Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΣΟΚ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ'' ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!


ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ''ΚΑΠΟΙΟΙ'' ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!!! 
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ
και του Κυρίαρχου του Σύμπαντος!... 




Flash Gordon: τα μηνύματα μιας ταινίας
* «Προφητικός» Κινηματογράφος!
* «Άξονας» το 2012...
* Παντοκράτορας του Κόσμου ο... Σατανάς;
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
   


             Στον χώρο των μεταφυσικών αναζητήσεων και της έρευνας του μυστηρίου έχουν ειπωθεί αρκετά πράγματα (άλλα ενδιαφέροντα, ενώ άλλα απλώς ανόητα!...) σχετικά με την προβλεπτικότητα, τον «προφητικό» χαρακτήρα, και γενικότερα τα σπουδαία προμηνύματα που κρύβουν πολλές υπερπαραγωγές – αλλά και μικρότερες ταινίες – που παίχτηκαν κατά καιρούς στη μεγάλη οθόνη. Το ότι βέβαια περιέχονται σε κάθε κινηματογραφική ταινία διαφόρων ειδών μηνύματα (πολιτικά, κοινωνικά, θρησκευτικά κτλ.) είναι γεγονός αναμφισβήτητο και δεν είναι καθόλου παράξενο, εφόσον αυτός είναι εν γένει ο σκοπός της τέχνης: είτε μιλάμε για κινηματογράφο ή θέατρο, είτε και για μουσική, ζωγραφική, ποίηση, γλυπτική και άλλες εκδηλώσεις του ανθρώπινου πνεύματος και της ψυχής. Βέβαια, μερικοί θεωρούν «τέχνη» και τις κραυγές της ζούγκλας (που αποδίδονται ως δήθεν «σύγχρονη» μουσική έκφραση!) ή κάποιες άμορφες μουντζούρες, τις οποίες δήθεν «ειδικοί» κατατάσσουν ως «μεγάλες στιγμές ζωγραφικής δημιουργίας» (γιατί άραγε;)!!! Οπότε είναι λεπτή η διαφορά ανάμεσα σε πραγματική τέχνη και σε «τέχνη» της κακιάς ώρας, όπως και σχετικά τα διάφορα γούστα κτλ.
 
 
          Είναι λοιπόν γεγονός, για να επικεντρωθούμε στο θέμα του κινηματογράφου που είναι πράγματι τεράστιο, πως υφίσταται ένα απίστευτο παρασκήνιο, που έχει να κάνει με κάποια υποσυνείδητα μηνύματα που διάφοροι κύκλοι (πολλές φορές αντιμαχόμενοι μεταξύ τους) προσπαθούν να περάσουν στο ευρύ κοινό. Ως γνωστόν, πέρα από το επιφανειακό μήνυμα που περνάει μια οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα και το οποίο απευθύνεται στο συνειδητό του ατόμου, δύναται να υπάρχει και κάποιο υποσυνείδητο μήνυμα, το οποίο στοχεύει σε ένα βαθύτερο πεδίο της ανθρώπινης υπόστασης. Με τον τρόπο αυτό το μεν μυαλό δεν μπορεί να ερμηνεύσει σε πρώτη φάση το «κρυφό» αυτό μήνυμα, το «διαβάζει» όμως και το εξηγεί το ανθρώπινο υποσυνείδητο, που – το πλέον επικίνδυνο – επειδή ακριβώς δεν ακολουθεί τη σύνηθη εγκεφαλική λειτουργία αποδέχεται ως «τετελεσμένο» οτιδήποτε του «σερβίρει» το κεκαλυμμένο μήνυμα!!! Αυτό γίνεται κατά κόρον στην πολιτική προπαγάνδα, αλλά και στην εμπορική διαφήμιση, και μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο μάζες ολόκληρες ανθρώπων να προτιμούν κάτι το εντελώς σκάρτο, αγνοώντας επιδεικτικά πολύ πιο ποιοτικά αντικείμενα και καταστάσεις...
 
 
          Εν όψει λοιπόν του 2014, όπου πολλοί... περιμένουν ακόμα και «εξωγήινη εισβολή» (!), πρέπει να αναλυθεί το φαινόμενο που περιγράψαμε παραπάνω σε συνδυασμό με τις νεώτερες εξελίξεις. Εμείς, πέραν της καθόλου σοβαρής τοποθέτησης πολλών σύγχρονων «ψευδοπροφητών» ότι δήθεν τον Δεκέμβριο του 2014 έρχεται το τέλος του κόσμου κτλ. (τα ίδια μας έλεγαν και για το 1984, για το 1999 και άλλες παλαιότερες ημερομηνίες!), πιστεύουμε ότι χονδρικά γύρω στο 2014 επέρχονται ραγδαίες αλλαγές συνολικά πάνω στον πλανήτη. Κι αυτό, όχι διότι το λέει το «ημερολόγιο των Μάγιας» ή διότι πλησιάζει ο «στόλος των εξωγήινων διαστημοπλοίων», αλλά επειδή έχει πια ωριμάσει η κατάσταση συνολικά για την ανθρωπότητα να μεταβεί σε μία νέα φάση εξέλιξής της. Γι’ αυτό και συμβαίνει αυτή η γενική «αναμπουμπούλα» σήμερα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όπου καταρρέει με πάταγο το πανάθλιο καθεστώς της Μεταπολίτευσης...
          Με γνώμονα λοιπόν τα παραπάνω, ας δούμε τι λέει ο κινηματογράφος για τη δήθεν επικείμενη έλευση κάποιας εξωγαλαξιακής υπερδύναμης, που θα προσπαθήσει να καταστρέψει τη Γη και να καθυποτάξει τους πληθυσμούς της. Το «σενάριο» αυτό λοιπόν διακινείται στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας εδώ και πολλές δεκαετίες. Έτσι, προέκυψαν κάποια σχετικά έργα, αρχικά ως «κόμικς», τα οποία αργότερα (με την άνοδο της επικοινωνιακής τεχνολογίας) πέρασαν και στον κινηματογράφο. Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά είναι το περίφημο “Flash Gordon”, το οποίο θεωρούμε – στο πλαίσιο μιας ευρύτερης έρευνάς μας στα απόκρυφα μυνήματα και τα άδυτα των παρασκηνίων των Μ.Μ.Ε. και της εποικοινωνίας – ότι κρύβει πολύ σημαντικές «μελλοντολογικές» πληροφορίες, ως προς το τι έπεται δηλ. να προβληθεί διεθνώς στον κόσμο ως δήθεν επικείμενη «καταστροφολογία».
 
 
          Και γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι. Το έργο “Flash Gordon” (με σύμβολο του τον κεραυνό του θεού Δία, του Σκανδιναβού Θωρ, αλλά και των ναζιστικών SS!) πέρασε στον σύγχρονο κινηματογράφο, σημειώνοντας αξιόλογη εμπορική επιτυχία αλλά και επικοινωνιακό θόρυβο, το 1980, με ένα πολυεθνικό σύνολο ηθοποιών: τον πρωταγωνιστή Σαμ Τζόουνς (Αμερικανό), τον γνωστό και από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ Τίμοθι Ντάλτον (Βρετανός από την Ουαλία), την Ορνέλα Μούτι (Ιταλίδα), τη Μέλοντι Άντερσον (Καναδέζα), αλλά και τον Ισραηλινό Χαΐμ Τοπόλ! Μία πραγματικά διεθνική παραγωγή... Η υπόθεση της εν λόγω ταινίας βασίζεται στην ιδέα της επερχόμενης καταστροφής της Γης από τον εξωγήινο αστροστόλο με επικεφαλής τον κακό αυτοκράτορα Μινγκ, που επιδιώκει την εξουσία ολόκληρου του σύμπαντος!... Όμως ένας αθλητής, ο φημισμένος Αμερικανός ποδοσφαιριστής Φλας Γκόρντον, τολμάει να τα βάλει με τον επίδοξο καταστροφέα του κόσμου μας και στο τέλος – συμμαχώντας και με διάφορες παράξενες δυνάμεις... – καταφέρνει να τον νικήσει και να γίνει έτσι ο «σωτήρας του σύμπαντος», όπως τραγουδάει και ο Φρέντι Μέρκιουρι (που πέθανε από τη νόσο του AIDS το 1991) στο τραγούδι των τίτλων της ταινίας...
 
 
          Μόνο από αυτά τα παραπάνω υποβάλλονται στον θεατή της ταινίας μερικά σαφέστατα προμηνύματα. Πρώτα απ’ όλα η ιδέα του επίδοξου... Μογγολοκινέζου (!) κυβερνήτη του σύμπαντος, του Μινγκ (μογγολικό-αρχαίο κινεζικό όνομα, άλλωστε και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του Μινγκ στην ταινία είναι καθαρά μογγολοειδή, ενώ και η στολή που φοράει είναι η παραδοσιακή των Κινέζων βασιλιάδων), που προσπαθεί να κατακτήσει την ανθρωπότητα, καταστρέφοντας τον πολιτισμό της (δηλ. τη Δύση, την οποία σαφέστατα υπονοεί το σενάριο του φιλμ). Όμως η απροσδόκητη εμφάνιση του Φλας Γκόρντον – με σήμα του, προσοχή, τον κεραυνό S! – του χαλάει τα υποχθόνια σχέδια... Έτσι, ο Φλας Γκόρντον εμφανίζεται σαν Υπερήρωας, κάτι σαν... νέος Ιησούς Χριστός (!!!), που σώζει την ανθρωπότητα από τον ειδάλλως σίγουρο όλεθρο!... [ΣΗΜ.: Ο Μινγκ χαρακτηρίζεται στην ταινία ως «βασιλιάς του Μόνγκο», δηλ. της... Μογγολίας!!! Επίσης, στη στολή του Μινγκ δεσπόζει ο Κόκκινος Ήλιος, σύμβολο των Κινέζων!...].
 
 
          Τι άλλο, βαθύτερο υπονοούμενο, προκύπτει από τα παραπάνω; Προκύπτει σαφέστατα η έμμεση ιδέα περί ενός νέου Σωτήρα του κόσμου, που θα «αντικαταστήσει» τον παλιό εκείνο Ιησού – που η ιουδαϊκή θρησκεία θεωρεί αγύρτη! – και θα είναι ο πραγματικός Μεσσίας του Ισραήλ!... Όμως αυτός ο νέος Ψευτοσωτήρας δεν θα είναι παρά ο Αντίχριστος, που τόσο τον αναμένουν πολλοί και διάφοροι πάνω στον πλανήτη, για να εγκαταστήσει στη Γη την (κατά τους Μάρτυρες του Ιεχωβά) «χιλιετή διακυβέρνηση» της ευημερίας (;) και της «δικαιοσύνης»!!! Ένας πραγματικά εντελώς καινούριος κόσμος... Μια «χρυσή εποχή», όπως ακριβώς η άλλοτε περίοδος παγκόσμιας διακυβέρνησης του Κρόνου (στα λατινικά Saturnus, δηλαδή... Σατανάς!!!). Άρα η περιβόητη Νέα Εποχή δεν είναι παρά η επιστροφή του Κρόνου στην παγκόσμια εξουσία και το γκρέμισμα του Χριστιανισμού...
 
 
          Προεκτείνοντας το σκεπτικό μας, πίσω από το σενάριο αυτής της ταινίας βλέπουμε έναν ευρύτερο σχεδιασμό. Βλέπουμε δηλ. ακόμα και τη ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΗ μιας δήθεν εισβολής εξωγήινων από το διάστημα, που υποτίθεται ότι θα θελήσουν να κατακτήσουν τον πλανήτη μας, καταστρέφοντας το ανθρώπινο γένος!!! Άλλωστε η ανθρωπότητα θα είναι τότε εντελώς εξαθλιωμένη, διότι ΗΔΗ από τώρα οι «γνωστοί-άγνωστοι» της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ μαζεύουν από παντού το χρήμα, οδηγώντας τους λαούς της υφηλίου σε πείνα και απελπισία... Τότε θα βγει ο Φλας Γκόρντον-Αντίχριστος και θα «σώσει» τάχα την ανθρωπότητα από τον ψευτοκίνδυνο, έτσι που όλοι ανακουφισμένοι θα τον παραδεχθούν ως «Σωτήρα» και άξιο Ηγέτη του πλανήτη!... Και κατόπιν θα πετάξει το προσωπείο και θα δείξει σε όλους την αληθινή του μορφή... [ΣΗΜ.: Ακόμα και τα υπερσύγχρονα και υπερηχητικά αεροπλάνα που κατασκευάζονται «λάθρα» δεν μοιάζουν καθόλου με τα κλασικά αεροπλάνα, αλλά περισσότερο με UFO! Τι ετοιμάζουν λοιπόν; Μήπως κάποια «εισβολή» από το διάστημα, όπου αυτά τα νέου τύπου αεροσκάφη θα παρουσιαστούν ως «εξωγήινα»;...].
 
 
          Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε μια πολύ παράξενη ομοιότητα, που αποδεικνύει ότι τελικά ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο! Βάζοντας λοιπόν δίπλα-δίπλα τον κακό αυτοκράτορα της παραπάνω ταινίας, τον Μινγκ, και τον φοβερό μάγο-αρχιερέα της «Εκκλησίας του Σατανά» Άντον Λα Βέι, βλέπουμε με φρίκη ότι είναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ!!! Απίστευτο... Εμείς το λέμε και το ξαναλέμε ότι αυτή τη στιγμή παίζεται ένα απίστευτο πλανητικό παρασκήνιο. Ο μεγάλος στόχος του εχθρού είναι να μπερδέψει εντελώς τα μυαλά των ανθρώπων, ώστε αυτοί να χτυπάνε ένα σκιάχτρο που δεν υπάρχει, ενώ την ίδια ώρα ο πραγματικός αντίπαλος θα κάνει απερίσπαστος το σκοτεινό έργο του (με την υποστήριξη μάλιστα των λαών!!!)... Το βέβαιο είναι ότι έρχεται πλήρης μετάλλαξη του αισθητού κόσμου και των ανθρώπινων αντιλήψεων και, φυσικά, εμείς θα επανέλθουμε στο όλο αυτό θέμα. 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου