Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Εξαιρετικός Καζάκης: Στις 25 Μάη θα γυρίσουμε την κλεψύδρα ανάποδα και θα τους πάρει ο διάολος


"Έχουμε δώσει όρκο τιμής στα παιδιά και τους γονείς μας... Ακόμη και ένας από εμάς να μείνει, θα δώσει τον αγώνα μέχρι τέλους", ανέφερε ο γ.γ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του Κινήματος στο κατάμεστο Polis Art Cafe στη Στοά του Βιβλίου.



"Στις 25 Μάη θα γυρίσουμε την κλεψύδρα ανάποδα και θα τους πάρει ο διάολος", συμπλήρωσε ο ίδιος, αποθεώμενος από δεκάδες φίλους και μέλη του ΕΠΑΜ.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΕΠΑΜ τα είχε όλα... Κόσμο, παλμό και πολιτικά συνθήματα. Πρώτα απ' όλα, όμως, έστελνε μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

"Τραγουδώντας και πολεμώντας, έλεγαν οι παλιοί, ότι πάνε στον πόλεμο", ανέφερε ο Δημήτρης Καζάκης, σημειώνοντας πως "ο αγώνας είναι δύσκολος. Έχουμε μεγάλες απώλειες από το βάρος της καθημερινότητας, της ζωής, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Ο αγώνας είναι πολύ μεγάλος, όταν οι κυβερνώντες θέλουν να σε κάνουν δούλο".

Ο γενικός γραμματέας του ΕΠΑΜ, που αναγκάστηκε να διακόψει πολλές φορές την τοποθέτησή του λόγω των χειροκροτημάτων, υπογράμμισε ότι "στο Κίνημα αυτό δεν ζητάμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Μετράμε ποιοι είναι πατριώτες, ποιοι στρατεύονται στην υπεράσπιση της πατρίδας".

Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος είχε αναφερθεί στις "βάσεις", που στηρίχθηκε το ΕΠΑΜ κατά την ίδρυσή του: "Από την αρχή προσπαθήσαμε να ενώσουμε το λαό που είναι ή οφείλει να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων, να διαδόσουμε πως η γνώση του λαού είναι δύναμη και η δύναμη θα μας οδηγήσει στην πρόοδο, καθώς και να προκαλέσουμε το σύνολο του πολιτικού κόσμου να συζητήσει για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο. Εμείς έχουμε κωδικοποιημένη πρόταση και για τη διαγραφή του χρέους της χώρας και για τη μετάβασή μας στη Νέα Ελλάδα".



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου