Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Πολύδωρας: Καλή τύχη στους Ελληνες - «ΤΟ 'ΣΥΣΤΗΜΑ' ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»


Μήνυμα με αποδέκτες τους Έλληνες ψηφοφόρους, στους οποίους ευχήθηκε «καλή τύχη», έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό Βύρων Πολύδωρας, εκφράζοντας την πικρία του για το χαμηλό ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα του, (1,04% σε ενσωμάτωση 98,63%) αλλά και την άποψη ότι «το ''σύστημα'' είναι πανίσχυρο».Πολύδωρας: Καλή τύχη στους Ελληνες 
Όπως είπε ο κ.Πολύδωρας, «κάναμε στους πολίτες μια πρόταση ελευθερίας. Πονέσαμε ίσως περισσότερο και από τους ίδιους. Και τολμήσαμε την έξοδο. Και καλέσαμε-προσκαλέσαμε τους δαρμένους, "χαρατσωμένους", αγανακτισμένους Έλληνες, και κατ' εξοχήν τους πικραμένους Νεοδημοκράτες, να υπερψηφίσουν την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό».

Ο κ. Πολύδωρας είπε ότι δεν δίνονταν ψηφοδέλτια του κόμματός του στους εκλογείς, και σχολιάζοντας το αποτέλεσμα πρόσθεσε ότι «το "σύστημα" -ολιγάρχες, μιντιάνθρωποι, τραπεζοχρηματιστές και παντοειδείς μισθοφόροι- είναι πανίσχυρο. Και κατατρώει τις σάρκες της δημοκρατίας, κόβοντας τη θέαση των νέων δεινών που έρχονται και βάζοντας ηλεκτροφόρα καλώδια τρόμου στην ελεύθερη έκφραση γνώμης των πολιτών».

Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους ο κ.Πολύδωρας ήταν αυστηρός: «Μην μου πουν οι συμπολίτες μας ότι δεν αντελήφθησαν την ύπαρξή μας, τις ιδέες μας και τον ανιδιοτελή αγώνα μας. Και των τεσσάρων μηνών και της μιας ολόκληρης ζωής μας. Όλα τα γνώριζαν και παρά ταύτα έμειναν καθηλωμένοι στους πάγκους της γαλέρας τους. Τους εύχομαι καλή τύχη!» είπε.

Στην Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό, είναι διάχυτος ο προβληματισμός για το εκλογικό αποτέλεσμα, και μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κορυφαία στελέχη, εξέφρασαν την άποψη ότι πρέπει να γίνει πρόσκληση σε προσωπικότητες του χώρου καθώς και ένα συνέδριο, το οποίο θα καθορίσει την περαιτέρω πορεία. Επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής και κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, είπε ότι είναι ικανοποιημένος από το ότι το κόμμα τους ξεπέρασε το 1%, καθώς και ότι διαμορφώθηκε ξεκάθαρα ένα ισχυρό αντιμνημονιακό μέτωπο αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου