Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ο Τάκης Μπαλτάκος μιλά στον Γιώργο Τράγκα και αποκαλύπτει! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» και στον Γιώργο Τράγκα. Δήλωσε ότι όσα έκανε ήταν στο πλαίσιο της γενικής κατεύθυνσης και γραμμής που είχε δώσει ο Αντώνης Σαμαράς. 



Μάλιστα τόνισε ότι δεν ήταν ο μόνος που ενεργούσε σε αυτό το πλαίσιο.

Ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν δυνατόν να ενημερώνει για κάθε του κίνηση τον Πρωθυπουργό και ότι ειχε τη δυνατότητα να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες όπως και άλλωστε και άλλοι. 

Εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για το σχέδιο δολοφονίας και το «συμβόλαιο θανάτου» για τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, που υπέκλεψε η ΕΥΠ μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου. 

Είπε ότι δεν νιώθει καμία πίκρα για όσους από τη Ν.Δ. βγαίνουν τώρα και τον κατηγορούν λάγοντας ότι ο ίδιος έχει γράψει βιβλίο για τον Εφιάλτη και την προδοσία και τα γνωρίζει πολύ καλά. 

Επιβεβαίωσε ότι ήταν αυτός που απέσυρε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο όταν διαπίστωσε ότι έθιγε τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και την Εκκλησία. 

Δήλωσε ότι δεν φοβάται για νέα βίντεο αφού ό,τι έκανε και ελέγε εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικής κατεύθυνσης που είχε δοθεί για επαναπροσέγγισει των πλυθησμών που λόγω κρίσης έφυγαν από τη Ν.Δ. και κινήθηκαν προς την άκρα δεξιά. 

Τόνισε ότι δεν νιώθει πικρία αφού ότι έκανε το έκανε για το καλό της Ν.Δ. και της πατρίδας, στενοχωριέται όμως που πλέον δεν μπορεί να βοηθήσει τους ένστολους και την εκκλησία που δεν έχουν καμία φωνή υπεράσπισης. 

Δείτε όλη την αποκαλυπτική συνέντευξη του Τάκη Μπαλτάκου στον Γιώργο Τράγκα


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου