Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Δείτε πώς έγινε το πρόσωπο μιας γυναίκας που δεν έβαλε καμία κρέμα επί ένα μήνα [φωτο]

Κάτι εξαιρετικά.. παράτολμο, να ζήσει για ένα μήνα χωρίς να βάζει ανελλιπώς κάθε πρωί και βράδυ τις κρέμες της, ενυδατικές, αντηλιακές, αντιρρυτιδικές και άλλες, αποφάσισε δημοσιογράφος της Daily Mail. Και τώρα μας παρουσιάζει... 



το αποτέλεσμα του πειράματός της.

Παρακινούμενη από μια 79χρονη γυναίκα, η οποία παρά το προχωρημένο της ηλικίας της έμοιαζε λαμπερή και το πρόσωπό της ήταν εξαιρετικά όμορφο, χωρίς να βάζει... απολύτως τίποτα σε αυτό, η Κάθριν αποφάσισε να ζήσει για ένα μήνα χωρίς τις κρέμες της. 

Ενα εγχείρημα παράτολμο, αν σκεφθεί κανείς ότι βάζοντας τον εαυτό της σε αυτή τη διαδικασία μπορεί να... κατέστρεφε για πάντα ότι είχε «χτίσει» με κόπο και αρκετό... χρήμα (δαπανούσε κατά μέσο όρο 480 λίρες το χρόνο σε κρέμες προσώπου και ματιών).


Οπως σημειώνει η Κάθριν στη Daily Mail, την πρώτη εβδομάδα χωρίς... κρέμες, ένιωθε το δέρμα της πιο τραχύ και σφιχτό. Ωστόσο, προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας άρχισε να διαπιστώνει ότι ήταν εμφανώς πιο ματ, δηλαδή πολύ λιγότερο λιπαρό. Κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας το δέρμα της παρέμενε σφιχτό αλλά πολύ πιο απαλό σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα.
Οπως διαπίστωσε και ο δερματολόγος που την εξέτασε στο τέλος της τέταρτης εβδομάδας, έπειτα από ένα μήνα χωρίς κρέμες το δέρμα της είχε χάσει κατά 10% την υγρασία του και είχαν βαθύνει οι ρυτίδες στα μάτια της. Ωστόσο, είχαν μειωθεί αισθητά οι κοκκινίλες, ενώ οι πόροι του δέρματός της ήταν εμφανώς λιγότερο ορατοί. Το συμπέρασμα; Δεν χρειάζεται υπερβολή. Μια καλή αντηλιακή κρέμα που κάνει παράλληλα και ενυδάτωση είναι αρκετή για ένα υγιές δέρμα.

H Kάθριν πριν:

Η Κάθριν μετά:

iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου