Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΠΡΩΗΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ MERCK ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ GARDASIL ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ


Ο Δρ Dalbergue (που απεικονίζεται), ένας πρώην γιατρός της φαρμακευτικής βιομηχανίας γιατρός με τον κατασκευαστή Merck του Gardasil, έδωσε συνέντευξη τον Απρίλιο του 2014 στο τεύχος του γαλλικού περιοδικού Principes de Santé (Αρχές Υγείας).

Αποσπάσματα:




Η πλήρης έκταση του σκανδάλου του Gardasil πρέπει να αξιολογηθεί: όλοι γνώριζαν όταν το εμβόλιο αυτό κυκλοφόρησε στην αμερικανική αγορά ότι θα αποδειχθεί άχρηστο! Η Diane Harper, μια σημαντική ηγετική γνώμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν από τους πρώτους που επισήμαναν την απάτη.

Το Gardasil είναι άχρηστο και κοστίζει μια περιουσία! Επιπλέον, οι φορείς λήψης αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα το γνωρίζουν! Περιπτώσεις του συνδρόμου Guillain-Barré, παράλυση των κάτω άκρων, που επάγει το εμβόλιο MS και η εμβόλιο-προκληθείσα εγκεφαλίτιδα μπορούν να βρεθούν.

Προβλέπω ότι το Gardasil θα γίνει το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο όλων των εποχών, διότι σε κάποιο σημείο στο χρόνο, τα στοιχεία θα προσθέσουν τις αποδείξεις ότι αυτός ο τεχνικού και επιστημονικού άθλος εμβολίων, δεν έχει απολύτως καμία επίδραση στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και ότι όλα τα πάρα πολλά δυσμενή αποτελέσματα που καταστρέφουν τις ζωές ακόμη και τη θανάτωση, δεν εξυπηρετούν κανέναν άλλο σκοπό από το να παραγάγουν κέρδος για τους κατασκευαστές.

Υπάρχει πάρα πολύ οικονομικό συμφέρον για αυτά τα φάρμακα που πρέπει να αποσυρθούν.

Το εμβόλιο κατά του HPV έχει γίνει μια τεράστια διεθνή διαμάχη, απολαμβάνοντας την εύνοια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την Ιατρική αποδοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος των επικρατόντων μέσων που τολμά να υποβάλει έκθεση σχετικά με τη διαμάχη γύρω από το Gardasil αντιμετωπίζει τη γελοιοποίηση και πιθανή απώλεια της καριέρας του.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου