Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


Tα πρώτα επίσημα αποτελέσματα στη Θράκη, δείχνουν πως σε Ξάνθη και Ροδόπη προηγείται το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) το οποίο έχει σαφείς δεσμούς με το τουρκικό προξενείο και τους ψευδομουφτήδες. 




Χαρακτηριστικό είναι πως στη Ροδόπη το ποσοστό των τουρκόφρονων ξεπερνά το 35%, στη δε Ξάνθη πάλι προηγείται το κόμμα τους με 23%. Θυμίζουμε ότι στόχος του συγκεκριμένου κόμματος είναι να χειραγωγήσει και να ελέγξει τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) που αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που ιδρύθηκε από τον Αχμέτ Σαδίκ και έχει σήμερα πρόεδρο τον Μουσταφά Αλή Τσαούς, με συγκεκριμένες και βαθιές εξαρτήσεις από την Άγκυρα, επιχειρεί να προβληθεί ως ο μοναδικός και αυθεντικός εκφραστής της «τουρκικής ταυτότητας» της μουσουλμανικής μειονότητας. 

Με τη στήριξη του τουρκικού προξενείου και πολλών οργανώσεων που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια στη Θράκη, το DEB κατήλθε στις ευρωεκλογές επιχειρώντας καταγραφή των δυνάμεων, αλλά κυρίως για να αποτυπωθεί η δυνατότητα του προξενείου και των ακραίων της μειονότητας να χειραγωγούν τη μειονοτική ψήφο με στόχο τις εθνικές εκλογές. 

Τα καμπανάκια χτυπούν στη Θράκη, εμείς ως ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. το έχουμε επισημάνει από τετραετίας, όσα δηλαδή και τα χρόνια υπάρχουμε. Οι εξελίξεις, δυστυχέστατα, μας δικαιώνουν, και το ερώτημα που πλανάται πάνω από την ακριτική ασπίδα της Ελλάδος είναι αν και πότε οι ωραίοι κοιμωμένοι των Αθηνών (Σαμαράς, Βενιζέλος και οι υπηρεσίες που πρέπει), θα αποφασίσουν να κάνουν κάτι, κόντρα σ' αυτό που εξ' ανατολών έρχεται...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου