Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ο Λευκός Οίκος παραδέχεται ψεύτικους εμβολιασμούς για τη συλλογή DNA από το κοινό


Ο Λευκός Οίκος παραδέχθηκε επίσημα ότι έχει προβεί σε πλαστά προγράμματα εμβολιασμού που έχουν οργανωθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως κάλυψη για κλοπή κρυφών δειγμάτων DNA από το κοινό, ως μέρος του λεγόμενου «πολέμου κατά της τρομοκρατίας». 




Στόχος ήταν η Μέση Ανατολή και σκοπός να χρησιμοποιηθεί η ανάλυση του DNA για την αναγνώριση υπόπτων τρομοκρατών οι οποίοι στη συνέχεια θα δολοφονούνταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως ανέφεραν στις 26 Μαΐου '14 οι New York Times, «Το 2011, λίγους μήνες προ του θανάτου του Οσάμα Μπιν Λάντεν, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών έτρεξε ένα ψεύτικο πρόγραμμα εμβολιασμού στο Αμποταμπάντ, στο Πακιστάν, ως τέχνασμα για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων DNA από μέλη της οικογένειας του Μπιν Λάντεν που πίστευαν ότι έχουν καταφύγει στην εκεί περιοχή».

«Πράκτορες της CIA προσέλαβαν έναν ανώτερο Πακιστανό γιατρό να οργανώσει τη μονάδα του εμβολίου στο Abbottabad, ακόμη και την έναρξη του « έργου » σε φτωχότερα τμήματα της πόλης για να μοιάζει το εγχείρημα ως πιο αυθεντικό», αναφέρει επίσης και η Guardian. 

Το πρόγραμμα αυτό, που παρουσιάστηκε το 2011, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι χρησιμοποίησε τη "δημόσια υγεία" κρυφά και παράνομα για συλλογή DNA από το κοινό, σε μια προσπάθεια να δολοφονήσει ένα άτομο. Πώς ακριβώς γίνεται μέσω του προγράμματος εμβολιασμού η συλλογή του DNA από τους ανθρώπους; Είναι ένα απλό θέμα, πραγματικά. Όπως εξηγεί η εφημερίδα The Guardian, «οι νοσοκόμες έχουν εκπαιδευτεί να τραβάνε λίγο αίμα στη βελόνα κατόπιν χορήγησης του φαρμάκου."

Ο Λευκός Οίκος λέει ότι θα σταματήσουν τα πλαστά προγράμματα εμβολιασμού για τη συλλογή DNA και τη θανάτωση ανθρώπων.

Τώρα ο Λευκός Οίκος λέει ότι θα σταματήσουν οι ψεύτικες εκστρατείες εμβολιασμού ως τακτική στον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας». Κι ο κόσμος πρέπει τώρα να εμπιστευτεί αμέσως αυτήν την υπόσχεση, ακόμη και αν προέρχεται από το ίδιο καθεστώς που εφάρμοσε τα παραπλανητικά προγράμματα υποκλοπής του DNA; Με λίγα λόγια, ο Λευκός Οίκος λέει, "Ναι, κατασκευάσαμε ψεύτικα προγράμματα και κλέψαμε το DNA των παιδιών σας, είπαμε ψέματα στους ανθρώπους σας με την κάλυψη της δημόσιας υγείας και την πατήσατε ... αλλά τώρα μπορείτε να μας εμπιστευθείτε, το...Υποσχόμαστε!" 

Αυτή τη φαινομενικά γελοία υπόσχεση εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «δεν θα χρησιμοποιήσουν ξανά τα προγράμματα εμβολιασμού ως κάλυψη για τις επιχειρήσεις κατασκόπων », σύμφωνα με το Yahoo News. 

Ο Λευκός Οίκος εκφράζει την ανησυχία ότι, λόγω της ανάμιξης της CIA και των πλαστών προγραμμάτων εμβολιασμού κατά το παρελθόν, οι άνθρωποι στη Μέση Ανατολή δεν εμπιστεύονται πλέον τα εμβόλια!!! Άντε!!!!

Η αποκάλυψη της ιστορίας 'εμβόλια-κατασκοπεία' έρχεται καπάκι μετά από τις ανακοινώσεις του ΠΟΥ (παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) για τους φόβους ότι πολλοί εμβολισμοί τελικά χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς καθώς και τους διάφορους πανικούς που κατασκευάζονται  ως "παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία." 

Μια ακόμα φορά που... οι 'συνωμοσιολόγοι' επιβεβαιώνονται, αλλά ποιος θα τους το παραδεχτεί;

Πέντε καταπληκτικά χρήσεις για τα εμβόλια (όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη ιστορία)

Τα εμβόλια έχουν τις χρήσεις τους, τελικά:

Χορήγηση υδράργυρο στον πληθυσμό, (καθώς και το γονίδιο στειρότητας - έχουν γίνει στο παρελθόν ανάλογες καταγγελίες από Ουγγαρία)
Μυστική συλλογή DNA από το κοινό
Κάλυψη μυστικών επιχειρήσεων της CIA 
Εκατομμύρια ενέσεις σε ανθρώπους με κρυφούς ιούς του καρκίνου
Εξάσκηση του πληθυσμού στην πρακτική «ιατρική υπακοή»

Εμείς οι 'συνωμοσιολόγοι' τα γράφουμε, ενημερώνουμε το κοινό, εσύ ο αναγνώστης αναλαμβάνεις την ευθύνη της δική σου υγείας και των παιδιών σου... Πολύ απλά... λέγεται ελεύθερη βούληση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου