Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ὅσοι χαλοῦν τὴν «σοῦπα» τῆς Νέας Τάξεως θὰ πληρώσουν!!!


Δεν υπάρχουν όρια, ούτε ίχνος ανθρωπιάς.

Όσοι χάλασαν την «σούπα» της Νέας Τάξεως θα πληρώσουν πολύ ακριβά!!!




Όλα αυτά είναι πολύ χρήσιμα μαθήματα για να ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν όσοι ονειρεύονται την επανάσταση. Ο εχθρός δεν έχει χιούμορ, ούτε συναισθήματα.

Λειτουργεί δε με ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, έτοιμους να σκοτώσουν για το μεροκάματο και με την πιο αστεία δικαιολογία.

Την ίδια στιγμή κάποιοι εξωθεσμικοί σωτήρες κάνουν μήνυση σε υπουργούς, άλλοι στέλνουν εξώδικα στις τράπεζες κι άλλοι θέλουν να …χαρίσουν 600 ΔΙΣ στο Δημόσιο, αλλά δεν έχουν ούτε 100 ευρώ να δώσουν στους υποψηφίους τους να τυπώσουν κάρτες!!!

Οι θεσμικοί σωτήρες μας ζητούν την ψήφο μας για να μας σώσουν, την ίδια στιγμή που όλα τους τα λεφτά βρίσκονται στο εξωτερικό και οι επενδύσεις τους είναι πάνω σε ομόλογα ξένων κερδοσκόπων.



Αυτοί που δεν θα αγόραζαν ούτε μισό Ελληνικό ομόλογο, που δεν εμπιστεύονται ούτε μισό ευρώ στα χέρια του Ελληνικού Τραπεζικού συστήματος, πληρώνονται δεκαχίλιαρα μηνιαίως από τους φόρους μας και πασχίζουν να αναλάβουν και την διακυβέρνηση της χώρας με τις ευλογίες των ξένων τοκογλύφων.

Η Ουκρανία κόβει το νερό στην Κριμαία

Ο κρατικός οργανισμός Υδάτινων Πόρων της Ουκρανίας έκοψε την παροχή νερού στην αποσχισθείσα χερσόνησο της Κριμαίας, από το κανάλι που κατέληγε στην χερσόνησο.

Ο οργανισμός επικαλείται την έλλειψη εποικοδομητικών προτάσεων για συμβατικές ρυθμίσεις στην κάλυψη των αναγκών σε νερό στη χερσόνησο και διέκοψε την παροχή νερού, μετά την άρνηση της Κριμαίας να πληρώσει για το νερό από τον Δνείπερο, που έλαβε το περασμένο έτος.

«Το βόρειο κανάλι της Κριμαίας, που βρίσκεται στην περιοχή Χέρσον, προσαρμόζει την παροχή, σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών των υδάτων στην περιοχή, λόγω, όμως, της έλλειψης εποικοδομητικών προτάσεων για συμβατικές ρυθμίσεις στην κάλυψη των αναγκών σε νερό στην Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας αποφάσισε τη διακοπή της παροχής πόσιμου και άρδευσης ύδατος», όπως ανακοινώθηκε από Ukriform.

Το κρατικό βόρειο κανάλι της Ουκρανίας, προμήθευε το 85 τοις εκατό του γλυκού νερού της Κριμαίας και απαιτεί την καταβολή του ποσού του 1,7 εκατομμυρίων του εθνικού νομίσματος για το νερό που χρησιμοποιήθηκε το 2013.

Εξαιτίας του δημοψηφίσματος της 16ης Μαρτίου και την ένταξης της Κριμαίας, στη Ρωσική Ομοσπονδία, το θέμα των παλαιών χρεών έμεινε στο κενό, σημειώνει το δημοσίευμα.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου