Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Φοβερή θεωρία συνωμοσίας για τον πόλεμο στη Συρία!


Έχουμε ακούσει θεωρίες και θεωρίες συνωμοσίας, όμως αυτή που ακολουθεί συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες. Ο λόγος; Σε αυτή εμπλέκονται οι γνωστότατοι και αγαπητοί σε κάποιους παλαιότερους… «The Simpsons»!


Τη σειρά κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους – κυρίως – λόγω της ελευθεριάζουσας έκφρασης που υιοθετούσαν, αλλά και λόγω του ότι όσα έκαναν, είναι βέβαιο ότι κανείς δεν επιθυμεί να δει τα παιδιά του να τα κάνει στο σπίτι!
Αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο λοιπόν (Al-Tahrir TV), ανέσυρε ένα επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε το… 2001 για να υποστηρίξει ότι ο εμφύλιος στη Συρία είναι συνωμοσία που εξυφάνθηκε χρόνια πριν και είναι φυσικά αμερικανική. Το μόνο που δεν έκαναν οι υποστηρικτές της θεωρίας, είναι να συνδέσουν την «αποκάλυψη» με τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου
Το φοβερό και τρομερό επιχείρημα είναι ότι σε κάποιο στιγμιότυπο εμφανίζεται ένα στρατιωτικό τζιπ το οποίο έχει ζωγραφισμένη μια σημαία, η οποία μοιάζει με αυτή που έχουν υιοθετήσει οι αντικαθεστωτικοί της Συρίας! Άρα, το συμπέρασμα για τους εγκεφάλους ορισμένων, είναι προφανές!
Το ότι αλλοιώθηκε η σημαία της Συρίας για να μη φάνε «στο κεφάλι» καμία αγωγή εκατομμυρίων οι σκηνοθέτες δεν πέρασε από το μυαλό κανενός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου