Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η δόση του ναρκωμανούς



Επιτέλους! Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο που εξοντώνει τους φαρμακοποιούς, τους αρτοποιούς, τους κτηνοτρόφους και όχι μόνο και η καλή μας τρόΙκα θα εκταμιεύσει την πολυαναμενόμενη δόση συνολικού ύψους 11,9 δισ. ευρώ.




Όμως,όπως αναφέρθηκε, η τρόικα θα εξετάσει τις διατάξεις που ψηφίστηκαν τις επόμενες ημέρες για να διαπιστώσει εάν υιοθετήθηκε κάποιο διαφορετικό μέτρο από ότι συμφωνήθηκε.Αν αποδειχτεί δηλ.,ότι οι εδώ υπάλληλοι του Βερολίνου δεν ανταποκρίθηκαν επακριβώς στις άνωθεν εντολές, τότε θα υπάρχουν προβλήματα.

Αναρωτιέται κανείς πόσο ανόητοι, αφελείς ή διπρόσωποι μπορεί να είναι όσοι υποστηρίζουν ότι, μπορούν να ανατρέψουν τις δολοφονικές εντολές της τρόϊκα,η οποία κρατά το κλειδί του κουμπαρά και παραγγέλει τη μουσική κατά πως εκείνη προστάζει. Και εδώ, όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, υπήρξαν φωνασκίες, διαμαρτυρίες,ψευτοαντιρήσεις,τουφεκιές στον αέρα για την τιμή των όπλων. Aλλά τελικά οι εντολές τηρήθηκαν στο ακέραιο.Γιατί αν δεν εκτελούνταν, τρόϊκα απλούστατα δε θα εκταμίευε τη δόση. Και στην περίπτωση αυτή, δε θα υπήρχε το αναγκάιο ρευστό σε ευρώ για να λειτουργήσει το κράτος.Κάτι ανάλογο με το ναρκωμανή, που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη δόση του απο την οποία είναι αρωστημένα εξαρτημένοςΚαι κάνει τούμπες, κολοτούμπες και ότι χρειαστέι για να την πάρει.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου