Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Παιχνίδι Μπαλτάκου σε βάρος του πρωθυπουργού, λέει το Μαξίμου


Σε άδειασμα του πρώην πλέον γγ της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκου, επιχειρεί να προχωρήσει η κυβέρνηση, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη διαρροή της συνομιλίας του με τον Η.Κασιδιάρη.




Συνεργάτες του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, λένε πως ο κ. Μπαλτάκος κάποια στιγμή αυτονομήθηκε και έκανε προσωπικό παιχνίδι εν αγνοία και σε βάρος του πρωθυπουργού που τον εμπιστεύθηκε.

Σημειώνουν ακόμη πως ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου δεν είχε καμία δουλειά να συνομιλεί στο γραφείο του με υπό δίωξη στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι η ουσία της υπόθεσης, η σύλληψη και η παραπομπή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες είναι δεμένη και δεν αλλάζει από τις απόψεις του κ. Κασιδιάρη και του κ. Μπαλτάκου -είτε ισχύει ότι τις εξέφρασε κατόπιν πίεσης είτε  συμπεριφερόταν σαν πολιτικός υπερασπιστής τους.

«Το βίντεο άλλωστε τραβήχτηκε τον Οκτώβριο, έκτοτε ο φάκελος εναντίον των μελών της Χρυσής Αυγής εμπλουτίστηκε και στοιχειοθετήθηκε περαιτέρω», αναφέρουν.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου