Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο Χίτλερ δραπέτευσε απο την Γερμανία με τη βοήθεια της (πρώην) CIA...οι γνώσεις ιστορίας είναι περασμένα, προγραμματισμένα μηνύματα.

Ο Χίτλερ σε μεγάλη ηλικία

Εκτός από το βιβλίο του Ολλανδού συγγραφέα Robin de Ruiter με τίτλο «Το Χρονικό της πτήσης του Χίτλερ από το Βερολίνο " γράφτηκε ένα νέο βιβλίο που αποδεικνύει ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε όπως η παγκόσμια παπαγαλία σε μαθαίνει. Το βιβλίο « Το κυνήγι του Χίτλερ. Νέα επιστημονικά στοιχεία της δραπέτευσης του Χίτλερ απο τη Γερμανία " από τον Jerome R. Corsi, αποδεικνύει νεα στοίχεια. 



Το βιβλιο του έρχεται με μια στοίβα αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης και της έρευνας DNA στο κρανίο που εδώ και χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί ως σκέπασμα. Το "κρανίο" του Χίτλερ είναι το αποδεικτικο στοιχείο των Ρώσων. Το 2009 ο αρχαιολόγος Νικόλαος Bella Toni έλαβε την άδεια να εξετάσει το κρανίο. Η ερευνα έδειξε ότι το κρανίο ανήκε σε μια γυναίκα 40 ετών και όχι στον Χίτλερ ή την Eva von Braun.
Αυτό ενθαρυνε τον Corsi να συνεχίσει τις έρευνες του. Ο Robin de Ruiter εξηγεί στο βιβλίο του, οτι ο Χιτλερ χρησιμοποιουσε αρκετούς σωσίες......... αλλα περιγράφει και τις δραστηριότητες του Χίτλερ μεσα στο καταφύγιο την ημέρα της «αυτοκτονίας». Στο βιβλίο του Corsi περιγράφεται μια άλλη πραγματικότητα και εξηγεί πως ο Χίτλερ δραπέτευσε με ένα υποβρύχιο.
Ο Corsi καταλήγει: « Η ιστορία της αυτοκτονίας του Αδόλφου Χίτλερ και της Εύας φον Μπράουν ήταν μια " ιστορία κάλυψη που "επινοήθηκε από τους αμερικανούς πράκτορες στο τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, όχι μόνο για τον Χίτλερ και την von Braun για να ξεφύγουν, αλλά και για άλλους ναζί εγκληματίες πολέμου όπως ο Άντολφ Άιχμαν. Ο οποίος βρέθηκε να κρύβεται το 1960 στην Αργεντινή . " [ Σημείωση : όταν μιλάμε για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ , μιλάμε για τον πρόδρομο της CIA ο οποίος με την ιδιότητα αυτή ιδρύθηκε επίσημα μόλις το 1947].
Στο «Κυνήγι του Χίτλερ», " ο Corsi εξηγεί πως ο Χίτλερ διέφυγε στην Αργεντινή με τη βοήθεια των πρακτόρων των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που ήταν κρυφά σε συνεργασία με τους Ναζί από το 1943 . Ο Allen Dulles, στη συνέχεια, ένας πράκτορας του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών ή OSS , την πρώην CIA, είχε κρυφά επικοινωνία με κορυφαίους Ναζί μέσα από το γραφείο του στη Βέρνη της Ελβετίας.
Αργεντίνικο δημοσίευμα εφημερίδας
Ο Corsi θέτει τα εξής ερωτήματα:
Γιατί οι Αμερικανοί δεν πήραν ούτε μια φυσική απόδειξη των λειψάνων του Χίτλερ μετά την διαφυγή των Ρώσων με το σώμα του;
Γιατί τόσο ο Στάλιν και ο Αϊζενχάουερ είχαν αμφιβολίες για το θάνατο του Χίτλερ;
Γιατί κανείς στο καταφύγιο του Χίτλερ δεν άκουσε κανένα πυροβολισμό;
Μήπως οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του OSS και Allen Dulles (ο οποίος αργότερα έγινε επικεφαλής της CIA, υπό τον πρόεδρο Αϊζενχάουερ) , βοήθησαν στην διαφυγή του Χίτλερ, όπως έκαναν με τόσους άλλους Ναζί;
Τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής ανέφεραν οτι ο Χίτλερ έφτασε στη χώρα τους και συνέχισαν να δηλώνουν την παρουσία του! Γιατί αυτές οι αποκαλύψεις δεν έφτασαν ή δεν έγιναν στις ΗΠΑ;
Ήταν ο Χίτλερ στο U -530 την στιγμή της διαφυγής;
Ο Corsi βρήκε στα Εθνικά Αρχεία αποδεικτικά στοιχεία για την διαφυγή του Χίτλερ στην Αργεντινή σε ένα γερμανικό υποβρύχιο, το U -530 , που μυστηριωδώς εμφανίστηκε έξω από το λιμάνι στο Mar del Plata. Με καπετάνιο τον Όθωνα Wermuth και τον υποαξιωματικό του, Karl Felix Schuller. 
Ο Corsi στηρίζει της πληροφορίες του στις εκθέσεις αυτοψίας, σε ανακρίσεις, σε έγγραφα από σοβιετικά αρχεία, εκθέσεις της CIA, σε εκτεταμένη έρευνα της Εθνικής Διοίκησης Αρχείων και Στοιχείων της Ουάσιγκτον DC, και στο College Park.
Να μήν πιστεύεις τις παραπάνω έρευνες! Ετσι σου λέει η εκπαίδευση του Ματριξ... εσύ τι κάνεις; Παραμένεις στα αυγά σου; Κλωσσάς και κάνεις την κότα;
Ελληνες βρισκόμαστε σε πόλεμο! Οι Ναζί που δεν βλέπεις.... αλλά πάντα ψηφίζεις, πιστεύοντας σε καλύτερες μερες που σου υπόσχονται είναι έτοιμοι να σε θυσιάσουν. Γνωρίζουν την φύση σου, γνωρίζουν οτι είσαι άνθρωπος! Αυτό δεν σημαίνει οτι έχεις να κάνεις και με ανθρώπους, έχεις να κάνεις με επαγγελματίες δολοφόνους.
Οπως δολοφόνησαν τους δικούς τους λαούς, τους Γερμανούς, Αγγλους κτλ. ετσι στην έχουν και εσένα στημένη. Σαν λαός πηγαίνεις για θυσία. Η θυσία δεν είναι μονο ο θάνατος που με γεωμετρική πρόοδο σε οδηγουν...δεν ειναι μόνο το...λεφτά υπάρχουν μεχρι...τα πετρέλαια δεν υπάρχουν!
Τρόπους έχεις αρκετούς. Οργανώσου με τους δίπλα σου, βοήθησε αυτούς που δεν έχουν, καλλιέργησε την γη, κράτησε τους ελληνικούς σπόρους, διοργάνωσε τοπικά γραφεία ενημέρωσης των πολιτών και σταμάτα να σωπάς.. να μιλάς αλλα προπάντων να ακούς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου