Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΠΑΣΟΚ κι Ελιά υποστηρίζουν το Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος στηρίζει και το «Ποτάμι» που… – Τι δεν καταλαβαίνεις;


Καταλαβαίνεις επιτέλους Έλληνα τι παιχνίδι παίζεται στην πλάτη σου; Η κοροϊδία των πολιτικών έχει ξεπεράσει ακόμα και τα όρια της αηδίας, στην προσπάθεια να… κλέψουν και πάλι την ψήφο σου. 




Σου ζητούν να ψηφίσεις κάτι το καινούρο (τρομάρα τους), το οποίο όμως είναι το ίδιο παλιό, φθαρμένο και χωμένο στο σάπιο εγχώριο σύστημα. ΠΑΣΟΚ και Ελιά (τι να πει κανείς γι” αυτό) υποστηρίζουν στην Ευρώπη τον υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος από τη μεριά του στηρίζει και το «Ποτάμι», το οποίο υποτίθεται πως είναι αντίθετο στα κόμματα που έχει βγάλει μπροστά ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Και όσο για την αντίδραση από την Χαριλάου Τρικούπη, η οποία θα περιέμενα κανείς να είναι οργισμένη; Αυτό που σχολίαζαν είναι πως είναι λογικό ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών να κάνει άνοιγμα και σε ένα κόμμα το οποίο δεν έχει επιλέξει ακόμη ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο, επιθυμώντας να πυκνώσει τις τάξεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών με τους βουλευτές που θα εκλεγούν με το «Ποτάμι». 

Όσο για τον Σταύρο Θεοδωράκη; Επανέλαβε την πρόθεσή του να συνεργαστεί κυβερνητικά με όποιο κόμμα έρθουν σε συμφωνία στη βάση ενός σχεδίου για τη χώρα.
«Είμαι να συνεργαστώ και με τον Σαμαρά και με τον Τσίπρα, στη βάση ενός σχεδίου για τη χώρα», δήλωσε μιλώντας στο Real FM.
Απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν για έλλειψη θέσεων, είπε πως όλες θα δοθούν πριν τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
«Ο Σαμαράς έγινε Πρωθυπουργός με τα Ζάππεια, ο Παπανδρέου έγινε με το λεφτά υπάρχουν και ο Τσίπρας θέλει να γίνει πρωθυπουργός με τη δήλωση θα σκίσω το μνημόνιο και θα ναι μέρα μεσημέρι», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Το μνημόνιο δε σκίζεται. Είναι μια σειρά από νόμοι», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης και ξεκαθάρισε πως θέση του κόμματός του, είναι «ευρώ πάσει θυσία». 

Να σημειωθεί πως υπέρ του Σουλτς είναι και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. 

Όλοι μαζί λοιπόν για να μην ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση, που μόνο καταστροφική είναι για τη χώρα. 

«Σοβαρή, προοδευτική, φιλοευρωπαϊκή δύναμη» χαρακτηρίζει «Το Ποτάμι» ο Μάρτιν Σουλτς, με δήλωσή του στην «Καθημερινή». 

O κ. Σουλτς, που στηρίζει την παρούσα κυβέρνηση, απηύθυνε έκκληση σε όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν ενάντια στην άκρα δεξιά, σημειώνοντας: «Χαίρομαι που βλέπω μια νέα, σοβαρή και προοδευτική, φιλοευρωπαϊκή δύναμη, το «Ποτάμι», να συμβάλλει σε αυτή τη μάχη με τη σαφή και σταθερή του στάση ενάντια στις δυνάμεις του σκότους και του μίσους». 

Η ικανοποίηση στο «Ποτάμι» για τη δήλωση Σουλτς είναι προφανής και διάχυτη, σύμφωνα με την εφημερίδα.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου