Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ:: «Αν γίνει δημοψήφισμα για το τζαμί να γίνει και για όλες τις χριστιανικές εκκλησίες»!


Πρωτοφανείς, προκλητικές για το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων δηλώσεις από τον γενικό γραμματέα θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Γιώργο Καλαντζή και βέβαια πάνω απ'όλα ιστορική ύβρις απέναντι στην Ορθοδοξία που αποτέλεσε το βασικό συστατικό στοιχείο για την αναγέννηση του Ελληνισμού μέσα στα 400 χρόνια της σκλαβιάς.




Ο Γ. Καλαντζής, λοιπόν, με αφορμή δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Αρη Σπηλιωτόπουλου πως θα κάνει δημοψήφισμα για το τζαμί στην Αθήνα, δήλωσε πως "Αν είναι έτσι πρέπει να γίνεται δημοψήφισμα και για κάθε νέα χριστιανική εκκλησία που ανεγείρεται"! 

Συγκεκριμένα η δήλωση του γγ Θρησκευμάτων Γ. Καλαντζή (ο οποίος σημειωτέον έχει διατελέσει διευθυντής του γραφείου του Θεόδωρου Πάγκαλου) έχει ως εξής:

«Ο κ. Α. Σπηλιωτόπουλος, ως βουλευτής της Ν.Δ., έχει ψηφίσει τον νόμο για την κατασκευή του τζαμιού στην Αθήνα και μάλιστα στη συγκεκριμένη τοποθεσία που αυτό θα γίνει. Το 2009 ανέλαβε υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Είχε δηλαδή και τη δυνατότητα και την ευθύνη να διατυπώσει τη διαφωνία του και να αλλάξει τον νόμο για το τζαμί. Δεν το έπραξε» και συμπληρώνει με τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι:

«Για να μην εξευτελισθεί διεθνώς η χώρα αν γίνει δημοψήφισμα μόνο για το τζαμί στον Ελαιώνα, η μόνη λύση είναι να γίνεται τοπικό δημοψήφισμα για κάθε χώρο προσευχής στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας εκκλησιών»!

Η δήλωση δεν είναι τυχαία. Δείχνει αυτό που έρχεται και αυτό που θέλουν να μετατρέψουν την πρωτεύουσα: Σε πολυπολιτισμική πόλη αποκομμένη από αυτό που συνιστά το ελληνικό Έθνος: Την Χριστιανική Ορθόδοξηπίστη.

Νομίζετε ότι τυχαία οι ΜΚΟ του Τ.Σόρος έχουν εγκατασταθεί και χρηματοδοτούν αφειδώς τους δημάρχους Αθήνας και Θεσσαλονίκης Γ.Καμίνη και Γ.Μπουτάρη;

Ασχέτως με το γεγονός ότι όσα καταλογίζει στον κ. Σπηλιωτόπουλο είναι αληθή, κάτι που αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι ο πλέον ακατάλληλος - τόσο από το χώρο της ΝΔ, αλλά και γενικότερα - για να υψώσει τη σημαία κατά της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας, το σχόλιο του Γ. Καλαντζή όσον αφορά τις χριστιανικές εκκλησίες είναι εντελώς απαράδεκτο, για αξιωματούχο της ελληνικής κυβέρνησης και δη γενικό γραμματέα Θρησκευμάτων!

Δεν γνωρίζει δηλαδή ο κ. Καλαντζής ότι η Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία είναι η επίσημη θρησκεία του ελληνικού κράτους βάσει Συντάγματος; 

Ή μήπως είναι «λαθρομετανάστης» και ο ίδιος, και ανερχόμενος με αντιδημοκρατικό τρόπο στο αξίωμά του, ξέχασαν να τον πληροφορήσουν σχετικά, εκείνοι που τον τοποθέτησαν εκεί;


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου