Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Βόμβες Ψωμιάδη: “Πολιτικά σκουπίδια” η κυβέρνηση!


“Σκληρή γλώσσα” εναντίον του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, χρησιμοποίησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος ανακοίνωσε επισήμως την ίδρυση του νέου κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης) για να κατέβει στις ευρωεκλογές του Μαΐου. 




“Με τα πολιτικά σκουπίδια που κυβερνούν σήμερα δεν έχω καμιά σχέση”, δήλωσε... ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε ότι λυπάται γιατί βοήθησε στις βουλευτικές εκλογές του 2012.

“Ψήφισα Σαμαρά και μου βγήκε Βενιζέλος”, είπε σε άλλο σημείο και ειρωνικά έδωσε “συγχαρητήρια” στον πρωθυπουργό για την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή, με βάση την οποία ο Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει πλέον κώλυμα να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επειδή δεν είχε παραιτηθεί εγκαίρως από πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Σαμαρά, μιας και παρέδωσε, με εντολή των πρεσβειών, το Δήμο Θεσσαλονίκης στο σημερινό δήμαρχο. 

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να διαλύσουν τη Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή”, τόνισε ο κ. Ψωμιάδης. 

Υποστήριξε πως “το παιχνίδι είναι στημένο” στο Δήμο Θεσσαλονίκης και από την κυβέρνηση για να επανεκλεγεί ο Γιάννης Μπουτάρης κι ερμηνεύει γιατί ο κ. Σαμαράς αρνήθηκε να υιοθετήσει την πρότασή του να κατεβεί ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος, με τροπολογία ώστε να μην έχει κώλυμα, λόγω της έκπτωσής του από το αξίωμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. 

Κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι δεν του φέρθηκε “αντρίκια” και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Ν.Δ., αλλά όχι με τη σημερινή ηγεσία. 

Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι “δεν το παίζει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έχει ρόλο Ναπολέοντος”. 

Για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ότι “είναι μια χαρά”, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι “φοβικό” κι “επικίνδυνο” κόμμα. 

Ανάλογα με το πώς θα πάει το νέο κόμμα στις ευρωεκλογές θα εξετάσει και το ενδεχόμενο να κατέβει και στις εθνικές εκλογές, είπε ο κ. Ψωμιάδης και πρόσθεσε πως συζητάει και την πιθανότητα με μικρά κόμματα από τον χώρο της κεντροδεξιάς. 

Κατήγγειλε τα “μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών”, όπως τα ονόμασε, για την απουσία τους από την παρουσίαση του νέου κόμματος και σημείωσε: “Μπορεί να μην είμαστε το Ποτάμι, αλλά είμαστε η ΠΑΤΡΙΔΑ”. 

Στο σήμα του κόμματός του υπάρχουν δύο φωτογραφίες. Του Π. Ψωμιάδη και του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή. Γι αυτή τη δεύτερη φωτογραφία εξήγησε ότι την έβαλε επειδή θα αγωνιστεί για την Ευρώπη που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. 

“Ελεύθερος γεννήθηκα, ελεύθερος θα πεθάνω. Δεν θα με φιμώσει κανείς. Μόνον όταν μου κλείσουν τα μάτια”, είπε ο κ. Ψωμιάδης χειροκροτούμενος από υποστηρικτές του. 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου