Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

VIDEO - Μαρία Πολύζου | Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών

Για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών του 2014 τοποθετήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό Μαρία Πολύζου. ....

"Οι  Ευρωεκλογές αυτές θα δώσουν την απάντηση σε όσους επιθυμούν την καταστρατήγηση ή/και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ρόλου του Ευρωκοινοβουλίου. Η Πολιτική Ένωση της Ε.Ε των Φεντεραλιστών των οπαδών της Ομοσπονδιοποίησης της Ε.Ε. που αποφασίζει και εκτελεί τους σχεδιασμούς της εκτός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αποσκοπεί στην πλήρη και ουσιαστική κατάργηση του ΕΘΝΟΥΣ - ΚΡΑΤΟΥΣ και στην αντικατάστασή του από μια άβουλη, κατευθυνόμενη και εν πολλοίς υποταγμένη κρατική οντότητα, εκπροσωπούμενη από μία Κυβέρνηση όπως είναι η σημερινή, με μηδενική συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων.
Στη σχεδιαζόμενη ομοσπονδοποίηση της  Ε.Ε .δεν υπάρχουν άνθρωποι παρά μόνον αριθμοί. Δεν υπάρχουν κοινωνικά δικαιώματα. Αυτήν την Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουμε; Αυτήν την Ευρωζώνη θέλουμε; Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει σοβαρός πλέον κίνδυνος διάλυσης της Ε.Ε., όπως αυτή σχεδιάζεται πρωτίστως από τη σημερινή Γερμανία, η οποία απέχει μακράν της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οραματίστηκαν οι ιδρυτές της. Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών ως εκ τούτου είναι η αποδόμηση του Ευρωπαϊκού Οράματος ελέω του Γερμανικού Ευρωπαϊκού ολοκληρωτισμού."

Ακολουθεί βίντεο: 








http://www.oparlapipas.com/2014/05/video_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου