Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Χοντρό παιχνίδι μάς παίζουν οι Τούρκοι με τους λαθρομετανάστες


Αποκαλύψεις τουρκικής εφημερίδας, τις οποίες επισημαίνει και η Διεθνής Αμνηστία στην ειδική έκθεση η «Επιτροπή Έρευνας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του τουρκικού Κοινοβουλίου




Δύο δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων παρέχουν ικανή απόδειξη της συμμετοχής της Τουρκίας στη βρόμικη υπόθεση της αποστολής λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, με πρώτο και κύριο σταθμό την Ελλάδα, στην οποία παραμένει η πλειοψηφία τους.

Αυτή η υπόθεση των «οικονομικών» μεταναστών, των οποίων ένα σημαντικό μέρος διαθέτει κατ’ άτομο από 2.000 έως και 10.000 δολάρια για το ταξίδι (ποσά που για μια οικογένεια θα ήταν αρκετά για να μη έχει ανάγκη επικίνδυνης μετακίνησης) μού θυμίζει ένα παλαιό ανέκδοτο:

Σε δήθεν πόλεμο μεταξύ Σοβιετικής Ένωσης και Κίνας, την πρώτη ημέρα οι Σοβιετικοί συνέλαβαν ένα εκατομμύριο Κινέζους αιχμαλώτους. Την δεύτερη ημέρα οι αιχμάλωτοι έγινα πέντε εκατομμύρια. Και την τρίτη ημέρα έστειλε τηλεγράφημα ο Μάο στη Μόσχα, που έγραφε: «Θα παραδοθείτε, ή θα σας στείλω 100 εκατομμύρια αιχμαλώτους;». Ήταν ανέκδοτο, αλλά το είχε πει σοβαρά ο Καντάφι. Ότι ήταν εύκολο να κατακτηθεί η Ευρώπη, ισλαμοποιούμενη, στέλνοντας στο έδαφός της εκατομμύρια Αφρικανών λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Aksam, διασώθηκαν 13 Σύροι λαθρομετανάστες από δυνάμεις της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, όταν η φουσκωτή λέμβος στην οποία επέβαιναν για να διασχίσουν τον ποταμό Έβρο, και να περάσουν στην Ελλάδα, κόλλησε σε θάμνους του ποταμού.

Όταν διαπίστωσαν ότι η λέμβος τρύπησε και άρχισε να γεμίζει νερά απευθύνθηκαν για βοήθεια με κινητό στον τριψήφιο αριθμό της γραμμής της Στρατοχωροφυλακής του Ουζούνκιοπρου., άνδρες της οποίας έσπευσαν, με τη βοήθεια του σήματος τού κινητού και τους επανέφεραν στο τουρκικό έδαφος - για να τους ξαναστείλουν πάλι, φυσικά.

Ας μας εξηγήσουν οι παριστάνοντες τον «ανθρωπιστή», πώς γνώριζαν οι λαθρομετανάστες τον τριψήφιο αριθμό της τοπικής τουρκικής Στρατοχωροφυλακής!
Άλλο δημοσίευμα της επίσης τουρκικής εφημερίδας, Zaman, (αντιπολιτευόμενη και πρώτη σε κυκλοφορία στην Τουρκία), που μεταφέρει ο τουρκολόγος κ. Ν. Χειλαδάκης, αποκαλύπτει πως οι ίδιοι οι Τούρκοι προωθούν τους χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες προς τα νησιά του Αιγαίου - όχι πως δεν το γνωρίζαμε, αλλά η αναφορά από τουρκική πηγή είναι πολυσήμαντη.

Και ποια είναι η συμβουλή των Τούρκων προς τους λαθρομετανάστες; Μόλις εισέρθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και επέμβει η ελληνική ακτοφυλακή για να τους πιέσει να γυρίσουν πίσω, να... βυθίζουν τις βάρκες τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται, οι Έλληνες θα αναγκαστούν να τους διασώσουν και να τους μεταφέρουν εξ ανάγκης σε ελληνικό έδαφος και έτσι κατοχυρώνεται η είσοδός τους στην Ελλάδα σαν διασωθέντες ναυαγοί.

Τις αποκαλύψεις αυτές της τουρκικής εφημερίδας, τις οποίες σημειωτέον επισημαίνει και η Διεθνής Αμνηστία, σε μια ειδική έκθεση η «Επιτροπή Έρευνας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του τουρκικού Κοινοβουλίου. Η εν λόγω έκθεση βγάζει στην επιφάνεια με αυτόν τον τρόπο όλο το βάθος της τεράστιας επιχείρησης προώθησης μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην χώρα μας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές αποκαλύψεις αυτής της έκθεσης, που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα, στα δυο τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η ροή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα κατά... 15 ολόκληρα επίπεδα. Δηλαδή δεκαπέντε φορές παραπάνω είναι ο αριθμός των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που προωθήθηκαν από τους Τούρκους στην Ελλάδα.

Μάλιστα, οι τουρκικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί στο άμεσο μέλλον καθώς οι συνθήκες που επικρατούν σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής, της κεντρικής Ασίας, και της βορείου Αφρικής, προοιωνίζουν την αύξηση του ρεύματος σε εκρηκτικό βαθμό. Αναλογίζεται κανείς τι συνέπειες θα έχει όλη αυτή η απελπισμένη ισλαμική «ανθρωποθύελλα», την οποία οι ίδιοι οι Τούρκοι προωθούν στην χώρα μας.

Το εντυπωσιακό είναι πως η έκθεση της τουρκικής επιτροπής επικρίνει έντονα την... ελληνική πλευρά ότι δεν διασώζει όπως θα έπρεπε τους ναυαγούς λαθρομετανάστες και ότι δεν τους περιθάλπει σε ικανοποιητικό βαθμό. Δηλαδή με λίγα λόγια η τουρκική ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο!

Εντυπωσιακό είναι επίσης, ότι στο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας αναφέρεται πως μια σειρά τουρκικών κρατικών και στρατιωτικών υπηρεσιών, όπως ακτοφυλακή, τουρκική ασφάλεια, τελωνειακές υπηρεσίες, εμπλέκονται στην όλη υπόθεση και συνεπώς έχουν άμεση ανάμειξη στο ζήτημα της καθοδήγησης όλων αυτών των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Οι Τούρκοι συνεχίζουν το έργο τους ουσιαστικά ανενόχλητοι και εμείς βουλιάζουμε σε ατέρμονες συζητήσεις.

Ο Μακεδών


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου