Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΔΙΑΤΑΓΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΑΛΑ ΑΝΔΡΕΑ!


-Δεν θα πηγαίνεις στο W.C εάν δεν έχεις την σύμφωνη γνώμη μου-VIDEO!

Δήλωση-σοκ του Αλέξη Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο!



Στην πραγματικότητα απείλησε ανοιχτά τον Σαμαρά να μην τολμήσει να πηγαίνει στην τουαλέτα εάν δεν τον ρωτάει, διαφορετικά θα τον βάλει να ξυρίσει το μουστάκι που δεν έχει!

Να μη διανοηθεί ο Σαμαράς να εφαρμόσει νέα μνημόνια, περικοπές, απολύσεις, ιδιωτικοποίηση νερού και εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας, δήλωσε ο κ. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον κ. Παπούλια, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό. 
Τον προειδοποίησε επίσης να μη διανοηθεί, με τα ποσοστά μειοψηφίας που έχει,  να προχωρήσει σε διορισμό νέου διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ή του επόμενου κοινοτικού επιτρόπου, αποφάσεις που δεσμεύουν τη χώρα για χρόνια, χωρίς τη συμφωνία του μεγαλύτερου κόμματος της χώρας. 

Ζήτησε εκλογές το συντομότερο δυνατό, με συντεταγμένο τρόπο, τονίζοντας ότι αυτή η Βουλή δε νομιμοποιείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις ή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για ισχυρή πολιτική ανατροπή, η οποία «δεν προκύπτει μόνο από τις τέσσερις μονάδες της διαφοράς, αλλά και επειδή τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού έχουν απώλεια 11 μονάδων από τα αποτελέσματα του 2012». Αυτό, είπε, συνιστά πολύ μεγάλη δυσαρμονία και κανείς δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε κρίσιμες αποφάσεις, που θα δεσμεύσουν τον ελληνικό λαό για τα επόμενα χρόνια τονίζοντας ότι η παρούσα βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η δήλωση-σοκ του Τσίπρα>

«Έχουμε μια ιστορική πολιτική ανατροπή και νέους συσχετισμούς δύναμης. Δεν είναι μόνο η μεγάλη σημαντική καθαρή νίκη με 4 μονάδες, αλλά και το γεγονός ότι τα δυο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού έχουν απώλεια 11 μονάδων από τις εθνικές εκλογές του ΄12. Αν χθες είχαμε εθνικές εκλογές τα δύο κόμματα θα είχαν 94 βουλευτές από 162 που έχουν σήμερα.

Αυτό συνιστά μια πολύ μεγάλη δυσαρμονία ανάμεσσα στη λαϊκή βούληση και τους συσχετισμούς στη Βουλή. Όταν καταγράφεται μια τόσο έντονη δυσαρμονία κανείς δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε κρίσιμε αποφάσεις που θα δεσμεύσουν χώρα και λαό για τα επόμενα χρόνια. Και φυσικά δεν νομιμοποιείται να εκλέξει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατέθεσα στον ΠτΔ ότι πρέπει με συντεταγμένο και ομαλό τρόπο να υπάρξει το συντομόετερο δυνατό προσφυγή σε εθνικές εκλογές προκειμένου να αποκατασταθεί η δημοκρατική ομαλότητα. 

Ο πρωθυπουργός παρουσιάστηκε χθες σαν να κέρδισε αυτός με 4 μονάδες. Τον καλω να μη διανοηθεί να εφαρμόσει τα σχέδια που είχε στα συρτάρια του για μετά τις εκλογές. Να μην εφαρμόσει σκληρά μέτρα, να μην προχωρήσει σε εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, του νερού, των παραλιών μας ή φιλέτων ιδιαίτερου κάλλους. 

Προειδοποιούμε τον πρωθυπουργό να μην διανοηθεί να προχωρησει στον διορισμό του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του επόμενου επιτρόπου της Ε.Ε. χωρίς τη συμφωνία του μεγαλύτερου κόμματος της χώρας. Δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις για τα επόμενα χρόνια με ποσοστά μειοψηφίας».


....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου