Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΣΟΚ! ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ GARDASIL ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΓΥΑΛΙΟΥ


Σχεδόν τα τρία τέταρτα του ενός εκατομμυρίου δόσεων σε Gardasil εμβόλιο της εταιρείας Merck & Co για τον ιό HPV και τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας έχουν αποσυρθεί μετά την ανακάλυψη ότι μπορεί να έχουν μολυνθεί.




Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), το οποίο προωθεί ενεργά το εμβόλιο για 11-χρονα και 12-χρονα αγόρια και κορίτσια, λέει ότι τα επηρεασθέντα εμβόλια μπορεί να περιέχουν θραύσματα γυαλιού λόγω ενός κατασκευαστικού λάθους ( ; ) που οδήγησε στη θραύση των φιαλιδίων.

Τα συνολικά 743.360 Gardasil φιαλίδια από την παρτίδα J007354 συμπεριλαμβάνονται στην απόσυρση, η οποία Merck, λέει ότι διανεμήθηκαν μεταξύ 20, Αυγ. 2013 και 9 Οκτωβρίου 2013. Μεταξύ αυτών των φιαλιδίων, τουλάχιστον δέκα φιαλίδια του εμβολίου μπορεί να περιέχουν τα θραύσματα, αν και τα περισσότερα πιθανόν να έχουν ήδη χορηγηθεί σε παιδιά.

Η Merck ισχυρίζεται ότι τα σωματίδια γυαλιού είναι τόσο μικρά ώστε να μπορούν πραγματικά να μεταφερθούν μέσω της βελόνας του εμβολίου απευθείας στο μυϊκό ιστό.

Τα εμβολιασμένα άτομα που πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν υποστεί ζημία από το μολυσμένο εμβόλιο ενθαρρύνονται να αναφέρουν τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Οι Νοσοκομειακοί γιατροί που υποψιάζονται ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χορήγηση των μολυσμένων εμβολίων Gardasil πρέπει επίσης να τις κοινοποιούν. "Δεδομένου ότι τα εμβόλια απεστάλησαν ξεκινώντας τον Αύγουστο, είναι πιθανό ότι μερικοί ασθενείς έχουν ήδη λάβει ενέσεις μολυσμένων με θραύσματα γυαλιού

Ας δούμε τώρα τι είπε ο Δρ Dalbergue, ένας πρώην γιατρός της φαρμακευτικής βιομηχανίας γιατρός με τον κατασκευαστή Merck του Gardasil, που έδωσε συνέντευξη τον Απρίλιο του 2014 στο τεύχος του γαλλικού περιοδικού Principes de Santé (Αρχές Υγείας) και δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση.

Η πλήρης έκταση του σκανδάλου του Gardasil πρέπει να αξιολογηθεί: όλοι γνώριζαν όταν το εμβόλιο αυτό κυκλοφόρησε στην αμερικανική αγορά ότι θα αποδειχθεί άχρηστο! Η Diane Harper, μια σημαντική ηγετική γνώμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν από τους πρώτους που επισήμαναν την απάτη.

Το Gardasil είναι άχρηστο και κοστίζει μια περιουσία! Επιπλέον, οι φορείς λήψης αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα το γνωρίζουν!

Περιπτώσεις του συνδρόμου Guillain-Barré, παράλυση των κάτω άκρων, που επάγει το εμβόλιο MS και η εμβόλιο-προκληθείσα εγκεφαλίτιδα μπορούν να βρεθούν.

Προβλέπω ότι το Gardasil θα γίνει το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο όλων των εποχών, διότι σε κάποιο σημείο στο χρόνο, τα στοιχεία θα προσθέσουν τις αποδείξεις ότι αυτός ο τεχνικού και επιστημονικού άθλος εμβολίων, δεν έχει απολύτως καμία επίδραση στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και ότι όλα τα πάρα πολλά δυσμενή αποτελέσματα που καταστρέφουν τις ζωές ακόμη και τη θανάτωση, δεν εξυπηρετούν κανέναν άλλο σκοπό από το να παραγάγουν κέρδος για τους κατασκευαστές.

Υπάρχει πάρα πολύ οικονομικό συμφέρον για αυτά τα φάρμακα που πρέπει να αποσυρθούν.

Το εμβόλιο κατά του HPV έχει γίνει μια τεράστια διεθνή διαμάχη, απολαμβάνοντας την εύνοια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την Ιατρική αποδοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος των επικρατόντων μέσων που τολμά να υποβάλει έκθεση σχετικά με τη διαμάχη γύρω από το Gardasil αντιμετωπίζει τη γελοιοποίηση και πιθανή απώλεια της καριέρας του.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου