Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Ανακοινώθηκε από το υπ.Οικονομικών η ΕΦΑΡΜΟΓΗ του αριθμού δημοσιονομικής ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!



“Κανένα κανάλι δεν έχει πει τίποτα γιαυτό το θέμα ή γιατί δεν γνωρίζουν τι είναι πραγματικά ή ξέρουν και το κάνουν γαργάρα. Σίγουρα όσοι διαβάσουν αυτό το άρθρο θα πούνε ότι είναι χαζομάρες και ότι όλοι εμείς που τα πιστεύουμε είμαστε τρελοί.Αλλά αυτά τα έχουν πει Άγιοι μας και είναι και μέσα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.”




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 666 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ, ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ, Η ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Α.Φ.Μ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.Α ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ , ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ ΟΠΩΣ Ο Α.Μ.Κ.Α ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ…ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ 13ον ΚΕΦΑΛΑΙΟ στιχ 16-18 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ……ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ…..ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ….ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

Το σχέδιο περιγράφεται στο Μνημόνιο 3 που υπέγραψε πρόσφατα η κυβέρνηση. Στη σελίδα 11 παρουσιάζεται αναλυτικά το πώς θα λειτουργεί ο «Αριθμός δημοσιονομικής ταυτοποίησης».

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση δεσμεύεται ως εξής: «Μέχρι τον Ιούνιο του 2013, θα απαιτηθεί από όλα τα υπουργεία, τα οποία έχουν δημοσιονομική σχέση με φορολογουμένους, να χρησιμοποιούν τον κωδικό αριθμό ταυτοποίησης για τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές τους με τους πολίτες. Περαιτέρω, μέχρι τον Ιούνιο του 2014 θα καθιερώσουμε μια κεντρική υπηρεσία η οποία θα ενοποιήσει και θα συνδέσει όλους τους διαφορετικούς αριθμούς ταυτοποίησης που χρησιμοποιούνται τώρα στις διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ…. ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…..ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ….


πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου