στις διεθνείς τράπεζες ;;;;
Προφανώς θα είναι καλό το μεροκάματο … εκεί στην ευρωβουλή.





«Δεν είναι άξιοι να ακουμπήσουν τον πολιτισμό όσων πιστεύουν στην μουσουλμανική θρησκεία» δήλωσε ο Πάνος Γκαργκάνας, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συμπλήρωσε: «Κουβαλάνε (σ.σ. οι ισλαμιστές) αξίες που ο Σπηλιωτόπουλος, ο Πλεύρης και ο Κασιδιάρης ποτέ τους δεν έχουν φανταστεί»…
Ο κ. Γκαργκάνας μπορεί ... ή κάνει τον βλάκα ... ή είναι βλάξ όταν προσπαθεί να μας υποβάλλει σε μια προπαγανδιστική ιδεολογική ταύτιση με τους κ. Κασιδιάρη κ. Σπηλιωτόπουλο και κ. Πλεύρη … όλους εμάς που δεν θέλουμε ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα ...




Χμ, αλλά επειδή εσείς δεν είστε βλάκες γνωρίζετε καλά ότι δεν πρόκειται να μάθετε ποτέ από την ανταρ-cia … το τι ακριβώς «αξίες» κουβαλούν οι μουσουλμάνοι
Αυτές τις «αξίες» θα τις δείτε στα δυο τρία άρθρα που θα επακολουθήσουν.
Σήμερα όμως αρκεστείτε στην παιδεραστία:

Οι απολογητές λένε ότι τα Μπαχά Μπαζι (Bacha Bazi ) είναι μια πολύ παλιά πολιτιστική πρακτική στο Αφγανιστάν και μέρος του πολιτισμού και των αξιών αυτού του έθνους
Τα αγοράκια Μπαχά Μπαζι είναι το βρώμικο μυστικό Αφγανιστάν – (ένας μεγάλος αριθμός των παιδόφιλων και παιδεραστών μεταξύ του Αφγανικού ανδρικού πληθυσμού.)
Είναι τα « Bacha Bazi … κυριολεκτικά "αγόρια δίχως γένια" επιλεγμένα για το ύψος και την ομορφιά τους , εκπαιδεύονται για να τραγουδήσουν και να χορέψουν για τα αρσενικά ακροατήρια , και στη συνέχεια γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης για σεξουαλικές χάρες μεταξύ των πρώην πολέμαρχων και ισχυρών επιχειρηματιών.

Σκλάβοι του SEX: Ντυμένα όπως οι γυναίκες, τα νεαρά αγόρια του Αφγανιστάν χορεύουν για ομάδες ανδρών, στη συνέχεια πωλούνται ή εκμισθώνονται σε πλειοδότη για σοδομισμό και άλλες σεξουαλικές δραστηριότητες.






Μόλις το αγόρι να φθάσει το 18, που δεν θεωρείται πλέον επιθυμητό, διότι η ομοφυλοφιλία απαγορεύεται από το Κοράνι, αλλά όχι και η παιδεραστία .
Η παιδεραστία είναι μια ευρέως αποδεκτή πρακτική στο νότιο Αφγανιστάν, όπου « τα αγόρια παραδίδονται σε ηλικιωμένους άνδρες για την σεξουαλική ικανοποίηση του γέροντα και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση του παιδιού ».
Οι Αφγανοί λένε ότι η παιδοφιλία είναι πιο διαδεδομένη μεταξύ των ανδρών Παστούν στο νότο οι οποίοι αποτελούν την πιο σημαντικό φυλή του Αφγανιστάν.

Σε μια χώρα που θεωρείται υπερβολικά καταπιεστική, εξαιτίας της εμμονής της με τις εντολές που περιέχονται στο Κοράνι της μουσουλμανικής θρησκείας, είναι δύσκολο για τους δυτικούς να κατανοήσουν το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του αφγανικού ανδρικού πληθυσμού είναι παιδεραστές (ενήλικες που απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή με παιδιά προεφηβικής ηλικίας ) ( ή παιδεραστές ενήλικες που απολαμβάνουν τις σεξουαλικές σχέσεις με εφήβους ή παιδιά).

Όσοι πιστεύουν στην ιερότητα και το αλάθητο του Κορανίου τηρούν και την διδασκαλία του ότι οι γυναίκες είναι υπάνθρωποι και υπό καθεστώς οιονεί σκλάβων, ως εκ τούτου οι μουσουλμάνοι, άνδρες θα ψάξουν για σχέσεις - ακόμη και σεξουαλικές σχέσεις - με τους άλλους του δικού τους φύλου.
Ακόμα και μετά το γάμο τους, πολλοί άνδρες διατηρούν το αγόρι - εραστή τους , σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν .

Αυτό εξηγεί γιατί οι γυναίκες που αναγκάστηκαν να φορούν ρούχα που κρύβουν τα πρόσωπα και τα σώματά τους και αν «αμαρτήσουν» ... τότε κύριε υποψήφιε ευρωβουλευτή της ανταρ-cia …. απλά λιθοβολούνται μέχρι θανάτου, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο.




Η ίδια νομοθεσία απαγορεύει επίσης την ομοφυλοφιλία , αλλά οι παιδόφιλοι εξηγούν ότι αυτό δεν είναι ομοφυλοφιλία , δεδομένου ότι δεν είναι ερωτευμένοι με τα αγόρια τους, εκπληρώνουν μόνο την σεξουαλική ανάγκη τους.


"Οι ίδιοι θεωρούνται ως μη - γκέι, επειδή δεν υπάρχει " αγάπη " με το αντικείμενο του σεξ"

Χμ, …. ώστε ο Αλλάχ να είναι χαρούμενος.


Στην Κανταχάρ , μια πόλη με πληθυσμό περίπου 500.000, και σε άλλες πόλεις , τα πάρτυ με αγοράκια είναι μια δημοφιλής διασκέδαση.Νεαρά αγόρια ντύνονται σαν γυναίκες, φορούν μακιγιάζ και κουδούνια στα πόδια τους και χορεύουν για μια δωδεκάδα ή περισσότερους μεσήλικες άνδρες που τους ρίχνουν χρήματα …. και στη συνέχεια τα παίρνουν στο σπίτι ….

Σύμφωνα με το Reuters , υπάρχει τεράστια ομοφυλοφιλία στο Αφγανιστάν , αλλά αυτοί που επιδίδονται σε αυτήν δεν θεωρούν τους εαυτούς τους γκέι, έτσι ώστε να κάνουν κάτι επιλήψιμο δεδομένου ότι το Ισλάμ δεν εγκρίνει επισήμως τον γκέι και λεσβιακό τρόπο ζωής .

Αυτοί είναι εκείνοι οι ίδιοι άνδρες που αποφεύγουν τις συζύγους τους ως ακάθαρτες .
Προφανώς υπάρχει πολύ λίγη αγάπη του κάθε είδους στο Αφγανιστάν, γεγονός που εξηγεί την πολύ ανωμαλία.





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου