Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ανάβει η φωτιά του Κοσόβου και των Βαλκανίων


Ανάβει η φωτιά στο Κόσοβο και χρειάζεται προσοχή από και από την Ελλάδα …Μετά τη νίκη του Ερντογάν  θα επακολουθήσει και η περιοδεία του ως νέου Σουλτάνου της Οθωμανικής  αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια πρέπει άπαντες να βγάλουμε  το σκασμό και να φροντίσουμε  να παλέψουμε για τα Εθνικά μας Θέματα!



Η Θράκη είναι μπροστά μας και η προβοκάτσια πολύ εύκολη
Ίσως κάποιοι να πιστεύουν στον κατευνασμό του θηρίου αλλά αυτό  είναι λάθος και προσοχή γιατι δεν έχουν όλοι την ίδια αγάπη για την Πατρίδα !
Υπάρχουν άνθρωποι στη Πολιτική  και έχουν στα χέρια τους την τύχη μας που πιστεύουν σε μπούρδες όπως Ευρώπη χωρίς έθνη και χωρίς Πατρίδα !
Προσοχή οι έξυπνοι  στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και στα διάφορα  δήθεν Ιδρύματα που μελετουν την αντίδραση των  φτωχών Βαλκάνιων εκμεταλλεύονται τα πάντα !
Ούτε τυχαία μπορεί να είναι ότι στη κηδεία το φέρετρο του  σφαγέα Αλβανού με σκεπασμένη απο την Αλβανική Σημαία …Ούτε τυχαίες οι δηλώσεις πολιτικών όπως του Μπερίσα που η Κυβέρνηση της Ελλάδος έχει βοηθήσει σε βάθος χρόνου ,φροντίζουν πάντα να δείχνουν το μίσος τους εναντίον των Ελλήνων που είναι στη κουλτούρα τους !
Η δολοφονία όπως όλα δείχνουν του Αλβανού δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα έγκλημα που η Δικαιοσύνη ερευνά και θα αποδώσει ευθύνες …Αλλά δεν είναι πολιτικό έγκλημα ούτε Εθνικός ήρωας ο Αλβανός φονιάς να κηδεύεται με τιμές απο τις αρχές της Αλβανίας ! (φώτο)
kareli_kideia-595x340
Το χωριό από όπου και κατάγεται έχει βγάλει τους μεγαλύτερους φονιάδες και  ναρκοέμπορους
Ούτε η Ελλάδα δεν αντέδρασε ως ΄όφειλε, όταν είχαμε πολεμική πράξη σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις  επίθεση Αλβανών με πολεμικά τυφέκια στις Φυλακές Τρικάλων και επίθεση στη Φλώρινα απο αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών ) και στις δυο περιπτώσεις είχαμε δολοφονίες αστυνομικών και αμάχων πολιτών με την δικαιοσύνη να μην δρα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα …
Προσοχή γιατί και αυτό το περιστατικό είναι μόνο  ένα έγκλημα που εξιχνιάστηκε κ. Δένδια το ίδιο ακριβώς  όπως αναφέρατε όταν Αλβανός τσάκισε τα κεφάλια γερόντων σε χωριό της Ηπείρου …να μην ξεχνιόμαστε!
Προσοχή πρέπει να δώσουμε και στην είδηση …
Τρεις Σέρβοι αστυνομικοί των σερβικών αστυνομικών δυνάμεων του βορείου Κοσόβου έπεσαν θύματα δολοφονικής επίθεσης. Οι αστυνομικοί, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, νοσηλεύονται αυτή στη στιγμή, έχοντας,  ξεφύγει από τον θάνατο.
Οι τρεις αστυνομικοί, περιπολούσαν το βράδυ στην περιοχή Ζουμπίν Πότοκ όπου κατοικούν Σέρβοι, όταν δέχτηκαν την επίθεση από ομάδα άγνωστων ενόπλων. Αν και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας καταδίκασε την επίθεση, είναι εμφανές ότι τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρείται ένταση στις σερβικές περιοχές του Κοσόβου.
Πριν μερικές μέρες ομάδα 100 περίπου Σέρβων επιτέθηκε σε αστυνομικό τμήμα και πέτυχε την απελευθέρωση ενός Σέρβου κακοποιού. Η Κριμαία έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς, με απρόβλεπτη κατάληψη. Όσο όμως η φλόγα σιγοκαίει κανείς δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος στα Βαλκάνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου