Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Η ρωμαιοκαθολική εκκλησία συνδέεται με διεθνή δίκτυα κακοποίησης και τελετουργικών φόνων παιδιών


Κτηνώδεις και απάνθρωπες πράξεις σκιάζουν για ακόμη μία φορά τηνρωμαιοκαθολική εκκλησία. Ανώτατα μέλη της συνδέονται, σύμφωνα με στοιχεία εισαγγελέων, με διεθνή δίκτυα εκμετάλλευσης, κακοποίησης και τελετουργικών φόνων ακόμη και νεογέννητων παιδιών!!Ο Jorge Bergoglio (Πάπας Φραγκίσκος), ο Αδόλφος Pachon (Ανώτερος Γενικός Ιησουίτης), ο Justin Welby (Αρχιεπίσκοπος του Canterbury), καθώς και πολλά ακόμη μέλη που συνδέονται με το Βατικανό, κατηγορούνται για την λειτουργία παγκόσμιου δικτύου διακίνησης και σωματεμπορίας παιδιών, με συστηματικές πρακτικές όπως απαγωγές, βιασμοί, βασανιστήρια και τελετουργικούς φόνους παιδιών έως την ηλικία των 14 ετών, συμπεριλαμβάνοντας ακόμη και νεογέννητα παιδιά!!
Το συγκεκριμένο ‘δίκτυο διακίνησης’ ενδέχεται να αποτελεί «παρακλάδι» του Ένατου Κύκλου, που αποτελεί μία παγκόσμια αποκρυφιστική οργάνωση που συνδέεται με το Βατικανό. Ο Ένατος Κύκλος έχει διασύνδεση με τις ρωμαιοκαθολικές εκκλησίες σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας τις εκκλησίες στο: Μόντρεαλ του Καναδά, στη Νέα Υόρκη, στη Ρώμη, στο Λονδίνο και στην Ολλανδία. Προβαίνει σε απαγωγές παιδιών από ορφανοτροφεία, φορείς υιοθεσιών, νοσοκομεία και σχολεία.
Το Γραφείο της Γενικής Εισαγγελίας του Καναδά (σ.σ. pentapostagma.gr – Office of Chief Prosecutor (OCP) κατάφερε να αποκαλύψει μία ακριβώς παρόμοια υπόθεση σε Τοπικό Σχολείο στο Brantford του Ontario του Καναδά του οποίου ηγούνται Ιησουίτες.
Οι συστηματικοί βασανισμοί, βιασμοί και οι τελετουργικοί φόνοι παιδιών-ιθαγενών (Αβοριγίνων) που συνδέονται με την Ομοσπονδία των Ιησουιτών του Mohawk ξεκίνησαν με το άνοιγμα του σχολείου το 1832 και συνεχίζει να λαμβάνει χώρα ακόμη και σήμερα σε υπόγειες κρύπτες. Το Γραφείο της Γενικής Εισαγγελίας του Καναδά προέβη στην συγκεκριμένη ανακάλυψη όταν βρέθηκαν πτώματα παιδιών σε μαζικούς τάφους πλησίον του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου