Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Κι ο Σαμαράς κοιμόταν, ε;


ΘΑΝAΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ

Για σταθείτε. Ο Μπαλτάκος, που πρωταγωνιστεί από χθες σε βίντεο μαζί με τον Κασιδιάρη, δεν είναι όποιος-όποιος. Είναι εκ των δύο τριών καλύτερων φίλων του Σαμαρά. Είναι εκ των δύο τριών εμπίστων του.




Είναι διορισμένος από τον Σαμαρά στο νευραλγικό πόστο του γραμματέα της κυβέρνησης. Εδρεύει στο Μαξίμου. Και (αποδείχτηκε ότι) είναι ταυτόχρονα και φιλαράκι του Κασιδιάρη. Και πληροφοριοδότης της Χρυσής Αυγής. Επίορκος, συνωμότης, εχθρός της δημοκρατίας, consigliere της ναζιστικής μαφίας.

Και τώρα τον διώχνουν και ούτε γάτα, ούτε ζημιά; Συγγνώμη, αλλά δεν πάει έτσι. Γιατί αν αυτός είναι φυσικός αυτουργός των ανήθικων σχέσεων με τους Κασιδιάρηδες, τότε πάνω στον Σαμαρά πέφτει η υποψία ότι είναι ηθικός αυτουργός. Ότι δηλαδή ο Μπαλτάκος εκτελούσε αποστολή όταν καλλιεργούσε σχέσεις με τη συμμορία και γινόταν κολλητός του υπαρχηγού της. Εκτός πια κι αν ξύπνησε μια μέρα και σκέφτηκε σαν καλός ακροδεξιός: Δεν ρίχνω μια γέφυρα στη Χρυσή Αυγή, μπας και βρούμε κάποιες ψήφους, να μη μας περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Πάντως ότι ήταν ακροδεξιός δεν το έκρυβε. Ότι ήταν αντικομμουνιστής το δήλωνε ευθαρσώς, προς μεγάλο ενθουσιασμό του Άδωνι. Ότι ήθελε να φάει τους μετανάστες ήταν φανερό -τελικώς αρκέστηκε να φάει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ότι εν γένει η στάση του μύριζε ακροδεξιά ναφθαλίνη και υπόγειο φασισμό το ήξεραν και οι πέτρες. Ενώ οι διαρροές τον εμφάνισαν σε ανύποπτο χρόνο ως τον άνθρωπο που επεδίωκε καλές σχέσεις της Ν.Δ. με τους ναζί, ούτως ώστε να τους εξημερώσει και να τους καταστήσει συμμάχους κατά της Αριστεράς.

Παρ' όλα αυτά -ή μήπως χάρη σε όλα αυτά;- ο Σαμαράς τον είχε κορώνα στο κεφάλι του. Κι αν υποστηρίξει ότι δεν ήξερε τα πολιτικά κάμα σούτρα με τον Κασιδιάρη και τη συμμορία, τότε δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν: Ή λέει ψέματα και πετάει στα σκουπίδια τον έμπιστο για να μην καεί κι ο ίδιος. Ή είναι τόσο ανίκανος ώστε να μην ξέρει η Ακροδεξιά του τι ποιεί η άκρα Ακροδεξιά του. Δεν ξέρει δηλαδή τι γίνεται μέσα στο ίδιο το Μαξίμου. Πιστέψτε ό,τι θέλετε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα όφειλε να παραιτηθεί. Αν βέβαια δεν είχε ακόμα τόσο πολλή δουλειά, για να χτίσει, έστω και χωρίς Μπαλτάκο, τη νέα Ελλάδα...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου