Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Κασιδιάρης απειλεί ευθέως Σαμαρά- "Υπάρχει υλικό με τον πρωθυπουργό να μιλά με δικαστικό" - Βούλτεψη: Έχουν υποκλαπεί συνομιλίες


«Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες κλειδαρότρυπας» σημειώνει ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος...



Την έντονη αντίδραση των βουλευτών της κυβέρνησης προκάλεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο ισχυρισμός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ότι «ο πρωθυπουργός είχε απευθείας συνομιλία με ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον οποίο αποκαλούσε "παναθηναϊκάκια", έχει τρισύλλαβο όνομα και τελειώνει σε "άκος" και η μόνη σχέση με Μπαλτάκο είναι η ποδοσφαιρική ομάδα».

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντοπούλου, που του απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας. Αν έχετε στοιχεία να τα δώσετε όλα στη δημοσιότητα».

«Το πράγμα αποδεικνύεται ότι έχει ουρά. Όπως καταγγέλθηκε, έχουν υποκλαπεί συνομιλίες του πρωθυπουργού. Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ό,τι φανταστήκατε κάποιοι συνάδελφοι, όταν ξεκινήσατε τη διαδικασία ταύτισής σας με τον ναζισμό. Σήμερα αποδεικνύεται η ανάγκη ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι» επισήμανε από την πλευρά της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

Πάντως ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, ώστε να ελεγχθούν οι παρεμβάσεις τους στην Δικαιοσύνη και να οδηγηθούν ενώπιον του νόμου.

"Θα κατατεθεί άμεσα πρόταση για να στηθούν κάλπες, ώστε να οδηγηθούν σε ειδική προανακριτική επιτροπή ο Σαμαράς, ο Δένδιας και ο Αθανασίου, οι οποίοι με αποδεικτικό υλικό έχουν τελέσει το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας και να διερευνηθεί αν βαρύνονται με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας" είπε ο Κασιδιάρης.

Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της αριστεράς ότι «έχουν μετατραπεί σε δεκανίκι της κυβέρνησης Σαμαρά». Ανέφερε δε ότι το κόμμα του ξεκινά τη διαδικασία συλλογής υπογραφών για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και έκανε λόγο για «φασιστική κλίκα που κυριαρχεί στη χώρα και έχει καταλύσει το Σύνταγμα».

«Θα κατατεθεί πρόταση για να στηθούν τρεις κάλπες. Μία για το κ. Σαμαρά, μία για τον κ. Αθανασίου και μία για τον κ. Δένδια για τα κακουργήματα κατάχρησης εξουσίας και εσχάτης προδοσίας» ανέφερε ο κ. Κασιδιάρης και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης: «Αφήστε τα περιττά λόγια. Όποιος δεν στηρίξει την προσπάθεια, θα είναι συνένοχος στο έγκλημα εναντίον των Ελλήνων».



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου