Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

“ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ” -ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ


Τα πολιτικά καθάρματα του συστήματος Σαμαρά που υποδούλωσαν τη χώρα και ανάγκασαν τον Έλληνα περήφανο νοικοκύρη πολίτη, τον νέο άνθρωπο της εξέλιξης, του πολιτισμοιύ και της βιοπάλης, της ανεργίας και του εφιάλτη της ανέχειας να γίνει ραγιάς σε λιγότερο από δύο χρόνια, φθάνει προς το τέλος του. 




Η τιμωρία στην κάλπη θα είναι αδυσώπητη. Θα πάθουν τέτοιο προσωπικό και πολιτικό στραπάτσο που θα βάλουν στα μανίκια τους. Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει. Ο λαός-ακόμα και εκείνοι που μεμφόμαστε από εδώ-το γηραιό και μη παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας που μια ζωή τους κανάκευε και τους φιλούσε τα χέρια και τα πόδια επειδή ήταν αγκιστρωμένο στα ρουσφέτια και το ατομικό σμφέρον- θα τους κλείσει την πόρτα στη μούρη. Και θα τους δείξει ότι “δεν τα φάγαμε μαζί”.

Υπάρχει-και είμαι σε θέση να το γνωρίζω γιατί συνομιλώ καθημερινά με δεκάδες ανθρώπους από την επιχειρηματική και εργατική ζωή του τόπου- ένα γνήσιο πατριωτικό κομμάτι των Ελλήνων που εργάζονται σκληρά για να προκόψουν και αυτοί και ο τόπος τους, που τους έχει προγράψει. Είναι το ίδιο κομμάτι που φορολογήθηκε σκληρά, ταπεινώθηκε, οδηγήθηκε στην επιχειρηματική και επαγγελματική καταστροφή έχοντας να θρέψει εργαζόμενους και απασχολούμενος, μετρώντας και το πενηνταράκι. Αυτοί ,προσμετρώμενοι με τους φοιτητές, τους άνεργους, τους δοκιμαζόμενους και τους χειμαζόμενους Έλληνες(τους πραγματικούς Έλληνες), είναι πολλοί περισσότεροι, συντριπτικά περισσότεροι από την κάστα της αντίδρασης και τους Εφιάλτες που θα διαλύσουν το βρώμικο, διεφθαρμένο, σάπιο και αλήτικο σύστημα Σαμαρά που νομίζει ότι με τη ρεμούλα, τις εκτεταμένες υποκλοπές, τις ρουφιανιές και την υπονόμευση της πατρίδος, θα συνεχίσουν να κυβερνάνε. Πλανώνται. Η πρώτη Κυριακή θα είναι το πρώτο τέλος τους. Η δεύτερη ο αφανισμός τους.

Ήδη τα μηνύματα που έρχονται από τις ανεξάρτητες δημοσκοπήσεις, είναι μαύρα και άραχνα για το καθεστώς. Το σύνολο του λαού θα τους διαλύσει και θα τους κάνει να χάσουν τη λαλιά τους. Η νύχτα της 25ης Μαίου, θα είναι το Βατερλώ υποτακτικών και φαύλων που καταπάτησαν το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους. Προδότες και Σατανάδες που άνοιξαν δεκάδες Κερκόπορτες για να εισβάλει ο εχθρός και τα τσιράκια του που τους χρηματοδοτούν και τους λαδώνουν. Και αυτούς που κυβερνάνε και τους Ταμίες τους που τους ξέρουμε και ανάλογα θα τους αντιμετωπίσουμε όταν έρθει η ώρα για να καθίσουν στο σκαμνί.

Έχουν όλα τα σκουλήκια ονοματεπώνυμο. Και έχουν πάρει θέση στη λίστα για την απονομή δικαιοσύνης. Ότι έχει μείνει όρθιο από την Δικαιοσύνη.

Πάντα στην Ελλάδα οι λίγοι ξεκίνησαν μεγάλα πράγματα. Ποτέ οι πολλοί. Γι αυτό μην περιμένετε θαύματα από τους εξαρτημένους. Όσοι έχουν τις λιγότερες επαφές και εξαρτήσεις θα τους πετάξουν στον Καιάδα τους. Τα πολεμοφόδια, τους τελείωσαν. Είναι άσφαιροι και δύστυχοι και μόνοι. Τσακίστε τους την Κυριακή στην κάλπη και ξανατσακίστε τους την επόμενη. Ανήμερα θηρία γίνεται και καταπιείτε τους. Δείξτε ότι εσείς είστε τώρα οι μαχητές και αυτοί οι αιχμάλωτοι και προσκυνημένοι.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου