Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΛΑΜ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ {ΒΙΝΤΕΟ}


Το Χρισλάμ είναι η συγχώνευση του αποστάτη Χριστιανού και η ιδεολογία του Ισλάμ, και είναι πραγματικά ο λάκκος των φιδιών και των δαιμόνων.




Ένας από τους κύριους ιδρυτές και κύριους οδηγητές του Χρισλάμ είναι ο Rick Warren από την Εκκλησία Saddleback στη Νότια Καλιφόρνια. Ο Warren ταυτόχρονα αρνείται με πάθος τη σύνδεσή του με το Χρισλάμ, ενώ την ίδια στιγμή το προωθεί μέσα από τις πολλές διακονίες και εξόδους του.

Για να καταλάβουμε από πού ξεκίνησαν όλα, πάμε πίσω στο 2009, όπου  ο Rick Warren απηύθυνε την ετήσια συνεδρίαση της Ισλαμικής Κοινωνίας της Βόρειας Αμερικής . Άνοιξε την αφήγηση του λέγοντας στο κοινό πόσο κοινά είχε με τους Μουσουλμάνους και την ιδεολογία του Ισλάμ. Κήρυξε ένα μήνυμα υπέρ-παγκοσμιοποίησης να τα ενώσει μαζί με οποιοδήποτε κόστος με τον καθορισμό των διαφορών μας.

Αυτό που επαναλάμβανε ξανά και ξανά ήταν πώς οι μουσουλμάνοι και οι χριστιανοί έπρεπε να «ενωθούν» και να αρχίσουν άμεσα την εργασία για «διαθρησκειακά έργα".

Την ίδια εποχή περίπου, ο Rick Warren συνέβαλε στη δημιουργία και την υπογραφή του Συμφώνου Yale μεταξύ του Ισλάμ και του Χριστιανισμού . Αυτό είναι ενα απόσπασμα απο το προοίμιο αυτού του συμφώνου:

Σαν μέλη της παγκόσμιας χριστιανικής κοινότητας, ενθαρρυνθήκαμε βαθειά και προκληθήκαμε από την πρόσφατη ιστορική ανοιχτή επιστολή υπογεγραμμένη από 138 κορυφαίους μουσουλμάνους λόγιους, κληρικούς και διανοούμενους από όλο τον κόσμο. "Μια κοινή λέξη μεταξύ εμάς και εσάς» προσδιορίζει κάποια βασικά κοινά σημεία μεταξύ Χριστιανισμού και Ισλάμ, τα  οποία βρίσκονται στο επίκεντρο των αντίστοιχων θρησκειών μας.

Σήμερα, το 2013, το Χρισλάμ αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Ο γιος του John Hagee , Matthew έχει μια οργάνωση που χρησιμοποιεί την ημισέληνο του Ισλάμ που είναι σύμβολο της Λίλιθ Λαμασθού και το χριστιανικό σταυρό ως λογότυπο.

Δύο λόγια για το σύμβολο της ημισελήνου απο άρθρο του Δημοσθένη Λιακόπουλου

Η ημισέληνος δεν είναι βυζαντινό σύμβολο όπως ισχυρίστηκαν λανθασμένα κάποιοι, αλλά σύμβολο της Λίλιθ, που στην αρχαία ελληνική μυθιστορία αναφέρεται και σαν Λάμια ή Εκάτη, που έβγαινε έξω μόνο τα βράδια που ήταν εντελώς σκοτεινά ή όταν η σελήνη ήταν νέα και δεν φώτιζε πολύ. Για το λόγο αυτό η ημισέληνος έγινε το σύμβολό της.

Γενικά και οι τρεις αδελφότητες του σκότους, και η Λευκή και η Μαύρη και αυτή της Αλήθειας, δηλαδή της Λίλιθ, έχουν σαν σύμβολο την ημισέληνο, που λόγω των Τούρκων έγινε γενικά ένα μουσουλμανικό σύμβολο.

Δείτε το βίντεο





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου