Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Bloomberg: Καμμία χώρα δεν ληστεύθηκε όπως η Ελλάδα!


Η ληστεία συνεχίστηκε και μετά τα CDS! Δείτε τι απέκρυψε ο Στουρνάρας στην βουλή των Ελλήνων!
Εκτός εάν γνωρίζετε εσείς κάποια αντίστοιχη “επένδυση” που να αποδίδει 500% κέρδος σε λίγους μήνες με κρατική εγγύηση! Ακόμα και στον πιο ακραίο καπιταλισμό.Αυτό ακριβώς που αναλύαμε από την πρώτη στιγμή: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!
Οι ορδές των “φίλων επενδυτών” του Παπανδρέου πενταπλασίασαν τα λεφτά τους ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, σε κάτι που το Bloomberg χαρακτήρισε ως την μεγαλύτερη κερδοσκοπία πάνω σε κρατικά ομόλογα που έχει καταγραφεί. Το γράφημα που βλέπετε, είναι ξεκαθαρο.
“Κερδισμένοι”; Η οικογένεια Κλίντον, ο Σορος, ο Πώλσον. (Ο Γιώργος Παπανδρέου, τα CDS και το δημοψήφισμα.)
Εγγυητής; Ο Στουρνάρας! Πληρώνει τα ακούρευτα ομόλογα χωρίς να λογοδοτεί στην βουλή για το ΠΟΙΟΥΣ πληρώνει!
Χαμένοι; Εμείς. Η Ελλάδα. Εμείς τα πληρώνουμε και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το πρακτορείο, δεν τα πληρώνουμε μόνο με χρήμα αλλά και με πόνο.
Διαβάστε:
Greece Sells Low, Buys High
Κανείς δεν πληρώνει περισσότερο για να αγοράσει αυτά τα ομόλογα, από ότι η Ελλάδα.

Τουλάχιστον, όχι σε χρήμα. Μερικοί άνθρωποι καταβάλλουν για αυτά, πόνο.

Τώρα η Ελλάδα προσφέρει 30 με 40 σεντς στο δολάριο για τα ομόλογα. Τα hedge funds που τα αγόρασαν για λιγότερο από ό, τι αυτό, φαίνονται ευτυχή.

Αφού η Ελλάδα δηλώνει λιγότερο απεγνωσμένη πια και ότι υποστηρίζεται περισσότερο απ την τρόικα, γιατί θα πρέπει να δέχεται αυτές τις τιμές;

Δείτε από την πλευρά του επενδυτή: αν δηλαδή πήρατε την αρχική ελληνική τιμή, για τα παλιά ομόλογα σας, μέχρι τώρα, βγάζετε περισσότερο απο 25-26 λεπτά ανα δολάριο.

Το οποίο υποθέτουμε είναι καλό πράγμα για εσάς.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου