Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Στείλτε "εκεί έξω" εκείνους που θα συμβάλλουν για να αλλάξουν τα πάντα εδώ μέσα!


Επιτακτική η ανάγκη επαναπροσδιορισμού της σχέσης της Ε.Ε με τα κράτη-μέλη της.




Η σημερινή Ε.Ε έχει ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ κάθε έννοια Έθνους Κράτους καθώς έχει επιβάλλει την απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας εφαρμόζοντας άσκηση πλήρους δημοσιονομικού ελέγχου και κατάργιση της κατάρτισης του προϋπολογισμού από τις κυβερνήσεις του εθνικού κράτους στις υπερχρεωμένες χώρες, την πλειοψηφία δηλαδή των μελών της ευρωζώνης.

Συνθήκη Λισσαβώνας+ΕΜΣ+Σύμφωνο Two-pack+Οδηγία ΕΕ 472/2013 = 
Κατάργηση Εθνικής Κυριαρχίας. Αυτήν την Ευρώπη θέλουμε; Την Ευρώπη της Γερμανικής ευρωζώνης; Την Ευρώπη του δόγματος: Ένα Έθνος, ένα Κράτος, ένας Ηγέτης;

Η σημερινή Ε.Ε, της Γερμανίας, των τραπεζιτών, των τεχνοκρατών που από κοινού επιβάλλουν τον Εθνομηδενισμό, εάν δεν επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με τα Κράτη-μέλη της είναι καταδικασμένη.

Οι Ευρωεκλογές αυτές είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ! Στείλτε στο Ευρωκοινοβούλιο εκείνους που θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ την Πατρίδα μας και την έννοια του Έθνους κράτους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις, εκεί που η Γερμανία επιβάλλει τον επεκτατισμό της έναντι των λοιπών κρατών-μελών της Ε.Ε, εκεί πρέπει να αντισταθούμε, στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

Το μήνυμα των Ευρωεκλογών να είναι: "Στείλτε "εκεί έξω" εκείνους που θα συμβάλλουν για να αλλάξουν τα πάντα εδώ μέσα!" Στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου θα κριθούν η συνέχεια της Ε.Ε και η συνέχεια της Ελλάδας ως κυρίαρχης Χώρας και όχι χώρου.

Μαρία Μιχ. Πολύζου
Ένωση για την Πατρίδα και το λαό
Υποψήφια Ευρωβουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου