Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Το ΔΝΤ στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ – Προβλέπει «καταστροφές» αν κυβερνήσει ο Τσίπρας


Στην έκθεση του Ταμείου  που θα δημοσιευθεί την ερχόμενη εβδομάδα γίνονται




Την πτυχή ακόμα μίας ωμής πολιτικής παρέμβασης στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της χώρας εκ μέρους του ΔΝΤ, φέρνει στο φως το NEWSBOMB αποκαλύπτοντας μέρος του περιεχομένου της έκθεσης που αναμένεται να δώσει το Ταμείο στην δημοσιότητα την ερχόμενη βδομάδα για την Ελλάδα.

Στην έκθεση αυτή, που φέρει την υπογραφή του γνωστού σε όλους μας Πολ Τόμσεν, θα γίνεται ρητή αναφορά στον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η χώρα μας στην περίπτωση ενός "πολιτικού ατυχήματος" -πρόκειται για την ίδια φρασεολογία που χρησιμοποίησε προεκλογικά ο Πρωθυπουργός.

Το "ατύχημα" κατά το ΔΝΤ- όπως θα καταγράφεται στην έκθεση- πρόκειται να είναι η ενδεχόμενη "διακυβερνητική αβεβαιότητα ως απόρροια της ανόδου στην κυβέρνηση ενός κόμματος (ο ΣΥΡΙΖΑ) που μέχρι στιγμής δεν έχει προσυπογράψει την δέσμευση απαρέγκλιτης εφαρμογής και επίτευξης των στόχων του Μνημονίου με την Ελλάδα", όπως φέρεται να είναι η φράση που χρησιμοποιείται μέσα στο κείμενο της έκθεσης.

Με αυτόν το τρόπο το ΔΝΤ καταφεύγει σε ακόμα μία επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού, καθιστώντας τις αγωνίες των δανειστών μας στο ενδεχόμενο μίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε συνολική αβεβαιότητα για την πορεία ολόκληρης της χώρας μας. Υπενθυμίζεται ότι πριν ακριβώς έναν χρόνο σε μία παρόμοια έκθεσή του, το ΔΝΤ έριχνε όλη την ευθύνη για την αστοχία των προβλέψεων του Μνημονίου στην παρατεταμένη κυβερνητική κρίση στην Ελλάδα λόγω των εκλογών του 2012.

Το ΔΝΤ σήμερα χτίζει- και πάλι-  νέα άλλοθι εκ μέρους των δανειστών μας στην περίπτωση που διαψευστούν και πάλι οι προβλέψεις του δημοσιονομικού προγράμματος για την επανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Αυτή τη φορά η απάντηση εκ μέρους των δανειστών μας προαλείφεται ήδη από τώρα: "δεν φταίμε εμείς που εκτοχιάστηκε το πρόγραμμα, αλλά εσείς που εκλέξατε τον ΣΥΡΙΖΑ!"...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου