Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Heil Tsiprer


Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει ο ιδρώτας από τα συρτοτσιφτετέλια και τα ζεϊμπέκικα της μεγάλης νίκης για πρώτη φορά των «αριστερών» και μια βόμβα μεγατόνων έσκασε από το στόμα του Τσίπρα. Μεθυσμένος από την μεγάλη νίκη αλλά και από την σιγουριά για την τεράστια ανατροπή που πραγματοποιήθηκε δήλωσε: 




«Ο υποψήφιος της μεγαλύτερης ομάδας, κ. Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ, θα πρέπει πρώτος να προσπαθήσει να συγκροτήσει την απαιτούμενη πλειοψηφία, ξεκινώντας διαπραγματεύσεις με τις άλλες πολιτικές ομάδες». Σεβόμενος την δημοκρατία και εφόσον το Λαϊκό Κόμμα του Γιούνκερ νίκησε στις Ευρωεκλογές, ο Γιούνκερ δικαιωματικά πρέπει να στηριχθεί για πρόεδρος της Κομισιόν, σύμφωνα με την λογική του Τσίπρα. 

Με αυτήν την λογική λοιπόν, του «αριστερού» Τσίπρα, ο φασίστας Γιούνκερ που δήλωσε τον Ιούλιο του 2011 ότι «η κυριαρχία της Ελλάδας πρέπει να περιοριστεί», ο ναζίστας που δήλωνε ότι «στην Ελλάδα πρέπει να εφαρμοστεί ο θεσμός Treuhand» (θεσμός που εφάρμοσε την δεκαετία ’90 η Δυτική Γερμανία κάνοντας πλιάτσικο στην Ανατολική Γερμανία), είναι ο σωστός άνθρωπος για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή λόγω δημοκρατίας. Είναι ο άνθρωπος που ο Αριστερός Τσίπρας θα διαπραγματευθεί ευρωπαϊκά ως εκπρόσωπος της αριστεράς της Ευρώπης αλλά χαμένος της εκλογικής μάχης.

Τι άλλο θέλεις, ρε αριστερέ ψηφοφόρε για να πειστείς ότι τα «καλά παιδιά» της δήθεν προοδευτικότητας κρύβουν μεγαλειώδη φιλοναζισμό στο τομάρι τους! 

Ο άνθρωπος της «ανατροπής» που ήταν αντίθετος με την Ευρώπη των Τραπεζών και των ιδιωτικών συμφερόντων τώρα με πρόσχημα την δημοκρατία, στηρίζει τον φασίστα και έναν από τους πρωτεργάτες όχι της Ευρώπης των Λαών αλλά της Ευρώπης των Τραπεζών. Στο τεφτέρι του Τσίπρα γράφτηκε το αποτέλεσμα της δημοκρατικής μάχης: «Λαοί-Τράπεζες: 0-100». 

Ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου των 450,000 κατοίκων θα έχει στόμα και θα μειώνει όποτε του γουστάρει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας των 11,000,000 κατοίκων δημοκρατικά; Πάει καλά στα λογικά του ο κύριος Τσίπρας; Στην δημοκρατία που αναφέρεται έβαλε το ποσοστό του 60% των Ευρωπαίων που δεν συμμετείχαν στις εκλογές της Ναζιστικής ΕΕ; 

Με την λογική της δημοκρατίας του Σύριζα δεν παίζει κανέναν ρόλο ποιος ήταν και είναι ο νικητής, τι θέλει ο νικητής και με ποιους συνεργάζεται ο νικητής. Αν πάμε πιο πίσω θα δούμε ότι δημοκρατικά πήρε την εξουσία ο Χίτλερ στην Γερμανία. Και ο Χίτλερ, λοιπόν, καλά έκανε και έκανε ό,τι γούσταρε με το σκεπτικό του Τσίπρα. Δημοκρατικά κατακρεούργησε! 

Ο ίδιος ο Σαμαράς ως κομματικό παιδί του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που προΐσταται ο Γιούνκερ δεν πρόλαβε να πει συγχαρητήρια στον αρχηγό του, αντιθέτως ο Τσίπρας πρόλαβε να δώσει και συμβουλές προς το Ευρωκοινοβούλιο για στήριξη στον Γιούνκερ. Γιατί λοιπόν δεν στηρίζει ο Σύριζα και την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας του Σαμαρά; Άλλη η δημοκρατία στην Ελλάδα και άλλη στην Ευρώπη; Όχι βέβαια. Το σκεπτικό είναι ίδιο αλλά ο Σύριζα για έναν λόγο γεννήθηκε ως «Συνασπισμός» κάποια εποχή. Να παίξει το παιχνίδι του φιλοευρωπαϊσμού και αντιπατριωτισμού. Για τον λόγο αυτό αντιτίθεται πολιτικά στον Λαϊκοευρωπαίο Σαμαρά, αλλά προτιμά τον Λαϊκοευρωπαίο αφεντικό του Σαμαρά να δίνει εντολές για «περιορισμό της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας» ως νικητής. 

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς δεν σταμάτησε όμως την λογική του εκεί, αλλά προτείνει να καταστρατηγηθεί η Συνθήκη της ΕΕ με την οποία θα μπορούσε το Ευρωκοινοβούλιο να απορρίψει ακόμα και τον πρώτο εκλεγμένο δημοκρατικά στις ευρωεκλογές. Ακόμη και η ΕΕ είχε κατά νου ότι μπορεί κάποια στιγμή ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος να είναι ένας δεύτερος Χίτλερ που μόνο μη στηρίζοντάς τον θα ανακόπτονταν η πορεία του προς την προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο Τσίπρας δηλώνοντας ότι αυτό «δεν είναι ηθικό» γιατί «δεν είναι δημοκρατικό» προτείνει να καταργηθεί το μοναδικό όπλο της ΕΕ απέναντι σε έναν πραγματικό λαϊκοεθνικοευρωφασισμό. 

Το θέμα είναι πως εσύ «Έλληνα αριστερέ», συμφωνείς με όλα αυτά! Πως ακόμη δεν βλέπεις ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έγινε υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την «Ευρώπη των Λαών» αλλά ως ο Δούρειος Ίππος της ναζιστοευρώπης να μετατεθεί ως ανάχωμα της αριστεράς από την Ελλάδα σε ανάχωμα της Ευρώπης. 

Να προσέξει ο αγαπητός Λαφαζάνης, μην μπατάρει η αριστερή πλατφόρμα ξεμπροστιάζοντας την ναζιστοευρωπαϊκή σκέψη του αρχηγού του στους «αριστερούς» οπαδούς και ψηφοκουβαλητές. Να προσέξει γιατί άλλο δεκανίκι προσποιούμενο την αριστερά δεν υπάρχει στο σύστημα. Απόδειξη πως ούτε στην Ε.Ε των 28 κρατών υπήρχε άλλος αριστερός για την ηγεσία της Κονομισιόν εκτός του Τρίπρα. 

Η «Πρώτη Φορά Αριστερά» θα μπορούσε κάλλιστα να ερμηνευτεί πίσω από τα ζεϊμπέκικα και τους πανηγυρισμούς ως «Ο Ναζισμός ποτέ δεν πεθαίνει». Βρίσκει πάντα προσωπεία τα βαφτίζει ανάλογα με την εποχή αριστερά, σοσιαλδημοκρατικά, κεντρώα κ.λπ, συνεχίζοντας την κυριαρχία των ολίγων και ολίγιστων. 

Όσο για τους λαούς με άρτον και θεάματα πορεύονται στο διάβα της ιστορίας πληρώνοντας το τίμημα που τους αξίζει. Δημοκρατικά πάντα! 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου