Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Τρέμετε «σκοτεινοί» την ιερή «τρέλα» του Έλληνα, γιατί η ώρα να σας σαρώσει φτάνει!!!


Τα αδύνατα τα κάνουν δυνατά μόνο οι γενναίοι ,που έχουν πίστη και όραμα για μια αναγεννημένη και «φωτεινή» πατρίδα, που όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε!




Κάποιοι «τρελοί» είναι εδώ , που δεν προσκυνάνε ούτε «σωτήρες», ούτε «φωστήρες», δόγματα ή «θρησκοληψίες»! Δε στέκουνε σε μορφές, χρώματα και σχήματα, ούτε επίπλαστους μύθους, ιδεολογήματα και είδωλα πιστεύουν! 

Προσκυνάνε μόνο τον καθαρό Λόγο, την αλήθεια και το δίκιο! Πιστεύουν σε ιδέες φωτεινές, διαχρονικές, λυτρωτικές, στο πνεύμα το Ελληνικό, που είναι Aθάνατη Ιδέα κι Όραμα Eλευθερίας!
Αυτή τη φορά το αίμα τρέχει νωπό κι η «πληγή» απαιτεί άμεσα την ίαση, την κάθαρση και την υπέρβαση της «ανώφελης ροής» εις το διηνεκές ενός έθνους, που το διχάζουν ,το αιματοκυλάνε, το ξεκληρίζουν πάντα «προστάτες» και «εταίροι», μέσω εθελόδουλων αγυρτών της «πολιτικής» ζωής, που την κατάντησαν αρένα διαφθοράς ,εξόντωσης και ληστείας ενός καταπληγωμένου, πολύπαθου ,αλλά και ιστορικού λαού!

Η «μάχη» δίνεται σε επίπεδο συνείδησης, αφύπνισης της ιστορικής μας μνήμης κι επαναπροσδιορισμού όλων των «λογικών» ζωής, που μας έφτασαν εδώ! Η πραγματικότητα δεν είναι ο εικονικός κόσμος, που σκόπιμα προβάλλουν τα ΜΜ «Ε» τους. Ούτε είναι κάτι στατικό κι εμείς μια άμορφη «μάζα», έρμαιο των «ορέξεων» διεστραμμένων αφεντάδων! Είμαστε οι συν-δημιουργοί της νέας πραγματικότητας, καθώς κάτω από την πίεση της ανάγκης αλλάζει η οπτική κι η συνείδησή μας γι’ αυτήν κι ανακαλύπτουμε μέσα μας τον ελεύθερο άνθρωπο, που μόνο αυτός μπορεί πια να μας αναστήσει! Η λύση του δράματος δε μπορεί παρά να είναι ριζοσπαστική, ανατρεπτική, δημοκρατική με πρωταγωνιστή ΕΜΑΣ!

Τα αδύνατα τα κάνουν δυνατά μόνο οι γενναίοι ,που έχουν πίστη και όραμα για μια αναγεννημένη και «φωτεινή» πατρίδα, που όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε!

Ναι, ήρθε η ώρα της αλήθειας και της ευθύνης! Όσοι στην πρόκληση της κόλασης που ζούμε δεν απαντάνε με όρους έντιμους και καθαρούς, θα σαρωθούν από την ιστορία, την αδυσώπητη πραγματικότητα, που ήδη αποκαλύπτει τη «γύμνια» ή τις «πομπές» τους! Δεν κρίνεται βέβαια η αλήθεια κι η ευθύνη με κούφια λόγια κι εντυπώσεις, αλλά μόνο με πράξεις πολιτικές, με έργα τιμής, που επιβεβαιώνονται από την ίδια την αδυσώπητη πραγματικότητα που ζούμε!

Κάποιοι «τρελοί» και «γραφικοί» δεν μάθανε ποτέ στις εύκολες κι άκαρπες « νίκες», αλλά μοχθούν και πασχίζουν το δρόμο το δύσκολο της κοινωνικής δικαίωσης κι απελευθέρωσης της πατρίδας να φέρουνε σε πέρας! Δεν τους ενδιαφέρει καμιά επιβράβευση προσωπική, καθώς έχουν τη σοφία να διακρίνουν τη ματαιότητά της! Τους συνέχει και τους κινεί μόνο ο δρόμος της ελευθερίας, που περνάει μέσα από την κατάκτηση της εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης ,της απελευθέρωσης από τη μικρότητα, τη δειλία, το φόβο, τις ιδεοληψίες, τις αυταπάτες, την εγωπάθεια, το ραγιαδισμό!

Αυτοί είναι η «μαγιά» της νέας εποχής και δεν παύουνε ό,τι φωτίζει τη ζωή να «υπηρετούν» με αγώνα ψυχής-φορές οδυνηρό-αλλά ιερό και ανεκτίμητο για το κοινό καλό ,για την πατρίδα μας και για όλο τον κόσμο!

Αυτοί οι «αιρετικοί» κραυγάζουνε τόσο καιρό τη μόνη διέξοδο της απελευθέρωσής μας και πάντα ιστορικά αυτοί-οι λίγοι- αλλάζουνε το ρου της ιστορίας ως ευαγγελιστές κι οι «απόστολοι» της νέας εποχής! Αισθάνονται τις αλλαγές και τα «σημάδια» των καιρών, γιατί «ανδρώθηκαν» μέσα στη φωτιά κι η ζωή δεν είναι γι’ αυτούς ένα «ανώφελο» ταξίδι δοσμένο στο τίποτα, αλλά αγώνισμα ψυχής κι ελευθερίας για ό,τι η ίδια η ανάγκη της ζωής επιτάσσει! Αυτοί οι «τρελοί» βοηθάνε-καθείς με τον τρόπο του- για να αποδράσουμε από τις «λογικές» της βαρβαρότητας και φέρνουν το αληθινό φως της αναστάσεως!

Είναι πια θέμα επιβίωσης η επίγνωση της μαύρης πραγματικότητας που ζούμε! Είναι και ιστορική μας ευθύνη να βρούμε τον αληθινό, τον βαθύτερό μας εαυτό, την ταυτότητά μας ως Ελλήνων, που τόσο αισχρά την αμαυρώσανε προδότες τόσα χρόνια!

Η απελευθέρωσή μας μέσα από τη δύναμη της Ελληνικής ψυχής περνάει, από την ενότητά μας, κι από την πίστη την άσβεστη στην ανάσταση του γένους, που ήρθε η ώρα να δικαιωθεί-είτε το θέλουν είτε όχι οι ξένοι «εταίροι» και τα ντόπια ανδρείκελά τους!

Έλλη Διαμαντοπούλου, μέλος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου(ε.πα.μ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου